Влез

View Full Version : Паралелни вселени

the dreamer
12-12-2015, 10:11
Какво мислите за паралелните вселени ? Дали те наистина съществуват или са просто плод на въображението на учените ?

inewton
12-12-2015, 10:42
Няма как да сме сигурни. Това са само непотвърдени хипотези. Има цяла книга за това "Паралелни светове" на Мичио Каку. Има и други, но тази е най- разбираема.

the dreamer
12-12-2015, 11:57
Няма как да сме сигурни. Това са само непотвърдени хипотези. Има цяла книга за това "Паралелни светове" на Мичио Каку. Има и други, но тази е най- разбираема.
Благдаря, ще я видя тая книга.

npp
12-12-2015, 17:36
няма такива паралелни вселени където да можеш да срещнеш себе си (ако имаш предвид тази научна теория)

the dreamer
12-12-2015, 18:48
няма такива паралелни вселени където да можеш да срещнеш себе си (ако имаш предвид тази научна теория)
От къде знаеш, бил ли си там ? Я разкажи !

npp
12-12-2015, 19:20
От къде знаеш, бил ли си там ? Я разкажи !

всяка душа на вселената си има (своя) уникална/отличителна индивидуалност/персоналност независимо от това къде се намира/къде обитава, и затова няма как да има повече от един човек със абсолютно същата индивидуалност/персоналност в рамките на една вечност

the dreamer
12-12-2015, 19:52
всяка душа на вселената си има (своя) уникална/отличителна индивидуалност/персоналност независимо от това къде се намира/къде обитава, и затова няма как да има повече от един човек със абсолютно същата индивидуалност/персоналност в рамките на една вечност
Научи се когато изказваш мнение да казваш ''според мен...''. По тоя въпрос може да има няколко мнения, важното е да можеш да защитиш тезата си.

inewton
12-12-2015, 20:18
Не говори така на npp!

the dreamer
12-12-2015, 20:26
Не говори така на npp!
Защо, той много ли е важен ?

inewton
12-12-2015, 20:40

Да.

defender
12-12-2015, 20:59

"богоизбран свидетел", ако не вярваш, питай го!

ПП: също трябва да се обръщаш към него на "вие", в смисъл в множествено число.

defender
12-12-2015, 21:11
има още много лебец да ядеш докато се запознаеш с всички местни форумни отклонения, общо 10-15 човека сме, в стая сме по 1-2-ма в клиниката, а на всеки 1-2 часа минава санитарката да ни проверява за кризисно и опасно за себе си и другите поведение.

inewton
12-12-2015, 21:21
С някои е по- добре изобщо да не се запознаваш.

npp
12-13-2015, 01:22
Научи се когато изказваш мнение да казваш ''според мен...''. По тоя въпрос може да има няколко мнения, важното е да можеш да защитиш тезата си.

там е работата, че в случая не е според мен

"Видях труда, който даде Бог На човешките чада, за да се трудят в него. Той е направил всяко нещо хубаво на времето му; Положил е и вечността в тяхното сърце, Без обаче да може човек да издири Отначало до край делото, което е направил Бог. Познах, че няма друго по-добро за тях, Освен да се весели всеки, и да благоденствува през живота си; И още всеки човек да яде и да пие И да се наслаждава от доброто на всичкия си труд. Това е дар от Бога. Познах, че всичко що прави Бог ще бъде вечно; Не е възможно да се притури на него, нито да се отнеме от него; И Бог е направил това, за да се боят човеците от Него." Еклесиаст 3: 10-14,

"това, което ти сееш, не оживява, ако не умре. И когато го сееш, не посяваш тялото, което ще изникне, а голо зърно, каквото се случи, пшенично или някое друго; но Бог му дава тяло каквото му е угодно, и на всяко семе собственото му тяло. Всяка плът не е еднаква; но друга е плътта на човеците, а друга на животните, друга пък на птиците и друга на рибите. Има и небесни тела и земни тела, друга е, обаче, славата на небесните, а друга на земните. Друг е блясъкът на слънцето, друг блясъкът на луната и друг блясъкът на звездите; па и звезда от звезда се различава по блясъка." 1 Коринтяни 15: 36-41

npp
12-13-2015, 01:24
"богоизбран свидетел", ако не вярваш, питай го!

