dummkopf
12-05-2015, 18:46
Здравейте.Не съм и предполагал, че ще пиша тук някой ден, но защо пък не... туко виж, ако не помощ то поне да видя, че има някой като мен. Като за начало съм на 21 и доскоро имах приятелка, с която бяхме заедно 1год. Скъсахме наскоро като първите 2-3 дни не ми пукаше изобщо(тя скъса с мен), впоследствие вече ми стана доста гадно и доста ми липсваше. Опитах се да си я върна и успях, пак бяхме заедно. Още от 2-3 ден откакто бяхме заедно пак спря да ми пука и отново се държах доста тъпо с нея и реших, че не ме интересува толкова колкото съм си мислел. Скъсахме отново и както се досещате сигурно тя отново ми липсва и чувствам, че съм готов на всичко в момента за нея. Изобщо не й звъня и не я търся, защото знам, че пак ще се повторят нещата, а не искам да я залъгвам пак. Странното е, че си мисля, че съм готов на всичко за нея докато не се съберем и просто разбирам, че ми е все тая когато се случи. Най-големият парадокс(ако мога така да го нарека), е че досега във всичките ми връзки се е случвало точно това, точно по същият начин като само края е бил различен - или на момичето му е писвало или аз съм се отказвал. Просто не знам вече защо съм такъв. В началото се държа супер и просто в един момент ми писва всичко...