Влез

View Full Version : Проблеми при анален

qgodka_234
11-24-2015, 00:51
Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?

Dwyd96
11-24-2015, 08:02
Ми тогава си правете нормален секс с малко лобрикант . :д само содомисти тука :х аз ли съм единственото момче дет не се кефи на анален -.+

Pug_306
11-24-2015, 08:41
Май да :D Ами като не можеш моме, не се мъчи, прави си нормален секс.

DianGrudev
11-24-2015, 10:12
Преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма. Колкото и грозно да ти звучи, за да не се получават грозни гледки. Иначе за да ти достави удоволствие, приятеля ти трябва да е екстремно внимателен. Така че и анален оргазъм можеш да получиш, като са ми казвали момичета, че е доста силен.

Melly_
11-24-2015, 13:31
Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?

Е то е нормално това чувство, че ще се изпуснеш и при мен го има. А това, че е тясно е тясно, но с някакъв крем ще видиш какви възможности има дупето. В началото боли ама после е гот.

ОР
11-24-2015, 13:34
Лубрикант, Клизма и парфюм

GLaDOS
11-24-2015, 21:45
Бая мръсна ягодка ще излезеш

baby_baby
11-25-2015, 07:36
Еми прави го отпред бе там няма да те боли само първия път ще те боли ама не е болка за умиране

Rabalka
11-29-2015, 07:24

Внимавай да не се насереш че е мноо кофти трапка.

KASAPA
11-30-2015, 22:19
Слушай rabalka тя е форумната дрисла. Някои се насират като малки други като големи, трети и като малки и големи. Оправия няма. :lol:

Rabalka
12-01-2015, 09:30
Слушай rabalka тя е форумната дрисла. Някои се насират като малки други като големи, трети и като малки и големи. Оправия няма. :lol:

Бе я се шибаи бе кво като съм се насирала на всяка може да се случи ама иначе се кефите като ни ебете отзад нали

Верена
12-01-2015, 19:04
Лубрикант и огромно внимание и нежност от страна на партньора. Иска си атмосфера, предразполагане... И спокойствие - да не се тревожиш какво ще излезе, дали ще стане, а просто да се отпуснеш максимално.

inewton
12-01-2015, 19:07
Лубрикант и огромно внимание и нежност от страна на партньора. Иска си атмосфера, предразполагане... И спокойствие - да не се тревожиш какво ще излезе, дали ще стане, а просто да се отпуснеш максимално.

Ясно откъде идва това Венера.

an7raks
12-01-2015, 21:21

Би било кофти, ако нещо излезе...

KASAPA
12-02-2015, 11:45
Би било кофти, ако нещо излезе...

То в повечето случаи излиза. Путките трудно стискат като ги бабаниш в гъза.

stanislav2442
12-03-2015, 10:29
Всичко е до предразположение, приятелят ти трябва да те предразположи преди самия секс, важна е самата любовна игра. Опитайте с повече лубрикант.

Rabalka
12-04-2015, 14:44
То в повечето случаи излиза. Путките трудно стискат като ги бабаниш в гъза.

Еми даи и теб да бабанят в гъза пък да те видим и теб

AmxModx
12-06-2015, 14:56
Еми даи и теб да бабанят в гъза пък да те видим и теб

Нали за това се прави клизма ?

Melly_
12-09-2015, 11:46
Клизми глупости. Отиваме в тях след даскало да ме чука кога време за клизма? То за тоалетна няма време.

AmxModx
12-09-2015, 12:21
Клизми глупости. Отиваме в тях след даскало да ме чука кога време за клизма? То за тоалетна няма време.

То 2 мин работа

the dreamer
12-12-2015, 11:48
Първо трябва да се отпуснеш - с масаж на сфинктера например, после вкарай бавно по бавно пръста си (задължително използвай лубрикант), а след това и нещо по-дебело. Препоръчително е да си направиш клизма.

Melly_
12-19-2015, 08:08
То 2 мин работа

Кое е две клизмата ли?

lili-ton
01-01-2016, 18:43
до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.

reni12
01-07-2016, 09:31
Грешната ти е изходната позиция. Основната разлика с вагиналния секс е, че при аналния мъжа се грижи 100% за удоволствието на жената. Тя е напълно пасивна. Той трябва да разбере това и да се старае да изпитваш удоволствие. А не да мисли само за собствения си кеф. Тогава и на теб ще ти е добре. Но трябва време и търпение да се сработите. Не се срамувай да го насочваш как ти е добре. При нов партньор, например, на мен ми трябват поне 5-6 пъти да правия анален, за да ми хареса.
Най-голямата грешка е да правиш анален заради кефа на мъжа. Тогава по-добре не започвай. Няма да ти хареса.

solo_
01-07-2016, 14:59
Е то е нормално това чувство, че ще се изпуснеш и при мен го има. А това, че е тясно е тясно, но с някакъв крем ще видиш какви възможности има дупето. В началото боли ама после е гот.

Казва се гут

Melly_
01-07-2016, 16:30
Точно гот се казва!

solo_
01-07-2016, 16:31
Точно гот се казва!

good ли имаш предвид или god или got ? ? ? и ти не знаеш ...

Rabalka
01-07-2016, 22:01
до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.

Еми да ама е кофти и особено да те базикат после

lili-ton
01-13-2016, 14:27
Еми да ама е кофти и особено да те базикат после

Не е нужно да обясняваш тук такива интимни подробности. Едва ли са ти помогнали. Не виждаш ли, че е пълно със задръстени маструбатори и ти се подиграват!

solo_
01-13-2016, 14:45
Ей Господин Мазньо ся ки ти лепна един

venito1
01-16-2016, 15:44
az sam sam mom4e na 18 i iskam samo da ti kaja 4e trqbva da go iska6 ina4e e nepriqtno i mnogo ujastno mnogo boli az go napravih kogato bqh na 10 iznasiliha me 4 mom4eta taka4e ako ne si sigurna nego pravi

venito1
01-16-2016, 15:45

az sam sam mom4e na 18 i iskam samo da ti kaja 4e trqbva da go iska6 ina4e e nepriqtno i mnogo ujastno mnogo boli az go napravih kogato bqh na 10 iznasiliha me 4 mom4eta taka4e ako ne si sigurna nego pravi

reni12
01-18-2016, 12:30
Има и много суета. Имам приятелка, която, особено лятото когато е по прашки-бански, ме пита дали и личи, че прави анален. Или пък идва на плаж не с прашка-бански, защото вечерта е правила анален и се притеснява да не и личи.

lili-ton
01-19-2016, 13:40
Не ми е чудно. Аз пък съм чувала от мъж, че иска семейство със жена която не прави анален. Според него, жените които правят анален, се разгонвали и започвали да изневеряват. Знаел от личен опит.... Как ви звучи това?

solo_
01-19-2016, 17:23
Не ми е чудно. Аз пък съм чувала от мъж, че иска семейство със жена която не прави анален. Според него, жените които правят анален, се разгонвали и започвали да изневеряват. Знаел от личен опит.... Как ви звучи това?

Не е реално...

Melly_
01-20-2016, 02:59
Има и много суета. Имам приятелка, която, особено лятото когато е по прашки-бански, ме пита дали и личи, че прави анален. Или пък идва на плаж не с прашка-бански, защото вечерта е правила анален и се притеснява да не и личи.

Глупости леле...хаха.

reni12
01-22-2016, 10:41
Ами глупости са, но тя се шашка. И като и кажа, че ако иска да е спокойна, по-добре да не го прави отзад, тя ми казва, че и било голям кеф. Такава си е.