ПП: също трябва да се обръщаш към него на "вие", в смисъл в множествено число.

не подстрекавай

може да се обръща към мен и на "ти"

има още много лебец да ядеш докато се запознаеш с всички местни форумни отклонения, общо 10-15 човека сме, в стая сме по 1-2-ма в клиниката, а на всеки 1-2 часа минава санитарката да ни проверява за кризисно и опасно за себе си и другите поведение.

поне си го признаваш :-D

the dreamer
12-13-2015, 10:41
там е работата, че в случая не е според мен

"Видях труда, който даде Бог На човешките чада, за да се трудят в него. Той е направил всяко нещо хубаво на времето му; Положил е и вечността в тяхното сърце, Без обаче да може човек да издири Отначало до край делото, което е направил Бог. Познах, че няма друго по-добро за тях, Освен да се весели всеки, и да благоденствува през живота си; И още всеки човек да яде и да пие И да се наслаждава от доброто на всичкия си труд. Това е дар от Бога. Познах, че всичко що прави Бог ще бъде вечно; Не е възможно да се притури на него, нито да се отнеме от него; И Бог е направил това, за да се боят човеците от Него." Еклесиаст 3: 10-14,

"това, което ти сееш, не оживява, ако не умре. И когато го сееш, не посяваш тялото, което ще изникне, а голо зърно, каквото се случи, пшенично или някое друго; но Бог му дава тяло каквото му е угодно, и на всяко семе собственото му тяло. Всяка плът не е еднаква; но друга е плътта на човеците, а друга на животните, друга пък на птиците и друга на рибите. Има и небесни тела и земни тела, друга е, обаче, славата на небесните, а друга на земните. Друг е блясъкът на слънцето, друг блясъкът на луната и друг блясъкът на звездите; па и звезда от звезда се различава по блясъка." 1 Коринтяни 15: 36-41
Ооо, я я я, за такива неща най-малко бих учил от религиозните книги.

the dreamer
12-13-2015, 10:44
Какво ще рече ''форумни отклонения'' ? :lol:

inewton
12-13-2015, 10:46
Ооо, я я я, за такива неща най-малко бих учил от религиозните книги.

Продължаваш!

inewton
12-13-2015, 10:47
Какво ще рече ''форумни отклонения'' ? :lol:

Всеки с диагнозата си. Ако се позадържиш малко ще разбереш. Някой път мога да ти разкажа за всеки по отделно.

Smrazqvashta
12-14-2015, 07:22
Ще изплашите детето.

the dreamer
12-14-2015, 12:08
Всеки с диагнозата си. Ако се позадържиш малко ще разбереш. Някой път мога да ти разкажа за всеки по отделно.
Я разкажи на ЛС !

the dreamer
12-14-2015, 12:09
Ще изплашите детето. Виждал съм всякакви изверги, тъй че не се плаша лесно. :lol:

Smrazqvashta
12-14-2015, 13:31
Виждал съм всякакви изверги, тъй че не се плаша лесно. :lol:

Тези, които ние си завъждаме във форума са специална селекция! Много моля прояви уважение и не ги слагай към всеобщите!
http://www.smiliesuche.de/smileys/monster/monster-smilies-0004.gif

inewton
12-14-2015, 14:54
Защо на ЛС?

inewton
12-14-2015, 15:55
Накратко за всеки. Ще се опитам да ги подредя по сериозност на диагнозата в низходящ ред. Някои места са много оспорвани, така че тази подредба е до някъде условна.

