Влез

View Full Version : някога бягали ли сте от вкъщи ?

ani4ka_0808
11-16-2015, 18:09
моля всички , които са против това ила пишат само за да обиждат и да се правят на "добри хора " като казват , че има къде къде по-зле и че има болни деца и такива , които са подлаган на сексуален тормоз , моля да не пишат , защото всеки човек е различен и по различен начин приема нещата ,които се случват .

ani4ka_0808
11-16-2015, 18:15
така ще запоза с моят проблем . никога не съм се разбирала с майка си , но пък виаги се разбирам с баща си. Преди около месец скъсах с приятеля с , с когото имахме 6 години разлика (ходихме 3 месеца) почти може да се каже , че не сме били заедно , аз съм 12 клас на 18 г. Майка ми уж прие новината добре ,че сме скъсали обаче от следващата седмица и забран да излизам каза че мога да излизам само в събота и то най-мого 3 часа иначе от училище скъщи и от скъщи в училище . И аз щях да се примиря с това и щях да измисля някакъв начин да се виждам с приятелките си само в събота оаче тя почна да ме оижда и да ми държи сметка дории , когато автобусат закъсее с 5 -6 минути . И сега съм в безисходица живея като затворник , мислех да се самоубия обаче знам за вс прихологични приемания на тема самоубийство , а и ми остава 1 година и не искам зарад тази година да се самоубивам при положеие , че после ако ми издържат нервите тази година , догодина ще бъда на квартира и ще уча другаде. После си мислех да си наема квартра , но имам само 700 лева а наемите на квартирите са по 200-300 лв а и отделно ток и вода и за да мога да си го позволя трбва да си намеря работа и да не ходя на училище . Незнам какво да правя помогнете ми ..

Kitty Bloom
11-16-2015, 19:34
поговори и с двамата, баща ти може да се застъпи за теб и да повлияе на решенията на майка ти. Обясни и, че се чувстваш като затворник и искаш да имаш повече време за илизане и тн. Учи си редовно, старай се, за да има с какво да я зарадваш, предложи помощта си при задълженията вкъщи. За мен е безсмислено бягството от вкъщи, но ако това не проработи и твърдо си го решила, остани при приятелка за ден два, но все пак си вдигай телефона, за да не се стига до филми с полиция и да не тревожиш вашите прекалено много. Може пък като изчезнеш за кратко майка ти да осъзнае, че не се чувстваш добре и да си оправите отношенията. Пак казвам, не съм привърженик на тези неща, но ти си знаеш какво правиш. :) Успех.

ДОТА
11-16-2015, 21:32
На 6 години избягах за първи път, но не беше бягство, а реших да отида при едни роднини в провинцията.
Още ме боли гърба от точилката, толкова бой изядох.

AmxModx
11-16-2015, 22:19
На 6 години избягах за първи път, но не беше бягство, а реших да отида при едни роднини в провинцията.
Още ме боли гърба от точилката, толкова бой изядох.

Дай го под съд ! Аз веднъж като избягах след 2 години ме върнаха.

ani4ka_0808
11-17-2015, 06:18
а ти къде избяга ? нае си квартира ли ?

inewton
11-17-2015, 06:26
Не бягай, дете! Някога ще искаш да се върнеш, но ще е късно.

AmxModx
11-17-2015, 16:59
Не бягай, дете! Някога ще искаш да се върнеш, но ще е късно.

Аз още 2 години ще съм така... Завършвам и газ газ газ навън и тва е ако искаш ще те взема ако си послушен и трудолюбив.

AmxModx
11-17-2015, 17:00
а ти къде избяга ? нае си квартира ли ?

Живях в защитено жилище беше космическо чувство това че си свободен :*

ani4ka_0808
11-17-2015, 17:24
как така защитено жилище ? Учиш ли ?

AmxModx
11-17-2015, 17:30
как така защитено жилище ? Учиш ли ?

Ами там се живее както сега живеем пак дом пак приятели обаче си на издръжката на държавата, закона те защитава и така нататак

RapExotic
11-17-2015, 17:48
После си мислех да си наема квартра , но имам само 700 лева а наемите на квартирите са по 200-300 лв а и отделно ток и вода и за да мога да си го позволя трбва да си намеря работа и да не ходя на училище . Незнам какво да правя помогнете ми ..

Можеш да работиш и пак да ходиш на училище. Стига да не те мързи.

AmxModx
11-17-2015, 17:52
Можеш да работиш и пак да ходиш на училище. Стига да не те мързи.

Идва множко... Работа + Вечерно образование

RapExotic
11-17-2015, 18:03
Идва множко... Работа + Вечерно образование

Аз говорех за дневно образование + вечерна работа

AmxModx
11-17-2015, 18:16
Аз говорех за дневно образование + вечерна работа

И кога ще може да си почине ?

ani4ka_0808
11-17-2015, 20:36
въпроса е , че целият срок съм втора смяна , а след февруари месец до бала съм 1-ва . там е проблема

Kitty Bloom
11-18-2015, 04:57
Намираш си нещо за четири часа след училище, от 19 до 23 например. Втория срок ти е още по-лесно, имаш цял следобед, ще има врече и за почивка. Аз съм работила докато уча, и в двете смени, не е чак толкова трудно. :)

RapExotic
11-19-2015, 17:29
И кога ще може да си почине ?

Ще може стига да иска. Училището е средно 6 часа на ден, ако работата и е 4 ще и остават 14 часа да прави каквото си иска.

AmxModx
11-19-2015, 17:32
Ще може стига да иска. Училището е средно 6 часа на ден, ако работата и е 4 ще и остават 14 часа да прави каквото си иска.

Като се натрупа физическа и психическа умора 14 часа сън стават 14 секунди сън ако не знаеш

Dwyd96
11-20-2015, 14:07
Аmx като лъжеш поне се придържай към 1 история във всички раздели бе. Има хора дето четат и другите раздели.
До момента си бившо жиголо-мега хакер- беглец от вкъщи и т.н :д

gimli
11-20-2015, 16:57
Аmx като лъжеш поне се придържай към 1 история във всички раздели бе. Има хора дето четат и другите раздели.
До момента си бившо жиголо-мега хакер- беглец от вкъщи и т.н :д

Да и аз следя какви простотии пише поне за едно да лъже, но по качествено! :D