View Full Version : той свършва бързо,какво да правя
vampirekiss
12-04-2015, 21:29
С приятелят ми имаме проблем,по-скоро той го има.Минали сме ги 20 отдавна ,уж сме хора с някакъв опит,ама...От два-три месеца сексът не ни върви ,ама грам.Започваме нормално ,тъкмо се отпускам и когато най ми харесва той се празни,като времетраенето на акта е 3-4-5 минутки.Говорихме и още по-зле стана.Може да ме наречете каква ли не,обаче честно казано е много кофти и сериозно се чудя с какво да го "друсам " само и само да са по-добре нещата.Доброволно няма да стане,вече ми е ясно.Интересното е ,че преди не беше така.Нямам идея чикиджийствал ли е много ,дрънчал ли е други-не знам,обаче за уж сериозно връзка това много стопира нещата,а не съм от тея дето ще хукнат при друг да ги оправя за да вървят нещата някак.И въпросът е ,какво да правя и как да реагирам изобщо?
sexwell.bg , MaleEdge , http://penisxxl.bg/ , http://ginsengultima.com/ , LongLove или просто някой механичен вибратор или машина с вибратор ако това не помогне пиши аз ще измисля нещо...
Малко алкохол върши работа ;)
baby_baby
12-13-2015, 20:51
До там ли стигна да го "друсаш" с нещо с това мислене не ти личи че си на 20
stanislav2442
12-14-2015, 11:22
Може би той трябва да "тренира" докато не правите секс, т.е. да мастурбира, по този начин може да се научи да контролира ерекцията си, алкохолът също забавя отчасти ерекцията. Разровете се в интернет има най-различни упражнения или тем подобни. А може би го възбуждаш прекалено много и не може да си сдържа ерекцията, но ако времетрането е наистина до 5 мин, това си е проблем.
DarkManX
12-17-2015, 13:35
Може би той трябва да "тренира" докато не правите секс, т.е. да мастурбира, по този начин може да се научи да контролира ерекцията си, алкохолът също забавя отчасти ерекцията. Разровете се в интернет има най-различни упражнения или тем подобни. А може би го възбуждаш прекалено много и не може да си сдържа ерекцията, но ако времетрането е наистина до 5 мин, това си е проблем.
Това едва ли ще помогне, всичко идва с практиката ако го правят по-често вероятно ще свикне. Няма мъж, който да го прави нонстоп 30 минути без прекъсване и самоконтрол, просто е невъзможно.
Успех