Dari_416
12-12-2015, 13:06
Здравейте! Аз съм Дарина и съм на 14. От доста време съм супер объркана и незнам къде се надирам един вид!....Преди незнам колко месец-два или три някъде имаше едно момче-Данчо, който ме обичаше, повече от всичко и го знаех. Той толкова много време ми го казваше и показваше, само чакаше и аз да му кажа, че го обичам. Но аз така и не го направих, отначало не го обичах, после се влюбих в неговото отношение към мен, в думите, действията му, в неговата душа и същност. Той не беше кой знае колко красив и пушеше, пиеше, малко луд си беше и още е, но осъзнах, че това не ме интересува. Мина известно време в което се страхувах да му призная чувствата си беше ме страх, бях инат и се притеснявах от чуждото (хорското)мнение. И така докато един ден, той спря да ми казва и показва, че ме обича. След няколко дни разбрах, че едно момиче-Веска го харесва, той ме попита за нея и каза, че и той я харесва. И после очевидно той й е предложил да са гаджета, а аз явно съм ги събрала без въобще да искам. След седмици неизвестие, той беше тъжен и ядосан, писах му, попитах го защо, а той каза, че ходел с нея, а тя имала още един освен него и аз тогава бях до него, давах му съвети, подкрепях го и бях ужасно зле. Незнам точно от кое ме болеше повече от това, че те бяха заедно или от това, че тая тъпа идиотка го нараняваше. И един ден той ми каза, че са се сдобрили и беше щастлив, и аз разбира се казах, че се радвам за тях, а всъщност ми идваше да умра от болка. Тогава разбрах, че съм го обичала адски много, но едва когато го бях загубила. Бях свикнала да ме обича и да ме чака, макар да знаех, че няма да ме чака е вечно, и когато това стана осъзнах, колко хубаво ни е било и, че всичко това ми липсва. Съжалявах и страдах много, бях му написала неща просто от сорта как си, какво правиш във фб, а той не отговаряше. Мина време, тъкмо мислех, че съм го забравила и един ден, докато с една от най-добрите ми приятелски обсъждахме едно момче-Николай, което ми предлагаше да сме заедно и аз се чудех какво да му отговоря, той и още един обвързан-Денислав ми казаха, че ме обичат, но Денислав е обвързан и аз не исках да се бъркам във връзката му, чудех се дали и аз обичам Николай, който ми предлагаше да сме двойка. И тогава изведнъж видях съобщение във фб от Данчо, този който тъкмо мислех, че съм забравила. Той ме питаше какво правя и още един въпрос, дали съм перверзна, аз се натъжих и ядосах много, защото след толкова време се сеща за мен, и ме попита такъв въпрос, почудих се за каква ме мисли. И оттогава пак станах объркана. Аз вече бях заедно с Николай, който ми предложи връзка, и един ден го видях да коментира една снимка на оная същата Веска, която уж бях събрала с Данчо, когото обичах и който сега ме объркваше пак. Попитах Николай защо и е коментирал снимките така, а той ми каза, че аз не го обичам, а тя го, и то само защото аз не искам да му дам фб си и да се обвържа с него във фб, защото не исках тоя оня да говори каквото му падне за нас двамата. Аз скъсах с него, заради това. И попитах Данчо дали още са заедно с нея, той каза, че не са, попита ме защо, молеше ме да кажа и аз му казах. След няколко дни Николай ме попита защо не съм му казала каква к*рва е била Веска, понеже е разбрал, че тя пак е имала няколко гаджета. Аз му го бях казала, но той не ме послуша, и сега ме молеше да сме пак заедно, и каза че много съжалявал, бил се подвел по нейните думи. И сега аз незнам обичам ли Николай, той обича ли ме и дали трябва пак да бъдем заедно? Данчо ми беше казал, че съм му най-добрата приятелка, защо ли чудно! А нашата история, край ще има ли, и той дошъл ли е вече, знам, че преди си пишехме така свободно, приятно и непрестанно, а сега ни е страх и една дума да си кажем, но пак ни е приятно! Сега съм много объркана, дали още обичам Данчо, а той обича ли ме? Ами Николай, обичаме се и трябва ли дабъдем пак двойка? Моля ви, кажете свойте мнение по темата!!! Ще съм ви много благодарна!!!.....