View Full Version : Нещо за връзване
denidimitrova
11-13-2015, 12:25
Освен белезници какво друго би било подходящо да вържем партньора си?
Също така ме интересува мога ли да намеря белезници, които са много по здрави и трудни за откопчаване от тези, които продават с пухчета?
baby_baby
11-13-2015, 13:26
Въже?
Много ясно че може да намериш по-здрави от тези с пухчетата но и те са си здрави едва ли лесно се чупат а можеш и с вратовръзка да го завържеш :д
Kitty Bloom
11-13-2015, 15:53
Колан ^_^
и малко във филма, ама с кабелни връзки :D
RapExotic
11-14-2015, 18:02
Също така ме интересува мога ли да намеря белезници, които са много по здрави и трудни за откопчаване от тези, които продават с пухчета?
Можеш да си вземеш полицейски белезници. Тези с пухчетата са за гейове.
Защо ще го връзваш? Това не е библейско.
Абе стига с тия твой глупости бе... Там горе няма АБСОЛЮТНО нищо то ако имаше то нямаше да има глад и беднотия...
Не било библейско
Абе бъди батка
http://prikachi.com/thumbs/58/8461058.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/58/8461058d.jpg)
Zure amak izorratzen egingo
LoadRunner
11-14-2015, 20:29
с миши опашки няма измъкване
Невежество! Тълпите непорочни
блажено спят под тъмната му стряха.
А грешници убиваха пророците
и боговете праведно мълчаха...
Невинни ли са живите апостоли,
щом слепи покрай кръста преминават?
Във тях се цели мъртвият с въпроси
насън... и ги убива. А наяве?
О, нека остриетата на мислите
са утрешните гвоздеи в ръцете!
Човекът е най-праведен и чист,
когато изкупува греховете си.
Zure amak izorratzen egingo
Et te, et matrem tua irrumabo.
Ez da nire familia iraintzea :)
denidimitrova
11-16-2015, 07:54
Можеш да си вземеш полицейски белезници. Тези с пухчетата са за гейове.
Че продават ли се полицейски ;д
DarkManX
11-16-2015, 08:14
защо ще го връзваш? има 2 варианта зависи кой от двата си намислила :)
Papagalski
11-16-2015, 11:06
Или иска да прави любов с него, или иска да го завърже за леглото и да викне любовника си, за да правят секс пред него.
RapExotic
11-16-2015, 14:40
Че продават ли се полицейски ;д
Продават се. Имам едни такива, няма измъкване от тях. Според зависи каква цена предложиш могат да станат твои.
Продават се. Имам едни такива, няма измъкване от тях. Според зависи каква цена предложиш могат да станат твои.
Колко им искаш ? Легално притежание ли са ?
Свински опашки и гаранция няма да се измъкне хахахах
Какви са тия садо- мазохистични извращения?
Какви са тия садо- мазохистични извращения?
Dude, the sado mazo is the-best sexual game in over the world
Dude, the sado mazo is the-best sexual game in over the world
Не е сигурно.
Я докажи
Какво да доказвам? То зависи от личните предпочитания и диагнозата. Няма обща формула за това.
Какво да доказвам? То зависи от личните предпочитания и диагнозата. Няма обща формула за това.
Садо мазо, орален секс , пролапс парти, торта без свещички са най-разпространените
За полицейски погледни в оръжейните магазини. Иначе кожените белезници също са вариант. Колан можеш да направиш на белезници. От там нататък е въпрос на фантазия - въже, шал, вратовръзка,чаршаф...
Само че, ако ще ползваш белезници - винаги, винаги, винаги знай къде е ключът. И нека двата са на различни места, като резервният винаги, винаги, винаги стои на точно определено място. Иначе погледни няколко туториалчета за възли.
sladura89
11-22-2015, 23:56
Еми как с какво със свински опашки става, с въже също, дори със сезал!
С шал, чаршаф, дори с бельо и какво ли още не, но е много важно така да е вързан да не може да мърда не просто да са му вързани ръцете над главата, ами или да са му вързани зад гърба или всяка ръка и всеки крак да е за съответния ъгъл на леглото по възможност! ;)
Има дори и специални пръчки за които може да се вържат ръцете и краката и да не можеш да мърдаш!
PhilFuture
11-28-2015, 11:16
сезал,канап
sladura89
12-05-2015, 01:19
А падате ли си по този вид игри с връзване? :)
А падате ли си по този вид игри с връзване? :)
нарича се садо мазохистичен секс или на кратко садо мазо
sladura89
12-10-2015, 00:41
нарича се садо мазохистичен секс или на кратко садо мазо
По принцип се казва BDSM, но в зависимост какво точно правите може да има и друго име! :)
the dreamer
12-12-2015, 11:40
Вържи го със синджир, така е най-сигурно!