View Full Version : Проблеми с гаджето и приятели отчаян съм дайте ми съвет ...
progamer
11-16-2015, 17:08
Здравейте! Значи с момиче от моя клас тръгнахме като бяхме на екскурзия правихме секс ходехме около 5 месеца после тя ме заряза. След 2 месеца се оправихме става вече седмица сме заедно, днес се събрахме слушахме музика и т.н. на тръгване се скараха (гаджето ми и най-добрата ни приятелка), аз не взех ничия страна понеже и двете много си ги обичам. Проблема е там, че тя ми каза и аз и вярвах, че е спала само с мен и преди това още двама (не ме бърка миналото си е минало). Ето, че тази вечер разбрах от това момиче приятелката ни, че тя е спала с още 5-6 + мен... Това много ме подразни, чувствам се излъган, страх ме е, че няма да мога да го преглътна моля ви дайте ми съвет как да постъпя в момента ми е много объркано и незнам какво да правя...
paypal123
11-16-2015, 17:51
Предложи им да правите 3ка и ще ти мине или да се редуват на кавала долу ;)
Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.
Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!
Кво те вълнува с колко е спала нали сега е с тебв -.-
Kitty Bloom
11-16-2015, 19:21
А не си ли се замислял за варианта приятелката да те харесва и да иска да наклевети гаджето, за да се разделите? Или пък информацията за двамата предишни да е отпреди скъсването и действително кака да е спала с още докато сте били разделени. Ако е така, нормално да ти е кофти, ама всъщност няма място за съдене, понеже все пак в дадения период е била необвързана. И ако не е тайна, сподели за какво са се скарали момичетата, може да дадем по-добри съвети. :)
progamer
11-16-2015, 21:00
Скараха се понеже бяхме 7 човека, 4ма от които бяхме с гаджета смис аз и гаджето ми и едно момче и момиче. Ние седяхме и се целувахме другите скучаеха изкараха телефоните и давай чат чат разсърдиха се, че не ги ебаваме някви такива и се скараха аз застанах по-средата на чука и наковалнята и просто реших да не се меся ... А относно приятелката ни няма как да ме харесва тя харесва друго момче :) доста трудно я накарах да ми каже заплаших я, че ще оставя гаджето си и тя накрая се принуди да ми каже.
Това е едно от онези малки неща, от които може да ти се отяде, т.е. нещата да се съсипят.
След като даваш обещание да си честен с някой, или си искрен, или не струваш.
Моят съвет е да проучиш нещата. Нека приятелката ти да ти даде подробности, притисни и гаджето да си признае.
След като си сигурен в нещата ще си прецениш дали е проблем лъжата или можеш да го забравиш и да продължите.
Аз лично бих очаквал искрен отговор на подобен изключително личен въпрос и разбирам какво те мъчи.
С колко момчета трябва да е спало ''твоето'' момиче, за да не се чувстваш несигурен в х.у.я си? С едно, две? Та нали с колкото повече е спала, това означава, че толкова по-добра ще бъде тя в леглото с теб. Нямам предразсъдъци, но когато едно момиче ти каже бройката си, то я умножи по 2 и добави още няколко за всеки случай. След като е била в компанията на момчета означава, че е готина, а не че е курва. И ако ти беше по-сигурен в себе си и притежаваше качествата които тя има, сигурно щеше да си спал не с 5-6, а със 500-600 момичета. Не ми казвай, че е различно между момичетата и момчетата. Момичетата обичат секса също толкова, колкото и ние, ако не дори повече. Може би трябва да си благодарен, че след като е била с тези 5-6 готини момчета накрая все пак е избрала да бъде/се върне към твоя задник, задник!
