View Full Version : По-голямо възбуждане
Beyonce0134
11-15-2015, 10:54
Здравейте! Момиче съм. Довечера съм приготвила нещо за гаджето си-филм и бяло вино. Искам да се отпуснем малко и да си поиграем, но с какво мога да го подлудя? С какво мога да достигна по-голямо възбуждане?
Бяло ли? То не е библейско, вземи червено!
После ела да те изповядам.
Купи феромони SMS обаче не зная кога ще ти пристигнат, доставките ги правят и тук в България или потърси нещо друго в sexwell.bg Ето и линк към препоръчания продукт https://www.sexwell.bg/pheromone-pen-sxs-for-men-6-ml
Бяло ли? То не е библейско, вземи червено!
После ела да те изповядам.
Червено защото червеното вино е кръвта на Исус а бялото спермата му ...
RapExotic
11-15-2015, 17:32
Питай Rabalka, тя ги подлудява по няколко момчета на веднъж. Ще ти даде ценен съвет.
Питай Rabalka, тя ги подлудява по няколко момчета на веднъж. Ще ти даде ценен съвет.
Ралалчето на мен не ми действа
Червено защото червеното вино е кръвта на Исус а бялото спермата му ...
Заради такива разпуснати малки лигльовци като теб трябва да се върне Светата Инквизиция.
Causa finita!
Здравейте! Момиче съм. Довечера съм приготвила нещо за гаджето си-филм и бяло вино. Искам да се отпуснем малко и да си поиграем, но с какво мога да го подлудя? С какво мога да достигна по-голямо възбуждане?
Стриптийз + свирки.
Заради такива разпуснати малки лигльовци като теб трябва да се върне Светата Инквизиция.
Causa finita!
Прегледай се бе джудже
Ми всеки мъж, обича цици, така, че действай с това :Д Са ако се окаже, че си хванала гей..... тъкмо ще разбереш
Papagalski
11-16-2015, 10:57
Стриптийз + свирки.
Напълно съгласен + съгласието да правиш секс винаги когато той поиска ;)
Beyonce0134
11-16-2015, 11:44
Благодаря ви! За довечера съм измислила да играем полицай-престъпник,но не знам какво престъпление да извърша.
Papagalski
11-16-2015, 11:57
Откраднала си колана на районния управител и ще трябва да хмм амм? а да! да заплатиш глобата.
beautyhair
07-11-2016, 05:48
Разбира се, винаги можеш да му капнеш тайно в питието нещо такова http://sextoys.bg/vazbujdashti-kapki-ispanska-muha-p-21962.html но тогава няма да знаеш дали ти го възбуждаш или химията. По-добре остави нещата да се случват естествено. ;)
mikity_sladky
07-11-2016, 06:47
Стриптийз + свирки.
Точно ! Поне аз бих полудял така направо!