Влез

View Full Version : Как да й предложа? :D

Vladimir 231
11-22-2015, 19:57
Така, извинявам се предварително за поредната безсмислена тема тук :D

8-ми клас съм и има едно момиче, което харесвам от месец-два. Преди около три дни се заговорихме на "тази" тема и се оказа, че и тя ме харесва (оххх, звуча като петокласник с тва харесване :D). И понеже всичко това беше по фейсбук (което в крайна сметка не исках да става, нооо "кот такоа"), не исках да й предлагам там, защото поне това исках да направя на живо и искам по някакъв начин да го направя тази седмица, но понеже нямам много опит с тези неща нямам никаква идея какво да направя, какво да кажа, как да започна и т.н. Много ще съм благодарен, на всички, отделили малко време да помогнат с каквото могат ии благодаря предварително.

HardJ
11-22-2015, 20:00
Сега утре отиваш до цветарският взимаш едно букетче от рози(Може и друго цвете),правите си среща!
Излизаш и направо не я бави ;) Няма все теб да чака

Грозния
11-24-2015, 16:39
Вижте се наживо и насаме по някое време през деня "уж случайно" и ѝ предложи да излезете заедно някъде (напр. заведение). За паркове и градинки е студено и мокро вече. За да завъдите връзка, трябва да имате време да общувате колкото може повече, на четири очи! Ако и тя те харесва и имате общи теми и интереси - ще се случи! Успех :) !