1. Почетното първо място е за Доктора DoctorSatan666. Той е асоциален мъдрец, философ- отшелник. Има отговори на всякакви въпроси и винаги е готов да ти докаже, че не си прав. Напоследък не се е появявал. Сигурно състоянието му се е влошило и са го преместили в изолатора.
2. dreamwalker сякаш е от друго време. То е травестит- мистик и алхимик. Посветено е в тайните знания на Древните. Не си хаби думите напразно. Имаше игра с npp. Щяха да правят секс на (висше) трансцедентално ниво, но не знам дали се е получило. Внимавай с dreamwalker, може да ти се случат много неща ако го ядосаш.
3. npp е един от най- важните потребители, VIP. Той/те е/са свидетел/и на Истинския Бог, небесен/небесни херувим/и, дошъл/дошли да ни посвети/посветят в Истинската вяра. Той/те са последовател/и на Истинските Светии. Не си пада по празните приказки.
4. Дойде и моят ред. inewton е кардинал първа степен, пръв сред равни, най- праведният сред най- праведните, духовен водач на форума. С една дума- папа.
5. defender е брат православен. Има обострена невроза към мюсюлмани и католици, но е пич. Понякога обаче състоянието му рязко се влошава. Сиeкс маниак.
6. Meth е най- праведният мюсюлманин, кото може да срещнеш. Той изповядва свой собствен ислям. Казва, че е в ремисия, но както се казва: "На луд вяра нямай!"
7. Liora е юдейка мръсница, за която всички искаме да се оженим. Имаше някаква заигравка с Meth, но го отряза.
8. golemiq_korab_minava. Нашето корабче е много лошо понякога. Преди няколко дни питаше наляво- надясно дали се "пипаме". Но е добро дете.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 16:19
:D човек, за това време, което си отделил описвайки богохулствата и чревоугодничеството у половината потребите, при това доста точно, можеше да прочетеш половин учебник по физика или духовна литература.

Най-вероятно след като си постнал коментара, очите ти са заболели и си решил още малко да починеш, като праснеш едно ''пипане''.

Споко, всички прайм тай.

inewton
12-14-2015, 16:28
Да… защото това, което ти си написал е много кратко.

Всички го правим, но някои не си признават.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 16:46
аз не съм Папа и ми е позволено :D

inewton
12-14-2015, 16:57
Папата позволява и забранява подобни неща. И на мен ми е позволено!

dreamwalker
12-14-2015, 18:19
2. dreamwalker сякаш е от друго време. То е травестит- мистик и алхимик. Посветено е в тайните знания на Древните. Не си хаби думите напразно. Имаше игра с npp. Щяха да правят секс на (висше) трансцедентално ниво, но не знам дали се е получило. Внимавай с dreamwalker, може да ти се случат много неща ако го ядосаш...

Освен това не обича да е на второ място.

Ще ти се случат много неща.

inewton
12-14-2015, 18:24
Освен това не обича да е на второ място.

Ще ти се случат много неща.

От нищо не се страхува inewton.

dreamwalker
12-14-2015, 18:44
От нищо не се страхува inewton.

Скоро може и друга песен да запееш.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 18:48
Скоро може и друга песен да запееш.

Алах акбар. :Д
и малко диво пипане

inewton
12-14-2015, 18:51
и малко диво пипане

Amen, frater!

dreamwalker
12-14-2015, 18:56
и малко диво пипане

Ти защо се буташ между шамарите?

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 19:00
Ти защо се буташ между шамарите?

без режисьор не може

все пак пипането във филма е за милиони :Д

свърши ли с нпп :Д?

dreamwalker
12-14-2015, 19:01
без режисьор не може

все пак пипането във филма е за милиони :Д

свърши ли с нпп :Д?

Моля?

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 19:12
какво си направила с нпп?

къде е той?

inewton
12-14-2015, 19:14
какво си направила с нпп?

къде е той?

Сигурно си лекува раните.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 19:16
Сигурно си лекува раните.

ако й е отказал...

inewton
12-14-2015, 19:17
ако й е отказал...

