PDA

View Full Version : Как да постъпя?Посъветвайте ме !



TROLLDADLOLCAKE
12-09-2015, 01:51
Здравейте!Ще се опитам да съм максимално кратък и същевременно изчерпателен от към детайли!
Та...Преди 8 месеца се запознах с едно момиче (Има близначка) да я наречем "Х" а сестра и " Y "
В началото всичко беше в скайп запознахме се покрай моите авери.Сестра и "Y" постоянно говореше с нас,говорехме с камери (7-8 човека), докато "Х" се срамуваше да се покаже и от време на време се включваше в разговорите..Та накратко..
2ма горепосочените авери са от друг град,и беше дошло време да идват на гости та всичките 6 (останали) отидохме да ги чакаме на гарата - тогава я видях за пръв път...Влюбих се от пръв поглед,започнаха симпатии и от двете страни и докато се усетим всичко стана...За ЖАЛОСТ се оказа че сестра и " Y " е влюбена в мен..започнаха циркове,караници,номера и прочие и след 3 месеца се разделихме "защото така е по - добре за сега ".Три месеца нищо - нито си пишехме нито знаех как е - НИЩО.Един ден я видях в квартала и , и реших да и пиша..Оказа се,че дядо и починал съвсем скоро (беше и като баща).Стана ми адски криво, че не съм бил до нея, и че заради простотиите на сестра и й хората сме се разделили..Започнахме всичко наново,цял ден чатове,виждания,цветя и т.н както си му е реда...ОБАЧЕ,тук започва големия кенеф.С едното от двете момчета, които идваха на гости тя се имаше доста, и същевременно беше мой най - добър приятел..По ирония на съдбата в един лош ден в неподходящо време се скарахме и спряхме контакти до ДНЕС...Та въпросното момиче от едно известно време започна да ме обвинява за всичко,спира да ми пише с дни,кара се с мен...Първоначално си помислих, че аз съм виновен..опитах се да съм перфектен на 100% и да оправя всичко...Но работата била друга...Заприказвахме се неска с моя "бфф"" в скайп и той ми каза,че първият път когато сме ходили с нея, когато тя пак не намираше време за мен,той е искал да излезе с нея и на шега и е казал " И за мен ли няма да имаш време ", на което тя е отговорила " Не,за него си измислям оправдания..спокойно" .. като ми го каза ме заболя зверската, но той продължи...В момента, в който са и съобщили, че дядо и е починал, момче и приятел от нейния клас е било с нея...тя е припаднала и той е я освестил и т.н...След което си е говорила с най - добрия ми приятел ЧЕ АКО ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ иска да са заедно тя ще е...Тогава аз останах просто в шок...казва ми че ме обича,в същото време иска да е с друг?!!?!?А аз си губя времето,отмених си заминаването за Германия,прекъснах си университета (беше планиран за там) ТА ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ..Въпросът ми е следния...ДА ОТИДА ЛИ УТРЕ и пред цялото и даскало да я направя за една стотинка или изобщо да не се занимавам?!П.С Въпросните две момчета идват на гости другия Вторник и така или иначе ще ходим до там така че...Има ли смисъл въобще да си хабя още време и нерви да и кажа колко е жалка или просто да отеба и да продължа напред?!
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДЪЛГАТА ШЛЪОКАВИЦА,ПРОСТО съм изневервен...може би и се чувствам някакси предаден след всичко което направих, но просто исках да обясня всичко в детайли

pmarci
12-09-2015, 08:34
Самата тя не знае какво иска.. Направил си доста голяма грешка, че не си заминал за Германия, ако имаш в момента възможност - отивай без да се замисляш!

TROLLDADLOLCAKE
12-09-2015, 13:26
Тук си адски прав.Одеве ми е писала и...видях го,засмях се и толкова...Даже някакси не искам да говоря с нея..Все едно за мен вече сме си казали всичко.

corbV2
12-09-2015, 15:53
Изтриваш я от живота си и я забравяш. Няма да стане отведнъж, но постепенно ще успееш. Безмислено е да хабиш време и нерви за момиче, което не те заслужава и не те желае очевидно. А какво си мислиш, че ще спечелиш, като я унижиш публично? Да, сигурно ще изпиташ някакво краткотрайно измамно чувство на възмездие и удовлетвореност. Но се запитай дали си заслужава да паднеш толкова ниско. Докажи си, че си по-добър от това и просто продължи напред. Не ми звучиш като отчаяно момче, имаш цели, съсредоточи се в/у тях и си ги следвай. А възможности да срещнеш подходящо момиче ще имаш достатъчно. Горе главата и дерзай!

П.С. А какво стана с операцията? Спомних си за предната ти тема.

TROLLDADLOLCAKE
12-09-2015, 19:18
Минах на адски скъпи немски лекарства,в началото всичко беше добре - болките намаляха.Но последно време постоянно си мислех, че аз съм виновния за "нас" и от нерви не след дълго дойде и безсънието и нередовното хранене...цигара след цигара, и пак се влоших,сега съм на нови лекарства и повече от всякога съм се взел в ръце.Яд ме е само ,че пропилях адски много време за човек, който ме е използвал и честно казано в скоро време не смятам да пробвам с връзки.Сега ми е времето да дам тласък на живота си и вероятно след Нова Година ще замина...И да прав си, не съм отчаян, по - скоро съм адски разочарован, защото се раздадох като "грешен дявол" за някого, който не дава пет пари за мен..Загубих времето си,парите си, нервите си и може би вярата във всичко хубаво, жалко е, че го казвам, но...
Благодаря ти ! Не смятах, че някой помни старата тема.Ето, че имало и готини хора тук.

