PDA

View Full Version : Мога ли да го променя?

Bambina123
12-10-2015, 20:21
Здравейте. Ще гледам да не е много дълъг разказа ми и се надявам да ми помогнете. В началото на годината бях с едно момче. Нещата между нас се случиха много бързо. Влюбих се прекалено много и до ден днешен ме боли. Отдадох му се много бързо. Минаха се няма и два месеца, а караниците бяха станали повече от хубавите моменти. Започна да се държи сякаш не му пука за мен и това ме нараняваше. Въртя ме половин година, като постоянно ми даваше надежди и ги отнемаше. Накрая ме остави, а аз в последствие разбрах, че през цялото време е обичал бившата си.
Сега ми пише от време на време, уж сме приятели, но си личи колко го искам. Дайте ми съвет.. Искам да го променя.. Искам да му привлека вниманието. С бившата му всичко е приключило, вече нищо няма. Моля за съвет как да се държа, какво да правя?

haritov
12-10-2015, 20:22
нищо не можеш да направиш

NomNomNom
12-10-2015, 21:51
Спри да му говориш. Пълен. Тотален. Игнор.
Ако нещо би имало ефект, това ще е.

paradosou
12-10-2015, 22:10
Приключило е официално, но няма как да си сигурна какво му е в главата ;].
Остави (и не се надявай игнорът да има ефект, направи го заради себе си). Ако момиче ще променя момче (или обратното), то това няма да е целенасочено. Хората, на които им се получава, не правят нищо друго освен да се държат... познай - както си им е най-присъщо, без стратегии и чуденки. Нещо друго - дори като отрежеш контакта с него той да вземе изведнъж да те търси, това не значи задължително, че магически си го привлякла. Тънък лед е и при немалко хора до голяма степен се намесва егото. Абе филми...
Знам, че ще е трудно да прекъснеш с въпросния, ама трябва. Първата стъпка към това да се появи нов, с когото всичко да е вазиамно се явява :).

TTanity
12-12-2015, 17:24
Мъжете са кретени :Д и да колкото и да искаш да направиш каквото и да било, другата страна не иска ли , няма какво да направиш :)

tonybadams
12-17-2015, 00:42
Majete sa kreteni ,te po golqmata chast nikoga ne stavat maje.Prosti mu i se nauchi da se samouvajavash s malki i prosti dejstviq.Napravi si plan.Pishi mi i shte ti dam posoka :)

tonybadams
12-17-2015, 00:44
Majete sa kreteni ,te po golqmata chast nikoga ne stavat maje.Prosti mu i se nauchi da se samouvajavash s malki i prosti dejstviq.Napravi si plan.Pishi mi i shte ti dam posoka :)

I te boli ne ot lubovta ,a ot tova che si priela chast ot kompleksite mu ,a i ot lajite mu.

baby_baby
12-17-2015, 14:29
Ако бях на твое място изобщо нямаше да се занимавам с него не заслужава