Необичайно положително настроена е днес. Едва ли й е отказал.

dreamwalker
12-14-2015, 19:18
Спрете да намесвате npp в гнусните си конспирации.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 19:27
вече имат чувства ! виж каква защита като лъвица :3

inewton
12-14-2015, 19:32
вече имат чувства ! виж каква защита като лъвица :3

Падат си по садо- мазо. Изливат агресията си между тях и виж колко са спокойни напоследък.

dreamwalker
12-14-2015, 19:46
Не.

golemiq_korab_minava
12-14-2015, 20:08
хакуна

матата

npp
12-15-2015, 03:36
Накратко за всеки. Ще се опитам да ги подредя по сериозност на диагнозата в низходящ ред. Някои места са много оспорвани, така че тази подредба е до някъде условна.

1. Почетното първо място е за Доктора DoctorSatan666. Той е асоциален мъдрец, философ- отшелник. Има отговори на всякакви въпроси и винаги е готов да ти докаже, че не си прав. Напоследък не се е появявал. Сигурно състоянието му се е влошило и са го преместили в изолатора.
2. dreamwalker сякаш е от друго време. То е травестит- мистик и алхимик. Посветено е в тайните знания на Древните. Не си хаби думите напразно. Имаше игра с npp. Щяха да правят секс на (висше) трансцедентално ниво, но не знам дали се е получило. Внимавай с dreamwalker, може да ти се случат много неща ако го ядосаш.
3. npp е един от най- важните потребители, VIP. Той/те е/са свидетел/и на Истинския Бог, небесен/небесни херувим/и, дошъл/дошли да ни посвети/посветят в Истинската вяра. Той/те са последовател/и на Истинските Светии. Не си пада по празните приказки.
4. Дойде и моят ред. inewton е кардинал първа степен, пръв сред равни, най- праведният сред най- праведните, духовен водач на форума. С една дума- папа.
5. defender е брат православен. Има обострена невроза към мюсюлмани и католици, но е пич. Понякога обаче състоянието му рязко се влошава. Сиeкс маниак.
6. Meth е най- праведният мюсюлманин, кото може да срещнеш. Той изповядва свой собствен ислям. Казва, че е в ремисия, но както се казва: "На луд вяра нямай!"
7. Liora е юдейка мръсница, за която всички искаме да се оженим. Имаше някаква заигравка с Meth, но го отряза.
8. golemiq_korab_minava. Нашето корабче е много лошо понякога. Преди няколко дни питаше наляво- надясно дали се "пипаме". Но е добро дете.

добре си се представил, обаче какви си ги насосил за другите... - типично във ваш стил

inewton
12-15-2015, 05:41
добре си се представил, обаче какви си ги насосил за другите... - типично във ваш стил

Еми няма да се излагаме пред чужденците, я.

inewton
12-15-2015, 19:46

Теб пък точно как съм те насолил? Всичко, което съм написал за теб сам ти си го казвал.

haritov
12-15-2015, 20:00
5г след като Слави Трифонов откри начин за пътуване по-бързо от светлината доказа че има паралелни вселени като мина през колана на съзвездието...

опппаааа обърках вселената сори :oops:

defender
12-15-2015, 20:13
..

мене си ме улучил баш, истински психолог.

кажи нещо и за ауриса.

inewton
12-15-2015, 20:18
За съжаление/радост не съм имал много допирни точки с него.

Напиши ти нещо ако искаш. Интересно ми е какво ще напишеш за нас.

P.S. dreamwalker е направила група на "Философия и религия" във FB. Който иска може да се присъедини.

defender
12-15-2015, 20:25
Всичките сте много готини, всеки ще липсва с качествата си, просто баси компанията сме се събрали.

Ето, генетичния свръхчовек митето вече липсва, има ли друг като него? Ми нЕма!
Така е и с останалите!

Много хубави неща говореше и питанчо, дано пак се появи.

inewton
12-15-2015, 20:40
Недей така, че ще се разплача. Ще ми падне авторитета.

defender
12-15-2015, 20:53
P.S. dreamwalker е направила група на "Философия и религия" във FB. Който иска може да се присъедини.