Има два варианта според мен. Накрая ти си преценяш. Ако не можеш да го преглътнеш, я зарязваш и почваш да си търсиш нова приятелка. Тя може да те ревнува, може и само това да чака. Честно казано, сигурно в нея вече няма тръпка, ако между късанията ви е спала с други. Нормално е да е търсела тази тръпка някъде другаде. Ако я скъсаш, а тя е имала чувства към теб, ще се разбере, не се притеснявай. Вторият вариант е да си продължаваш да бъдеш с нея. По-малко вероятно, защото ще си разпъван от съмнения и нз, донякъде като че ли доверието в нея ще е подкопано. Но както казах по-горе, хуя ти ще ти каже искаш ли да бъдеш с нея или не. Бъди сигурен в себе си. Не вярвай на какво казала тя, какво казала другата. Тинтири минтири. Ти дълбоко в себе си знаеш. Както каза по-горе едно момиче, тя не е била обръвзана, докато е чукала тези другите, но не може хем да искаш момичето ти да бъде курва в леглото или мръсница или каквото и да е, хум да искаш да е девствена или да е спала с 1-2ма и тн. Ако след като е спала с няк'ви други и още не я бива в леглото, не знам какво чакаш. Или може би си си мислел, че тя е дъ уан? Деликатна ситуация. Напълно те разбирам. Но недей се впряга толкова за едната путка. Приеми го като житейски опит и извлечи поука от ситуацията и от решението, което ще вземеш. Нещата са в твои ръце в момента. Действай мъдро. Ако съдя по поста ти, не си на 25, мацката не ти е първата, няма и да ти е последната, така че действай.
Пиши, ако нямаш против какво си решил да правиш.
Поздрави!
progamer
11-18-2015, 13:56
С колко момчета трябва да е спало ''твоето'' момиче, за да не се чувстваш несигурен в х.у.я си? С едно, две? Та нали с колкото повече е спала, това означава, че толкова по-добра ще бъде тя в леглото с теб. Нямам предразсъдъци, но когато едно момиче ти каже бройката си, то я умножи по 2 и добави още няколко за всеки случай. След като е била в компанията на момчета означава, че е готина, а не че е курва. И ако ти беше по-сигурен в себе си и притежаваше качествата които тя има, сигурно щеше да си спал не с 5-6, а със 500-600 момичета. Не ми казвай, че е различно между момичетата и момчетата. Момичетата обичат секса също толкова, колкото и ние, ако не дори повече. Може би трябва да си благодарен, че след като е била с тези 5-6 готини момчета накрая все пак е избрала да бъде/се върне към твоя задник, задник!
Има два варианта според мен. Накрая ти си преценяш. Ако не можеш да го преглътнеш, я зарязваш и почваш да си търсиш нова приятелка. Тя може да те ревнува, може и само това да чака. Честно казано, сигурно в нея вече няма тръпка, ако между късанията ви е спала с други. Нормално е да е търсела тази тръпка някъде другаде. Ако я скъсаш, а тя е имала чувства към теб, ще се разбере, не се притеснявай. Вторият вариант е да си продължаваш да бъдеш с нея. По-малко вероятно, защото ще си разпъван от съмнения и нз, донякъде като че ли доверието в нея ще е подкопано. Но както казах по-горе, хуя ти ще ти каже искаш ли да бъдеш с нея или не. Бъди сигурен в себе си. Не вярвай на какво казала тя, какво казала другата. Тинтири минтири. Ти дълбоко в себе си знаеш. Както каза по-горе едно момиче, тя не е била обръвзана, докато е чукала тези другите, но не може хем да искаш момичето ти да бъде курва в леглото или мръсница или каквото и да е, хум да искаш да е девствена или да е спала с 1-2ма и тн. Ако след като е спала с няк'ви други и още не я бива в леглото, не знам какво чакаш. Или може би си си мислел, че тя е дъ уан? Деликатна ситуация. Напълно те разбирам. Но недей се впряга толкова за едната путка. Приеми го като житейски опит и извлечи поука от ситуацията и от решението, което ще вземеш. Нещата са в твои ръце в момента. Действай мъдро. Ако съдя по поста ти, не си на 25, мацката не ти е първата, няма и да ти е последната, така че действай.
Пиши, ако нямаш против какво си решил да правиш.
Поздрави!
Благодаря ти за отзива, реших да и простя не мога без нея притиснах я и тя си призна и се закле, че са били 3ма а не 5-6 дефакто аз съм и 4тия не ме боли толкова това, че е спала с други повече ме боли това, че ме излъга. След като ми каза за другия и стана много гадно едва ли не се разплака повтаряше колко тъпа е била а и това се е случило преди години не по-времето когато бяхме скъсали :) Благодаря на всички ви!