View Full Version : Нова година с нашите
lori4ka_ani
12-12-2015, 18:45
Колко нормално е на 17 години да си вкъщи с вашите на Нова Година ?
Защо не празнуваш с приятели?
Въх, голямата работа. Мен ми е 1000 пъти по - хубаво да празнувам с нашите.
baby_baby
12-13-2015, 13:46
Ходи в твоя близка приятелка ако не искаш да си със тях
RapExotic
12-13-2015, 16:24
Колкото ненормално е на 17 години да се напиваш и участваш в оргии по купони.
lori4ka_ani
12-13-2015, 19:11
Аре пак се изхвърли като да-не-казвам-кво да-не-казвам-къде, що за простотия?
не те разбрах много
lori4ka_ani
12-13-2015, 19:12
Колкото ненормално е на 17 години да се напиваш и участваш в оргии по купони.
не бих правила нито едното,просто така се случи че СЕ НАЛАГА да съм с тях докато приятелите са ми другаде
muhatacece
12-14-2015, 02:11
за тая възраст е хубаво да си прекараш добре с приятели, а щом се НАЛАГА, стой с ваще или говори с тях. Друг е въпроса, ти къде искаш да празнуваш
Smrazqvashta
12-14-2015, 07:09
Ако ти си ОК, какво значение има мнението на 5 форумни пешки?
И как ще дефинираш нормално? Нормалното е според разбиранията и предпочитанията.
lori4ka_ani
12-14-2015, 18:04
Ако ти си ОК, какво значение има мнението на 5 форумни пешки?
И как ще дефинираш нормално? Нормалното е според разбиранията и предпочитанията.
Честно казано аз смятам ,че няма нищо лошо.Друг е въпроса ,че отдавна всички на моята възраст са по купони ,което вероятно е доста по-забавно и запомнящо се.От друга страна може би това ми е последната нова година с родителите ми и може би не е много скучен вариант.
Ако те притеснява какво ще си помислят другите - заеби ги, важното е на теб дали ти е добре. Ако смяташ, че с вашите ще ти е приятно, стой си с тях. Но ако има як купон и после ще те е яд, отивай с приятели.
Smrazqvashta
12-16-2015, 11:59
Честно казано аз смятам ,че няма нищо лошо.Друг е въпроса ,че отдавна всички на моята възраст са по купони ,което вероятно е доста по-забавно и запомнящо се.От друга страна може би това ми е последната нова година с родителите ми и може би не е много скучен вариант.
Направи го така, както ти считаш за добре. Не заради общоприети норми или хорско мнение, заради теб. И двата варианта са нормални, останалото е личен избор.
И аз няма да празнувам.Тази година много слаба организация...ужас.Ще съм си вкъщи с нашите,може и да не дочакам 12ч. :D
аз ще съм с родата но си накупих малко заря ще погърмя малко и с една пушка и ше се напрайм семейно на свини