верно ли, дай линк?

inewton
12-15-2015, 21:10
Аа, незнам къде е. Трябвало да търсиш Ярослава. Явно е измама.

dreamwalker
12-15-2015, 21:14
gg

haritov
12-15-2015, 21:16
сега ми стана ясно :D

defender
12-15-2015, 21:18
Явно е измама.

dreamwalker, никога няма да се осмели да ни се покаже по фередже от профилната си снимка във фейса, затова и аз мисля, че е измама.

dreamwalker
12-15-2015, 21:22
dreamwalker, никога няма да се осмели да ни се покаже по фередже от профилната си снимка във фейса, затова и аз мисля, че е измама.

Няма измама.

dreamwalker
12-15-2015, 21:23
Defender, защо не ми отговаряш на съобщението?

dreamwalker
12-15-2015, 21:29
Допуснахте фундаментална грешка.

defender
12-15-2015, 21:41
Ми отговорих ти! Питах те, защо мислиш така?

dreamwalker
12-15-2015, 21:43
Ми отговорих ти! Питах те, защо мислиш така?

Ахахахаха.

ReguL
12-16-2015, 06:45
аз съм на мнение че са реалност

п.п. кви са тия простотии дето сте зачесали

inewton
12-16-2015, 07:40
^ Това ли е питанчо?

the dreamer
12-16-2015, 13:50
Много сте ми забавни! :lol:
ПП: Коя е Ярослава ? А ауриса ?

inewton
12-16-2015, 16:42
Много сте ми забавни! :lol:
ПП: Коя е Ярослава ? А ауриса ?

Как коя? Маг Ярослава- гадателка, пророк и алхимик.

LoveInfect
12-16-2015, 19:49
Накратко за всеки. Ще се опитам да ги подредя по сериозност на диагнозата в низходящ

Оо Боже LoL
А Meth не се ли беше отказал от религиите?

LoveInfect
12-16-2015, 19:57
Ако вселената продължи да се разширява мисля че трябва да възникнат паралелни вселени, но не мисля, че сега има...
И да има, това по какъв начин може да промени краткия ни живот?

inewton
12-16-2015, 20:03
Оо Боже LoL
А Meth не се ли беше отказал от религиите?

И ко? Разсърди се, че те няма тук ли?

Така казва.

LoveInfect
12-16-2015, 20:12
Ми да си призная, малко криво ми стана, но е нормално, понягога не мога да следя темите тъй като нямам много време да прекарвам в форума, училището ми е от 8:30 до 5:30... имам домашни, събота и неделя пак уроци...

И да се разсърдя и да те се разсърдя, какво, ще направиш ли нещо?

inewton
12-16-2015, 20:21
Ми да си призная, малко криво ми стана, но е нормално, понягога не мога да следя темите тъй като нямам много време да прекарвам в форума, училището ми е от 8:30 до 5:30... имам домашни, събота и неделя пак уроци...

Ще направя. Все пак си едно от малкото момичета в раздела.

Какви пък са тези уроци в събота и неделя?

defender
12-16-2015, 20:24

Може да ти прати своя гола снимка за компенсация и да покаже как му въздейства гравитацията на самочувствието, щото е физик. Пробвай.

inewton
12-16-2015, 20:28
Винаги става така. Тъкмо ми се издигнеш малко в очите и гравитацията почне да ти действа с пълна сила.

defender
12-16-2015, 20:31
Винаги става така. Тъкмо ми се издигнеш малко в очите и гравитацията почне да ти действа с пълна сила.

хихихи

LoveInfect
12-16-2015, 20:41
Хаха, де да бяха достатъчно някви голи снимки да ме впечатлят. Я моля не ме слагайте токова долу :D. Ходя на уроци по биология и английски( ще взимам сертификат ). Трябва да ходя и на химия... но незнам къде ще го помъкна в времето си...
Вие какво правите по цял ден?

inewton
12-16-2015, 20:42
И ние учим. Поне аз де. За defender не знам.

golemiq_korab_minava
12-16-2015, 20:44
И ние учим. Поне аз де. За defender не знам.
и си биете чикиии забрави, подсещам те ;д

inewton
12-16-2015, 20:46
и си биете чикиии забрави, подсещам те ;д

Всички го правим. Ти също.

defender
12-16-2015, 20:48
За defender не знам.

