emily_darkness
11-17-2015, 14:31
Здравейте, скоро започнах да си пиша с едно момче. Познаваме се отдавна, но не сме си били близки и не сме имали кой знае какъв контакт. Той започна да ми пише понеже харесва моя приятелка. Помоли ме за съвет подпитваше ме за нея и аз реших да му помогна. Приятелката ми също го харесва, но не иска да тръгне с него и се държи много протворечиво, което го обърква и наранява. Той започна да вини, че не достатъчно добър и че е "смотан", а всъщност всичко което направи до сега за нея е прекрасно. Започахме да си пишем и на други теми обсъждахме много неща. Споделих с една приятелка, че си пишем и тя каза накрая ще свършим заедно и от както ми пусна тази муха в глвата аз започнах да променям чувствата си към него. Знам че приятелката ми го харесва, но не иска да е него и сама ми призна че го разигрва понеже не иска да го губи като вариант, той от своя страна осъзнава всичко но все пак му е гадно и аз се опитвам да помогна някак. Не знам дали се заблуждавам, но понякога имам чувството че ми пише за нея само за да започне или продължи разговора, а после сменя темата, днес се бях ядосала и си стоях и слушах музика до един прозорец и той дойде и ми каза че часа започва и ме прегърна отзад и ме заведе към стаята и не знам как да тълкувам всичко това не знам какво да правя в всичко и съм яко объркана :Д дайте някакви съвети