Влез

View Full Version : Помогнете на един плевенчанин в беда !

icefan
11-11-2015, 18:28
Здравейте, бих искал да ми помогнете относно едно нещо. Та харесвам доста едно момиче, от един град сме, виждали сме се няколко пъти и сме си говорили, но не много. Проблемът е в това, че тя сега учи другаде както и аз и евентуално лятото ще мога да я видя отново и другият проблем е че винаги когато я видя е с приятелки, а и не съм сигурен дали си имал или няма приятел . На моите години е, знам че имаме сходни интереси(като забавления през свободното време, музика и т.н.). Веднъж я питах да излезем навън да покараме колело( понеже знам на 100% че обича да кара) тя не ми отказа, но пък беше точно преди да си замине и нямаше кога . Та ако може да ми дадете някакъв съвет какво да правя, защото имам чувството, че всичко е объркано , а в същото време искам да съм с нея!

LyLac2309
11-11-2015, 19:20
Все още нищо не е объркано, просто изчакай лятото и я покани да излезете! По - просто няма накъде! Не виждам какви коментари очакваш... Просто я покани, изчакай да стане някакъв проблем пък тогава пиши. Сега действай!

RapExotic
11-12-2015, 10:33
Заеби, щом до лятото няма да можеш да я видиш, пък и не си сигурен дали ще стане нещо не си заслужава чакането.