View Full Version : Влюбена съм а той иска само секс?
monchoo984
11-10-2015, 19:55
Преди месец се запознах с едно момче и веднага ми стана симпатичен обаче нетърсех нищо сериозно. Но стана така че си легнах с него, а след тва св оказаче бил харесвал най-добрата ми приятелка, тя обаче го режеше. И продължихме да се събираме но без нея и той почна да ми обръща внимание държвше се добре, и продължихме да правим секс...но в един момент осъзнах, че имам чувства към него ноо той някак си може би няма. Последния път се бяхме събрали и той пред всичките си приятели ме првгръщаше целуваше, пък до сега не го беше правил пред тях .. Но не се виждаме постоянно а на мн два пъти в седмицата... Предполага че той чувства няма, но пък едва ли само аз го харесвам тоест може и с някоя друга да е..
А знаеш ли, че формално секс без брак си е грях?
monchoo984
11-10-2015, 20:00
Ама не думай
Е, щом искаш да се отнасят с теб като с боклук продължавай в същия дух.
monchoo984
11-10-2015, 20:12
Еми не ми е тва целта
Това (мисля) не е ничия цел, но някои заради простотата си неволно я постигат.
Научи се да готвиш и няма да те търси само за секс.
paradosou
11-10-2015, 22:58
Изчезни му от полезрението възможно най-скоро. Направо веднага.
RapExotic
11-11-2015, 01:42
Преди месец се запознах с едно момче и веднага ми стана симпатичен обаче нетърсех нищо сериозно. Но стана така че си легнах с него
Помислил те е за лека. Момчетата не се влюбват в момичета, които им се дават толкова лесно.
Кажи му истината и му дай избор. Или тръгва сериозно с теб или карате така ( а ти продължаваш да търсиш и го зарязваш, веднага щом си намериш).
Доста леко от твоя страна.Спри да се виждаш с него преди да си се влюбила съвсем,защото той тогава ще прави каквото си иска с теб.
Kitty Bloom
11-18-2015, 18:27
Кажи му истината и му дай избор. Или тръгва сериозно с теб или карате така ( а ти продължаваш да търсиш и го зарязваш, веднага щом си намериш).
по-точно едва ли ще ти го каже някой! ;)