TROLLDADLOLCAKE
12-09-2015, 19:21
ЕДИТ : Както казах, днес ми писа...Прочетох и единственото, което направих беше да се засмея...Като онова клише "Заболя ме твърде много за да се разплача"..Изпитах някакво облекчение някакси..В крайна сметка не се смятам за прост,нито за грозен.Утре ставам на 20 и животът е пред мен, а миналото няма място в бъдещето ми.Майната и.

pmarci
12-09-2015, 19:29
Ще намериш момичето за теб, не се притеснявай.. Тегли й майните без да се замисляш и по-добре гледай себе си, а не само другите..

paradosou
12-09-2015, 19:40
Точно майната й. Поредната неориентирана... меко казано :).
Аз ти помня и други теми, останала съм с впечатление, че далеч не е първата драматична случка с момиче тази от горните редове... Не се хвърляй така сляпо, наистина. Ти си човек, от началото на цялата човешка история не е имало като теб, носиш си специфичните качества. Не си повече от който и да е друг, но и по-малко не си, затова, както вече казах, не се хвърляй така сляпо занапред, не раздавай толкова много без да знаеш кой стои срещу теб. Не са кой знае колко много хората, които оценяват :). Не искам да звучи гадно по никакъв начин, ама погледни за малко от различен ъгъл и вместо да възприемаш като супер алтруизъм подхода си помисли дали няма нещо, което те прави неуверен и което ти натрапва усещането, че без такъв тип поведение едва ли не няма да бъдеш забелязван. Мисълта ми е, че няколко поредни сходни преживявания абсолютно не могат да бъдат случайни. Намери къде си слаб.
Колкото до Германия (и която и да е друга държава/възможност/мечта) - никога не прави същата грешка. И на Марс да искаш да отидеш - заминавай. Айде малко по-сериозно... На 20 сте далеч от крехката възраст, ако толкова си допадате с някого, кирливото разстояние НЯМА да ви раздели. Ако са ви толкова сходни нагласите, пасвате си и въобще си заслужава връзката, ще имаш и двете - и желаното по отношение на собственото ти развитие, и готин човек със себе си. Точка!

TROLLDADLOLCAKE
12-09-2015, 23:25
#Paradosou - Не мога да ти опиша колко си прав/а!Далеч не ми е първата "неуспешна връзка" и може би аз самият съм виновен.Като малък (на 10) загубих баща си, доста време прекарах в самота...Започнах да се бия,да пуша и прочие (всички лоши навици)..В един момент се осъзнах, бях доста по - напред от връстниците си й исках да се променя...И от тогава все едно бях като удавник за сламка..Супер развитото чувство за загриженост - не исках никой да е сам като мен..Винаги се раздавах максимално от самото начало и може би там ми е грешката - Смятах, че ако аз се държа добре с хората и давам всичко от себе си, в замяна ще получа същото, а то не е така.Често в днешно време хората са неблагодарни,несериозни и точно за това, че им ходиш по свирката е фактор да ти го набият целия ( с извинение ) ... От тук нататък смятам да го дам по - леко, да обърна внимание да образованието си,доходите и други по - важни неща, и ако случайно нещо изкочи (момиче) да правя точно колкото и тя самата - така е честно.Достатъчно преживях, и може би е с причина..От тук нататък не мисля да изпростявам по подобен начин..В крайна сметка всеки си има лимит на търпимост, а аз достигнах своя.

NarutoShippuuden
12-10-2015, 05:54
Честит рожден ден, авторе. Надявам се да си оправиш живота и да не си тровиш нервите излишно. :)

TROLLDADLOLCAKE
12-10-2015, 12:10
Благодаря ти!Сега гледам, че ми е писала - честитила ми е.Отговорих и от възпитание и толкова.Всеки по свое му. :)

muhatacece
12-11-2015, 00:28
А така. Живей си живота и т'ва е. Такиа използвачки получават вниманието точно от добри и свястни момчета, а после глей ко стаа

an7raks
12-11-2015, 01:47
Както са ти казали, сбъркал си, че не си заминал.
Хубаво се заканваш да не се обвързваш отново, обаче са малко тези, които са успели да си удържат на заканата. Най-вероятно пак ще се набуташ между шамарите, така че успех в подбирането на по-леките такива! :D

TROLLDADLOLCAKE
12-11-2015, 20:14
Да,така е..Голяма грешка беше, че не заминах...И не казах, че завинаги се отказвам от връзките,просто на този етап аз самият вече нямам желание да започвам нещо от начало, защото съм сигурен, че винаги ще съм недоверчив и ще съм с една идея "Мале пак ще стане като преди"..Не е честно српямо някое бъдеще момиче, защото може да се окаже свястно, а аз да я прецакам..Или пък още по - лошия сценарий е старата песен на нов глас.Просто няма смисъл..Време е да направя нещо, което ще има една или друга възвръщаемост в моето бъдеще.