vlubena_zagubena
11-26-2015, 12:12
Здравейте. :)
На 14г. съм и съм много влюбена в едно момче. Но той си има гадже. Отначало си мислех че той ме харесва защото се закачаше с мен но уви - не. Много наистина много съм влюбена в него. Не знам какво да правя. Искам да му кажа но не мога. Нямам смелост. Моля ви помогнете ми. Дайте ми някакъв съвет или каквото и да е.
Това че се е закачал с теб не означава абсолютно нищо. Как да ти помогнем ? Да отвлечем приятелката му ?
GuardianAngel
11-27-2015, 16:20
Всички хора флиртуват или си играят докато не бъдат хванати или дето се вика докат не опре ножа до кокала.Ми поиграли са си с теб..или си повече от приятелката му и го спечелваш като му показваш, че го ХАРЕСВАШ(не че си влюбена в него) или го прежалваш.
Малко трудно да си влюбена в него, просто имаш симпатии. Човека си има приятелка и ако е имал нещо към теб, то тогава нямаше да тръгне с нея.
EleonoraAndreevna
12-08-2015, 15:10
На мен ми се случи нещо подобно миналата година. Бях влюбена в едно момче, с което почти всяко лято, от 5 години, ходим заедно на море. С родителите ни, разбира се, но и с още много хора, малки деца и тнт. Та харесвах го, цяла година мислех за него и с нетърпение чаках лятото, за да се видим. Когато бях близо до него, винаги се притеснявах и винаги ми беше лошо, повръщаше ми се. Той често идваше до стаята ми, но не заради мен, а заради бащами (ходят заедно на риба и идваше за да го извика или да му поиска въдица), но въпреки това си говорихме. Често плувахме заедно. Когато бяхме сами във водата се случваше и да ме прегърне. Но скоро разбрах, че нищо от това не е било сериозно. Опитах се да го забравя. Тази година той не дойде на море. И осъзнах че няма смисъл да мисля за човек, който не знае за съществуването ми. Да, пак ми ставаше гадно да гледам снимките му с други момичета във Фейсбук и затова го махнах от приятели. Той ми изпрати няколко пъти покана за приятелство, но закъсня. Вече не ми пукаше.
Аз разбрах какво искам от живота и моите планове не включват нито него, ното който и да било.
Разбери какво искаш от твоя живот. Дали наистина искаш точно той да е до теб. Може да не е лесно, но те съветвам да говориш с него, все пак светът няма да свърши ако те отхвърли. Каквото и да стане, трябва да си силна и да знаеш как да продължиш напред. Ние сме в такава възраст, хормони, любов....може и да разбереш че всичко което изпитваш към него е просто малко увлечение.