View Full Version : Днес е леко надървен
Здравейте, понеже реално за първи път вчера правих истински секс и бях взел 1 хапче и 1 прах за разтаваряне на билкова основа( не е химия, като там виагри, камарки и подобни) и понеже сега ставам и забелязвам, че ми е леко надървен. Смисъл не е както обикновено нормален и е смешно, как изглежда през гащите. И въпроса ми е, как да накарам просто да спадне и да си е нормален.
понеже реално за първи път вчера правих истински секс
Честито, ще те препоръчам за Мъж на годината и ще гласувам за теб.
...понеже сега ставам и забелязвам, че ми е леко надървен...Това си е съвсем нормално, и аз съм така почти всяка сутрин, без да съм пил никакви хапчета.
IvoMarinov
11-17-2015, 14:23
Това си е съвсем нормално, и аз съм така почти всяка сутрин, без да съм пил никакви хапчета.
+1
+1
Само че Грозния не е мъж, не знам как може да се събужда надървен, като няма какво да му се надърви.
не знам
Правилно е да се каже не зная а не не знам
Само че Грозния не е мъж, не знам как може да се събужда надървен, като няма какво да му се надърви."Гроздето е кисело :D."
Знам че Го желаеш, но бъркаш адреса.
Ще ти го кажа на чистия ти майчин език (дано ме разбереш най-накрая)...
ай сиктир!
Правилно е да се каже не зная а не не знам
Правилно е преди "а" да се пише запетая,дете. Това още ли не си го учил? В четвърти клас би трябвало да ги учите тези неща.
"Гроздето е кисело :D."
Знам че Го желаеш, но бъркаш адреса.
Ще ти го кажа на чистия ти майчин език (дано ме разбереш най-накрая)...
ай сиктир!
Не знам защо се инатиш. С тези контра"аргументи" само доказваш моята хипотеза.
Не знам защо се инатиш. С тези контра"аргументи" само доказваш моята хипотеза.
Не е нужно да се мисли и разсъждава след като може да стане по много по-лесен начин да се разбере кой кой е къде живее и колко регистрации има ама не е нужно да си играя защото ако разкрия някой то тогава играта ще свърши :*