PDA

View Full Version : Аборт

carrieee
11-09-2015, 06:34
Здравейте.В четвъртък (05.11) ми правиха аборт,доктора ми каза,че кървенето ще продължи около 3-4 дни....На мен кървенето ми продължи около 3-4 часа..и имах лек дискомфорт и това беше т,е от четвъртък вечерта досега по скоро изхвърлям бяло течение,без мирис. Изписа ми антибиотик и противогъбично лекарство.Въпросът ми е дали това трябва да бъде притеснително или просто докито си е свършил добре работата?!? Питам защото до прегледа има още време,а през главата ми минават всякакви мисли,особено като чета за усложнения с кисти и т.н. (на мои приятелки са им изписвали лекарства за спиране на кървенето) . Ще ви бъда благодарна ,ако някой ми поясни малко :)

П.С. темата я публикувах и в друг раздел,извинете ако някой от вас я чете за втори път :)

howland
11-09-2015, 07:32
развалена стока си вече, махай се.

carrieee
11-09-2015, 07:57
развалена стока си вече, махай се.

Що за човек си ти бе?! Аманннн от такива ,които мразят всичко живо включително и себе си. ...

GLaDOS
11-09-2015, 08:19
(на мои приятелки са им изписвали лекарства за спиране на кървенето)

Това ме навежда на мисълта, че интервенцията е на мода.

DarkManX
11-09-2015, 08:28
Всичко е наред няма да се притесняваш, възможно е след седмица, две да се появят някой болки но всичко е временно щом интервенцията е преминала успешно, единствено чувството за вина остава дълбоко в съзнанието ни.

baby_baby
11-09-2015, 14:47
Щом толкова малко ти е кървяло според мен е добре трябва да се плашиш ако повече дни ти кърви не се притеснявай

svetoslava_sliven
11-09-2015, 15:04
По-малко кръв винаги е по-добре. За течението не се притеснявай според мен може да се е получило в последтвие, тъй като все пак "мястото" е изнежено и най -малкото замърсяване би предизвикало инфекция.

carrieee
11-09-2015, 22:28
Благодаря ви (хъг) :)