Влез

View Full Version : Трудности в доверието

zlatkomp33
11-08-2015, 18:37
Здравейте :)
Искам да ви попитам тъй като преди 2 месеца започнах университет и се запознах с едно много готино момиче .. Та нали всичко вървеше както си трябва, излизаме си с нея и всичко си е точно между нас но аз се влюбих в нея .. Тя самата казва че и тя има чувства към мен, но и е трудно да ми се довери .. Преди време била много силно влюбена в някой и той просто и е разбил сърцето както повечето дами биха я разбрали .. Та въпроса ми е, някой може ли да ми даде съвет, какво мога да направя за да спечеля доверието и? Тъй като се държа добре с нея, когато излизаме и подарявам цвете, последния път и направих едно сърце от оригами но просто тя не може да ми се довери .. Та ако някой може да помогне ще съм много благодарен :|

ДОТА
11-08-2015, 18:46
Само Господ може да ти помогне, стига да се съгласи да ти добави нещо в празната глава.

zlatkomp33
11-08-2015, 18:50
Да, благодаря ти, но отговори от типа на това което мозък имам в главата не ми трябват. Аз си знам колко съм тъп, споко :)

ДОТА
11-08-2015, 18:51
Направи добро на девойката и я остави на мира.

NarutoShippuuden
11-09-2015, 15:36
Няма как да я накараш да ти се довери. Това става с времето, когато й докажеш, че си свестен.

TROLLDADLOLCAKE
11-09-2015, 18:14
Колкото повече жестове правиш за нея,толкова по - фалшиво ще и изглежда..
Трябва да я има тръпката, която да я кара да те иска.В противен случай ще си просто поредният, който и ходи след гъза.
Накарай я тя да те гони или я остави.