View Full Version : Заключване на канали
Cattleya
11-21-2015, 11:47
Здравейте хора, трябва ми малко помощ..
отключих заключени канали на телевизора, но сега просто не намирам как да ги заключа отново. На нетсърф съм. Спешно ми е защото някои от каналите не са за малки деца, а вкъщи има двама малчугани и не искам да попадат на тия канали. Благодаря предварително !
http://net-surf.net/modules/downloadResource.php?resource=872&hash=14cc6d60b35f26816dbb3f34372b6ffc
В пдф-а е обяснено всичко
Cattleya
11-21-2015, 12:02
ДОТА благодаря ти, но пробвах всичко това което е описано и пак не става, каналите си стоят просто, имат по едно катинарче, но не се махат..
би трябвало да въведеш код, така е при всички други доставчици, за нетсърф не знам точно
Cattleya
11-21-2015, 12:17
благодаря все пак, продължавам да опитвам, при настройки ми излиза, че са заключени, но продължават да си стоят.. не знам вече..
те стоят, защото е влезнато в тях с кода, иначе без него нямаш право да отключваш и заключваш канали
Cattleya
11-21-2015, 12:31
Заключих ги ! :D
В допълнение - сложи си различен от default PIN кода на тв-то и изтрий заключените канали от списъка с добавени.
едит: не ме слушай - сега се сетих, че горното може да го направиш единствено, ако тв-сигналът не е кодиран и направо си свързала тв-то с кабела на доставчика или, ако сигналът е кодиран, то картата за декодиране е сложена директно в тв-то (т.е. работите не преминават през set top box). (: