Влез

View Full Version : Приятелката ми е бременна,помощ..

atansov931
11-07-2015, 14:43
Здравейте.Имам приятелка на 17,аз съм на 22...Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване..Но не и идваше седмица,две и реших да взема шуър чек,мислехме че е от времето,но моментално излязоха двете чертички..Изпаднахме в паника,казах и да запиша час за аборт и да остане между нас,но тя отказа категорично..решила е да ражда,но няма моето съгласие,аз не искам все още дете,не съм готов на тази стъпка,а не искам да я изоставям,толкова я обичам.Какво да правя дайте ми съвет,отчаян съм...

ДОТА
11-07-2015, 15:08
Тази тема е за Кофата, защото бебето също ще отиде в кофата.

Hidayet
11-07-2015, 15:10
Щом си го направил, ще го гледаш. Детето не е само нейно, за да я изоставиш и да бъде поредната самотна майка. Жалко е, че се водиш "мъж".

golemiq_korab_minava
11-07-2015, 15:34
Ако наистина държи да не направи аборт, честито ви дете. :)

inewton
11-07-2015, 15:37
Честито чаве!

И браво на момичето!

Rakshy
11-07-2015, 15:44
тва да не е цвете, че да не фане от първия път :D :D :D :D

haritov
11-07-2015, 16:14
сега те чака издръжка

задели си някой лев

или бъди мъж и си поеми теглото

хленчиш в нета като мамино синче

jghgh
11-07-2015, 16:21
Ами след като не иска да абортира, това си е нейно решение. Тя ще го износва/На нея ще правят операция, нормално е тя да е човекът, който ще вземе решението, без да се съобразява с теб.
Именно затова сексът е отговорна "дейност", още повече в сериозна връзка, където си имате доверие.

Надявам се, че темата не е реална, иначе много тъжно, да се роди едно дете, което не е желано и от двамата..

Успех:)

Грозния
11-07-2015, 22:46
Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване.Интересно ми е на какво се надяваше - без презервативи, без ескапел и после "тя е бременна - помощ!"? Както казаха и другите потребители - поеми си последствията и отговорността като мъж!

TROLLDADLOLCAKE
11-08-2015, 15:14
Повече се притеснявай, дали няма да те натегнат всички наказателни звена, тъй като госпожицата е малолетна! ;)
И другото - Каквото си сипал, такова ще сърбаш! ;)

NomNomNom
11-08-2015, 15:24
Повече се притеснявай, дали няма да те натегнат всички наказателни звена, тъй като госпожицата е малолетна! ;)
И другото - Каквото си сипал, такова ще сърбаш! ;)

aз не мога да повярвам, че още не знаете кое е малолетна и кое непълнолетна, голямо невежество.

TROLLDADLOLCAKE
11-08-2015, 20:59
АДСКИ ГРУБА ГРЕШКА (ИЗЛАГАЦИЯ) ОТ МОЯ СТРАНА !
Благодаря!