я съм комунист.

golemiq_korab_minava
12-16-2015, 20:48

е, не всички.... дядо не прави...........май

inewton
12-16-2015, 20:50
я съм комунист.

Ко ще рече това?

inewton
12-16-2015, 20:50
е, не всички.... дядо не прави...........май

Едва ли. Щото моя дядо май прави.

golemiq_korab_minava
12-16-2015, 20:51
Едва ли. Щото моя дядо май прави.

моя има и баба... затова май не прави, щото друго правят .

defender
12-16-2015, 20:52
Ко ще рече това?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpD0r7xhyAm5mzjZ9fR8zngQBWmgveZ r0ET9SE29CQ9-Wgzh2qgQ

затова ми трЕбва умна жена

inewton
12-16-2015, 20:53
Той и моя има баба. Ама тя едва ли му дава. Каквато е змия...

inewton
12-16-2015, 20:54
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpD0r7xhyAm5mzjZ9fR8zngQBWmgveZ r0ET9SE29CQ9-Wgzh2qgQ

затова ми трЕбва умна жена

Комунист? Слчайно да се казваш Виктор??

defender
12-16-2015, 21:02
не!

LoveInfect
12-16-2015, 21:04
Хаха,* всички които нямат удувелетворяваща връзка. Хи-хи

LoveInfect
12-16-2015, 21:04

defender
12-16-2015, 21:09

Ми нали някои ходят на уроци по биология и английски, да вземат сертификат. Кога таз връзка.

inewton
12-16-2015, 21:09

Всички го правят. Дори и npp. Представи си колко е силно това твърдение

defender
12-16-2015, 21:16
Дори и npp.

Според мен нпп никога няма да остане без жена, но при секса с нпп, жената винаги ще има чувството, че участва в тройка, демек "ние".

Доста смущаващо звучи.

inewton
12-16-2015, 21:27
Той може и да не остане без жена, ама пак ще си се пипа.

LoveInfect
12-16-2015, 21:35
Ми аз не уча 24 часа, все пак излизам, ходя насам натам, грижа се за себе си, спортувам, спя достатъчно. Ако има връзка която си заслужава, няма да ми пречи, а напротив ще ме разтоварва и така ще уча по ефективно. И имам много ваканции между другото. Всъщност като се замисля, съм имала връки само по време на ваканции...после се разпадат зареди разстоянието...

LoveInfect
12-16-2015, 21:36
Според мен нпп никога няма да остане без жена, но при секса с нпп, жената винаги ще има чувството, че участва в тройка, демек "ние".

Доста смущаващо звучи.

А защо?

inewton
12-16-2015, 21:38
А защо?

Ох, каква мръсница...

LoveInfect
12-16-2015, 21:41
??

defender
12-16-2015, 21:42
Той може и да не остане без жена, ама пак ще си се пипа.
Че като винаги има кой да го пипа, защо му е сам да се пипа?
Той винаги би предпочел да дава от своята любов на другите, жертвайки себе си (в случая самопипането си).

според мен на нпп секса изобщо не му влияе, но той го прави единствено за да се смили и от съжаление над изпадналите в нужда опашка от жени.

Също мисля, че нпп е доста красив и желан, все пак е прероден херувим, просто е сигурно, че има изящни физически черти.

нпп красив ли си, какво ти казват жените?

LoveInfect
12-16-2015, 21:47
какво ти казват жените?
Кхаха, жените могат да кажат на всеки мъж, колко са красиви, стига да са с красиви финанси.
Аз си лягам

defender
12-16-2015, 21:57
Кхаха, жените могат да кажат на всеки мъж, колко са красиви, стига да са с красиви финанси.
Аз си лягам

ама ако нпп не е наистина красив, изобщо не го признавам за херувим тогава!

the dreamer
12-16-2015, 23:02

Доста смущаващо звучи.

И избухвам в смях!!! :lol:

the dreamer
12-16-2015, 23:12
Как коя? Маг Ярослава- гадателка, пророк и алхимик.

Ъъъ ? Е, добре, както и да е.