PDA

View Full Version : Дилема между две момчета СПЕШНО



limpk0nk3
12-06-2015, 09:48
Добър ден.Ще разкажа моята история и се надявам да бъда разбрана и направя своя избор.
Момиче съм и ходих 4 месеца с едно момче от моя град, което не учи в града ни и с е 4 години по голямо от мен.Любовта ни започна неочаквано, спонтанно, много ми беше добре с него, нямах търпение да го видя, всяка секунда гледах да съм с него и той с мен, правеше всичко за да съм щастлива идваше си всяка седмица, а не е момче със възможности. Много умен, мил,искрен,красив, добре сложен, но това е едно на ръка.Последния месец се карахме цяла седмица заради неговата ревност, какво правя, как го правя, къде ходя дори с майка ми, какво харесвам, ако не му вдигна ми звънеше по 10 пъти.А това ме отблъсна прекалено много понеже имах 3 години връзка изградена на караници,РЕВНОСТ и не мога да си го причиня пак(именно заради това 1 година излизах с много момчета, но така и не можах да си харесам някой). Той спря уж се промени, но аз не можах пак да изпитам щастие, лутах се в мислите си няколко седмици и го оставих.Не спира да ме търси, да не съм се отказвала от нас, защото сме имали еднакви мечти, срещнал перфектното момиче за него, за бъдеще с него.
От другата страна стой момче малко по-голямо, което въпреки всичко никога не е спирало да изпитва чувства към мен. Държи се адски мило, загрижено, винаги гледа аз да съм добре. Докато излизах с другите момчета той пак не се отказа от мен(в продължение на 1 година той направо израстна).Виждахме се с него докато съм разделена с бившия ми, просто виждах искри в очите му, постоянно ми казва, че ме обича и докато разбра, че не съм с бившия ми и си дойде. Плюса е, че много се разбираме и си имаме доверие, а на бившия ми нямах, понеже е "красив".

Какво решение да взема. Да дам втори шанс или да бъда с другото момче?

Borntobewild..
12-06-2015, 11:11
Нареди си приоритетите. Ние няма как да ти кажем бъди с този или бъди с другия. Трябва да си отговориш на въпроса " Какво искам аз ?"

LoadRunner
12-06-2015, 11:28
проста п
с прости въпроси

NarutoShippuuden
12-06-2015, 11:51
Според мен не заслужаваш второто момче. Ако толкова ти пукаше за него и ти харесваше отношението му спрямо теб щеше да си отдавна с него, не да ходиш с други, които не те третират така както ти искаш.

stalker681
12-06-2015, 12:05
6te vi dam edin syvet

akaite zaedno

Nonetheless
12-06-2015, 14:08
С изреждане на качества не може да се реши, това да не са телевизори, че така ще си ги избираш. За второто момче обаче забелязвам, че основното му качество е какво? Че е влюбен в теб? Само на базата на това трудно ще изградиш връзка, трябва и ТИ да изпитваш чувства към него. Пишеш мил е, влюбен е. А ти, поне малко, влюбена ли си? Не мога да ти кажа "ето трябва да избереш ТОЗИ", ти единствено си знаеш чувствата.
Но мога да ти помогна по друг начин, напиши имената на двамата на две листчета, разбъркай ги и после си избери едно. Когато изтеглиш листчето и видиш името ако изпиташ разочарование, значи това не е твоят човек. Не казвам само на базата на това да взимаш решение естествено, но човек винаги поне подсъзнателно има предпочитание. Това с листчетата може да ти помогне да откриеш своето.

Rakshy
12-06-2015, 14:35
к у р в а