PDA

View Full Version : Колкото и да искам да съм без него не мога. Защо?



shaunaa
11-28-2015, 15:44
Имам връзка от 6 месеца. Ужасно много съм влюбена в приятеля ми, от 6 месеца насам само той ми е в главата. Любовта обаче много боли и особено, когато не е изцяло взаимна. Той също постоянно ми казва, че ме обича и харесва, само че не съм убедена в думите му. Не излизаме много често 2-3 пъти седмично, защото той все е зает, все е изнервен и винаги аз го карам да излизаме и трябва да го убеждавам винаги. Напоследък имам много тежък период, той е една от причните да съм в този период, казвала съм му, но той сякаш не ме чува. Днес примерно имах много гаден ден споделих му, че ми е много зле, после се скарахме, зашото ми каза, че аз не съм го била разбирала никога и все съм му изопачвала думите, аз му разказах, че се чувстам ужасно и държа да се видим, за да се разведря, той сякаш отново не ме отрази, звънях му преди час и нещо 2 пъти - дори не ми вдигна, а аз все още се надявам да излезем днес, защото се побърквам вкъщи. Опитвала съм да скъсам с него и никога не ми се е получавало- твърде зависима съм от него, пристрастена бих казала, а той сякаш не ме забелязва. Понякога си мисля ако се боядисам, а ако си обръсна цялата коса или ми се случи, да не дава господ, някой инцидент ще ме забележи ли ? В ужасен период съм, постоянно плача, минават ми ужасни мисли през главата, чудя се живота ми има ли някакъв смисъл и ще приддобие ли някога? Бях си казала, че ще спра да се допитвам до хората за мнения и ще ги взимам сама, но в момента съм мнго депресирана и не мога да взема нещата изобщо в ръце. Останах без почти никакви приятели, нямам на кой да споделя, единствено той ми остана близък, а ми се струва, че той не държа на мен. Наистина нуждая се от някаква помощ, малка съм на 17 знам, живота е пред мен, но имам чувстото, че няма да изляза от този период, поне докато не мога да взема едно решение.

yakuza_
11-28-2015, 16:33
Звучиш като досадница, пишеш като такава, вероятно си такава. И аз не бих ти вдигал.

BuBzzz
11-29-2015, 02:58
прекалено обсебваща си!!намали темпото и му дай пространство

jghgh
11-29-2015, 11:14
Не си прекалено обсебваща. Той просто не те обича.

jghgh
11-29-2015, 11:27
Ако те обичаше, ти нямаше да се съмняваш постоянно. Щеше да го знаеш, щеше да го усещаш и щеше да си по-спокойна.
2, 3 седмично се виждате и постоянно е изнервен и няма време за теб?Най-вероятно се чуди как да те разкара, или още по-грозното - търпи те, въпреки че не те обича, защото все пак му даваш секс. -> честа мъжка логика.


Вярно е, че пишеш като обсебващ човек, но отношенията са двустранни. Не трябва да обвиняваш само себе си. За отношения са нужни двама. И всеки е допринесъл по нещо за да са ви отношенията такива.
Работата е там, че като теглим чертата, най-важното е дали се обичате ВЗАИМНО и ЕДНАКВО. Ако не, то няма смисъл за още разсъждения, не трябва да си в такава връзка.


По повод другите неща, опитай се да не манипулираш хората с емоциите ти. Много ти било зле, все си отчаяна и в лошо настроение - очакваш да те спасява постоянно ли? Или да се съобразява нон-стоп с това, че никога не си щастлива? Никой не обича такава компания. И чувствата му може да са изстинали и да се върнем обратно на точката: най-важното е дали се обичате ВЗАИМНО и ЕДНАКВО. Ако не, то няма смисъл за още разсъждения, не трябва да си в такава връзка.

Borntobewild..
11-29-2015, 13:21
прекалено обсебваща си!!намали темпото и му дай пространство

+1, не винаги помага даването на пространство, но пък ще видиш доста неща :)