Влез

View Full Version : Той мами и двете ни..

Raia999
12-13-2015, 13:58
Здравейте, такам направо започвам.. преди време едно момче ми прати покана във фейсбук и аз я приех, нито си писахме нито нищо, не се познавахме. Преместих се да живея в Лондон, оказа се, че и той се е преместил по същото време по което и аз и като разбрал, че и аз живея там ми писа, за да се видим. Аз му отказвах милион пъти, защото все пак не го познавам и ме беше страх, но накрая се съгласих. Излезнахме и решихме да отидем в един парк в центъра, пътувахме натам с автобус и имаше задръстване. Прекарахме около 3 часа в път натам което беше хубаво, защото имахме доста време, за да си поговорим и да се опознаем. Той ми каза, че е дошъл тук заради приятелката си, но напоследък много се карат и нещо не вървяло.. Както и да е стигнахме в парка и понеже беше зима се стъмва рано и дам беше тъмно и нямаше никого. Седнахме на една пейка и си пуснахме музика той ме придърпа към себе си и стана така че аз бях легнала в него, а той ме беше прегърнал, започна да ме гали и да ме целува по бузата. По едно време ми каза "Седни изправена", аз го направих и той хвана краката ми и ги прехвърли през неговите, бяхме лице в лице. Той пак ме прегърна и почна да ме целува по врата и аз нищо не направих, защото не можех, харесах го. Той се доближи до мен и ме целуна и тогава аз се дръпнах и го прегърнах, той се опита да ме целуне още няколко пъти, но аз не му дадох. Изпрати ме до вкъщи и пак ме караше да го целуна, но аз му се дърпах и накрая ме пусна да си влезна. На следващия ден телефонът ми беше затрупан от съобщения от него, от сорта на "Искам пак да те прегърна" "Искам пак да видя сладкото ти лице"... после ме попита, защо не съм го целунала и аз му напомних, че си има приятелка и е заради това. Няколко дни по-късно не спираше да ми пише мили неща и поиска пак да се видим. Навън валеше и отидохме в едно кафе той пак се опитваше да ме целуне и накрая успя, но беше бърза целувка, както се целуват малките деца. След това ми предложи да отидем до тях, защото и без това нямаше какво да правим навън, аз се съгласих. Докато пътувахме той не спря да ме целува и аз спрях да му се дърпам, изглеждахме си като двойка. Отидохме в тях, той пусна музика и почна да ме целува, бутна ме на леглото и да няма какво да овъртам направихме го. Беше първият ми път (аз съм на 16, той на 18), но пак много се чудех и беше 2часа *буквално* борба докато ми свали дрехите, а и той знаеше, че съм девствена. След това си ме изпрати до автобуса и пак следваха сладки съобщения. Видяхме се още няколко пъти след това, но за съвсем кратко и по едно време той спря да ми пише, може би беше тъжен защото с приятелката си се разделиха. Видяхме се пак, не се бяхме виждали от 2седмици и за наказание аз трябваше да отида до тях, той живее на 2часа път от мен. И отново го направихме, просто не се сдържах след това той ми говореше, че се е разделил с приятелката си окончателно вече, защото докато се виждахме се бяха разделили още веднъж, но пак се събраха. Изпрати ме до автобуса целуна ме няколко пъти и ми каза, че ще си пишем, ще се чуваме и ще се видим пак скоро. Чаках много време да ми пише и той накрая, го направи, но не знам, защо като си пишем не върви, той по някое време просто спира, а и вече не е както преди няма ги онези сладки съобщения... Вчера видях, че е качил някаква снимка с приятелката си (уж бившата) и беше написал "when bae is hungry", явно пак са се събрали. Стана ми много гадно, чудя се какво да правя с него, дали не ме използва само за секс?!? Не ми е писал от няколко дена (5) нито ми е звънял, не искам да спирам връзка с него, защото го харесвам и не мога.. Какво да правя?

anonymous990763
12-13-2015, 14:03
дали не ме използва само за секс?!?

Ето, сама си си отговорила на въпроса.

Raia999
12-13-2015, 14:05
Работата е там, че не искам да го повярвам..

anonymous990763
12-13-2015, 14:12
Това вече си е твое решение. Дали да се лъжеш, или да приемеш истината и да продължиш напред.

baby_baby
12-13-2015, 14:15
Работата е там, че не искам да го повярвам..

Ти сама ако не го повярваш ние ли трябва ?

Стегни се като ви лъже и двете просто не се занимавай ти с него

inewton
12-13-2015, 14:17
Такава е днешната младеж...

AmxModx
12-13-2015, 15:51
Такава е днешната младеж...

То още 10 години ще е така после не

inewton
12-13-2015, 15:59
Как стигна това заключение?

anonymous990763
12-13-2015, 16:04
То още 10 години ще е така после не

За първи път да си прав. После ще е още по-зле.

AmxModx
12-13-2015, 16:33
За първи път да си прав. После ще е още по-зле.

Не не после няма да има подобни хора на автора и rabalka просто няма да и има...

anonymous990763
12-13-2015, 16:43
Не не после няма да има подобни хора на автора и rabalka просто няма да и има...
Смяташ, че след 10 години няма да ги има?

AmxModx
12-13-2015, 18:56
Смяташ, че след 10 години няма да ги има?

Да, вече е потвърдено и то от учените \0/

inewton
12-13-2015, 19:13
Да, вече е потвърдено и то от учените \0/

http://1.bp.blogspot.com/-DzHpKM1TuP0/UeWfwn8AixI/AAAAAAAAAL4/oD5aH_Y30JI/s1600/7864_465755663514502_256002653_n%5B1%5D.jpg

AmxModx
12-13-2015, 19:54
Много забавно смей се смей... То ще видиш