View Full Version : нямам желание
Здравейте, нов съм във форума, не намерих такава тема и затова пускам нова. Аз съм момче на 24г., с приятелката ми сме заедно от 3г, живеем заедно. В последно време усещам, че нямам никакво желание за секс с нея, а дори и да почнем да го правим свършвам супер бързо и някак нямам желание да повторим. Тя ми сподели, че започва да се чувства незадоволена, което е нормално. Надявам се на мнения и от двата пола, на какво може да се дължи това нежелани за секс от моя страна, в началото правихме секс като луди, тя все още го иска. Дали не се дължи на омръзване, дали може да се направи нещо, за да се разнообрази връзката ни, за да се върне тръпката? Даже тя ми каза, да правя веднъж секс с друга, да видя как ще е с нея, дали ще го има желанието, или пак ще съм така. Аз не искам да го правя, ако ще правим нещо искам и двамата да участваме.
baby_baby
12-13-2015, 14:16
Може да се дължи на много неща
Е да знам, че може да се дължи на много неща, определено не е преумора или някакъв стрес, напълно здрав съм- това е първото, което ми мина през ума. Аз я обичам, сигурен съм, че и тя мен. Но сякаш я няма тръпката и това е проблема, че се чудя как можем да я върнем
baby_baby
12-13-2015, 15:02
Пробвайте неща които не сте правили преди бъди романтичен
Аз по принцип не съм голям романтик, също така не съм човек, на който му идват разни идеи в тази област, но пък за това съм тук за съвети и предложени
Пробвай с друга как тя ти е казала може просто да си станал обратен :D
DarkManX
12-17-2015, 13:21
Това пробвай с друга е малко странно, всякаш иска да ти каже аз ще пробвам с друг, ако не се справиш следващия път.
Еми пич, трябва да се научиш да контролираш сетивата си и също така опитай да вкараш любовна игра преди да правите секс.
Иначе имам сходна история, като теб. Първоначално докато все още не бяхме завършили университета правехме секс почти всеки ден, после откакто завършихме и започнахме работа дистанцията се появи между нас и с течение на времето всякаш връзката, тръпката и любовта постепенно изчезна.
В моя случай, сега искам повече да се любуваме един на друг, но пък тя не иска постоянно, само от време на време колкото да отбие номера, като включим, че се виждаме 1-2 пъти в седмицата след 4-годишна връзка.