View Full Version : Посъветвайте ме
Здравейте,
Да ви попитам, нормално ли е човек да действа на принципа каквото клъвне така да се каже?Ще разясня по-подробно: момче съм на 21, студент, познавам доста момичета, имам контакт с немалко от тях, но не мога да се влюбя. Затова примерно флиртувам с една, после с втора, трета и така нататък и съм на този принцип- където клъвне, това ще е моето момиче. Дали е правилно?
RapExotic
11-21-2015, 17:25
Сигурно слушаш чалга.
не разбрах кво общо има риболова с влюбването
kinkygirl
11-21-2015, 19:05
Абсолютно не , то това твоето е направо любовен туризъм. Като всяко момче ти се живее - та кой не е бройкаджия днес? Не се опитвам да те засегна или каквото и да е.. Мисълта ми е вероятно че може би търсиш нещо във всяка но не го откриваш. Карай го по-бавно , не си открил точното момиче. Веднъж поне опитай да не пишеш на 120 момичета и виж до колко ще се задържиш поне с една от тях :)
Правилно е. Неможе човек да се влюби за ден-два! Хората се влюбват когато опознаят един друг, що мислиш го има понятието "гаджета". Важното е да харесваш момичето с които се заиграваш, другото става постепенно.
Сигурно слушаш чалга.
Да, но не ми е любимият жанр
не разбрах кво общо има риболова с влюбването
Образно казано.
Nonetheless
11-22-2015, 17:10
Има различни видове любов и не всички са от пръв поглед. Така че, нормално е.
Здравейте,
Да ви попитам, нормално ли е човек да действа на принципа каквото клъвне така да се каже?Ще разясня по-подробно: момче съм на 21, студент, познавам доста момичета, имам контакт с немалко от тях, но не мога да се влюбя. Затова примерно флиртувам с една, после с втора, трета и така нататък и съм на този принцип- където клъвне, това ще е моето момиче. Дали е правилно?Правилно е, така се прави! Как ще разбереш дали една манджа ти харесва, ако не си я опитал :) ! Дори да чакаш "подходящата", нищо не ти пречи да я чакаш с различни жени ;) !