PDA

View Full Version : Липса на самочувствие

Beyonce0134
11-18-2015, 21:34
Здравейте! На 15 съм,момиче. Въпросът ми е малко извън темата,но ще се радвам да ми дадете съвет. С руса коса съм,висока, слаба. Стилът на обличане ми е раздърпан. От известно време се чувствам грозна,не знам как да си създада самочувствие. Какво да променя в себе си? (Иначе,в лицетп не съм чудовище) . Ще ми дадете ли съвет?

Rakshy
11-19-2015, 00:43
доказано е, че ъгъла, под който си миеш зъбите горе ляво е пряко свързан с това какъв човек си. Промени начина на миене на зъби и се прероди!

(not srs)

black_swan
11-25-2015, 19:53
Номерът е да промениш мисленето си. Щом се смяташ за грозна, значи не харесваш нещо в себе си. Ами просто свикни с него и с мисълта, че едни ще те намерят за красива, други пък не. В крайна сметка не можем да се харесаме на всички. Вкусове най-различни.

galaxy29
11-26-2015, 02:20
Номерът е да промениш мисленето си. Щом се смяташ за грозна, значи не харесваш нещо в себе си. Ами просто свикни с него и с мисълта, че едни ще те намерят за красива, други пък не. В крайна сметка не можем да се харесаме на всички. Вкусове най-различни.
или промени нехаресваното, ако е възможно и не е нужно да свикваш, ако не е, може да се самохипнотизираш и да си промениш възприятията или някой друг да ти ги промени...