Влез

View Full Version : Не се разбирам...

dummkopf
12-05-2015, 18:46
Здравейте.Не съм и предполагал, че ще пиша тук някой ден, но защо пък не... туко виж, ако не помощ то поне да видя, че има някой като мен. Като за начало съм на 21 и доскоро имах приятелка, с която бяхме заедно 1год. Скъсахме наскоро като първите 2-3 дни не ми пукаше изобщо(тя скъса с мен), впоследствие вече ми стана доста гадно и доста ми липсваше. Опитах се да си я върна и успях, пак бяхме заедно. Още от 2-3 ден откакто бяхме заедно пак спря да ми пука и отново се държах доста тъпо с нея и реших, че не ме интересува толкова колкото съм си мислел. Скъсахме отново и както се досещате сигурно тя отново ми липсва и чувствам, че съм готов на всичко в момента за нея. Изобщо не й звъня и не я търся, защото знам, че пак ще се повторят нещата, а не искам да я залъгвам пак. Странното е, че си мисля, че съм готов на всичко за нея докато не се съберем и просто разбирам, че ми е все тая когато се случи. Най-големият парадокс(ако мога така да го нарека), е че досега във всичките ми връзки се е случвало точно това, точно по същият начин като само края е бил различен - или на момичето му е писвало или аз съм се отказвал. Просто не знам вече защо съм такъв. В началото се държа супер и просто в един момент ми писва всичко...

inewton
12-05-2015, 18:50
Просто си лигльо. Това не е поведение на 21- годишен.

Borntobewild..
12-05-2015, 19:55
Може би не е точното момиче, но ти харесва да не си сам :) .. Ама това не ти позволява да ги правиш на маймуни

RapExotic
12-06-2015, 14:48
Всъщност не ти липсва самата тя, а просто имаш навика да си с нея. Преодолей го, защото само си губиш времето така.

anonymous990763
12-06-2015, 17:44
Според мен приключи тази връзка. Не улесняваш положението нито за нея, нито за себе си. Дай си време.Първо разбери себе си, разбери защо постъпваш така след даден период от време. Чак тогава ще си готов за нова връзка.