Влез

View Full Version : Daite mi syvet

dragonclaw
11-23-2015, 01:10
Zdraveite,kato za nachalo nqmam kirilica za koeto mnogo se izvinqvam,pisha ot telefona.
Naskoro naskoro 2 meseca sym s vyprosnoto momiche,neshtata stanaha kato bqh na rabota i tq napravi pyrvata krachka. Pravihme seks na pyrva sreshta predpolagam,che e vajen detail,v nachaloto vsichko vurveshe dobre,postoqnno iskashe vnimanieto mi koeto i davah razbira se. No do predi sedmica sqkash neshtata se promeniha karame se zaradi razlichni gledni tochki na dadena tema,veche ne me tursi i sqkash ne iska vnimanieto mi,makari da tvurdi obratnoto,jivee blizko do mqstoto koeto rabotq i nai-chesto se vijdame tam..problema e ,che ne sme se vijdali drugade ot sedmica i poveche,vse e zaeta kogato az pochivam ima solidno opravdanie,kaza ,che pochva rabota pri men pri koeto razbiram ot shefa a ne e govorila s men po vyprosa,az kak se chustvam ili dali bih iskal i prochie.. posledno beshe na uchebna smqna kato pochivah a kogato iskah da se vidim na drugiq den kaza,che e na rojden den na chicho i,imam stranno chuvstvo,che me otbqgva..kolko pyti sqdam da si govorq s neq taka taka ako ne me iskash ili tempodobni kaji si ...tvurdi,che me iska no nqkak si veche ne go pokazva ta pitam po skoro jenskata auditoriq,spored vas ne znae kak da mi go kaje li,poneje znam,che na vas ne vi e tolkova lesno,ili prosto az se filmiram i trqbva da sym po-tyrpeliv?

GLaDOS
11-23-2015, 05:17
Zdravei i ti. Ako bqhme 2001-va moje6e da mine izvinenieto,ama v dne6no vreme da kaje6 4e nqma6 kirilica si e ta6ak s horata koito biha pro4eli posta ti. Аз не съм един от тях.

Omega
11-24-2015, 10:50
Вземи си оправи телефона. Всички телефони имат кирилица. Гладос ти е го написал много правилно. Моя съвет е да си търсиш друга. По голяма част от момичетата не ти го казват директно.

kalpazanka
11-26-2015, 17:08
Баста.