Крис90
11-14-2015, 05:02
Здравейте, пиша ви по една доста деликатна тема,тъй като става дума за общо съжителство. На 25 съм ,а приятелката ми е на 24, с нея от вече година и половина живеем под наем. Тя е много мила и грижовна, вечно е усмихната и ме посреща след работа, но не може да готви. Не че си търся жена само за да ми готви, но поне някакви домакински заложби ако имаше, нямаше да ни се налага вечно да ядем навън. И двамата работим, но сме млади и парите не ни стигат за всичко. Онзи ден на перваза гледам цветята не са поливани от поне 3 семици, когато беше моят ред да направя това. Не ме разбирйте погрешно много я обичам, но тъй като работата ми е доста тежка физически и не мога да смогна всичко да правя вместо нея, аз я отменям в някои задължения но тя и прахосмукачка не признава, казва ми ще забърша само леко, няма нужда сега да пускаме уреда.А онзи ден майка ми ни дойде на гости и забеляза неполятите цветя и праха на няколко книги и после даже се скарахме за това.
Моля ви посъветвайте ме как да й кажа по сериозно защото като повдигна въпроса и все в спалнята иска да ходим. Имам чувството че се опитва, да ме манипулира с това. И се сещам и за един друг проблем в тая връзка. Не винаги се къпе всяка вечер, като е много изморена от работа и понякога пропуска. Не че ходи мръсна напротив изглежда много прилежно и колежките винаги й правят комплименти по нейни думи, просто аз като си лягам до нея и го знам понякога не ми е приятно.
Моля ви посъветвайте ме как да й кажа по сериозно защото като повдигна въпроса и все в спалнята иска да ходим. Имам чувството че се опитва, да ме манипулира с това. И се сещам и за един друг проблем в тая връзка. Не винаги се къпе всяка вечер, като е много изморена от работа и понякога пропуска. Не че ходи мръсна напротив изглежда много прилежно и колежките винаги й правят комплименти по нейни думи, просто аз като си лягам до нея и го знам понякога не ми е приятно.