Влез

View Full Version : islqm

bomar00
11-30-2015, 08:40
kak da si smenq religiqta na islqm ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Liora
11-30-2015, 13:13
http://36.media.tumblr.com/tumblr_m58zytUpDt1ruit3eo1_500.jpg
като за начало това
Защо ислям? Чел ли си някога Коран ?

defender
11-30-2015, 13:23
Първо пробвай дали си достатъчно издръжлив на удари с хвърлени по тебе камъни и ако си наистина убеден, че това не ти създава проблем то действай.
Казвам ти го това, за да не останеш разочарован и изненадан когато станеш мюсюлманин, защо те целят с камъни когато си съгрешил, за "съгрешение" от рода, че си ползвал фейсбук например.

defender
11-30-2015, 13:29
според мен исляма ще е религията на антихриста или нещо подобно дето много прилича на него.

Liora
11-30-2015, 16:51
според мен исляма ще е религията на антихриста или нещо подобно дето много прилича на него.

А за юдаизма какво мислиш ?

defender
11-30-2015, 19:30
Ами мисля, че той ще дойде като обединител, също света ще е в някакъв хаос, а той ще донесе нова политическа и икономическа система, след това ще се обожестви, а всички религии ще се обединят около неговата личност.
Много хора ще го приемат, като спасител на цивилизацията.