View Full Version : Помощ :(
Аз съм момче от софия на 15 и преди три години излизах с едно момиче .. на края се харесахме и си станахме гаджета. Обаче заради тъпия ми детски акъл прецаках нещата.. започнах да не се интересувам от нея да не и пиша и т.н. Когато започнах в ново училище и се оказа, че една от моя клас е от нейния квартал. Намерих фейсбука й, но не знам какво да и пиша :( ... наистина искам пак да съм поне приятел с нея.. :(
някакви идеи ? :(
anonymous990763
12-08-2015, 15:11
Преди 3 години? :D На колко си бил тогава, на 12? Стига с тия детски драми. Някой не харесал другия, дръпнал му косата и вече големия проблем. Защо чак сега се сети за нея? Да не би хормоните да са те ударили? Като искаш да оправиш нещата се опитай да завържеш обикновен разговор м/у стари познати. Има голяма вероятност обаче да е останала с лошо впечатление от теб и или да се надуе, че искаш да се върнеш при нея, или да не те отрази въобще. Пък ако стане така не се садвай много,в бъдеще ще си харесаш още много.
Намерих фейсбука й, но не знам какво да и пиша :( ... наистина искам пак да съм поне приятел с нея.. :(
някакви идеи ? :(
"Здрасти, как си?"
"Аз съм еди-кой си. Бяхме гаджета еди-кога си, помниш ли?"
"Къде учиш сега?"
"Искаш ли пак да излезем заедно някой път?"
и т.н.
Толкова ли е сложно?!
Между другото много от вас не са прави! Понякога първата любов е вечна. И аз се влюбих на ранни години(13-14), но години по-късно съм със същото момиче.
Така че малкия, давай мъжката. Драсни и едно съобщение, че искаш да се видите, че си се затъжил за нея и т.н :D
-скоро в Мотикаря-
кат си я отебал преди 3 години не мислиш ли, че е малко късно да се връщаш при нея?