View Full Version : Отрова
Тъй като не можах да намеря раздел за такава тема ще япусна тук в най-посещавания раздел та някой добър по химия все може да измисли нещо... Та какви съставки трябва да смеся че смъртта да бъде бърза и безболезнена и най-важното ДА НЕ МОГАТ ДА МЕ СПАСЯТ !!!
Аз бих заложил на психолог.
и най-важното ДА НЕ МОГАТ ДА МЕ СПАСЯТ !!!
Ти така или иначе си неспасяем случай. Нямаш нужда от отрова.
Аз бих заложил на психолог.
Отровата е по-добря избор
anonymous990763
12-15-2015, 16:11
Отровата е по-добря избор
Има и по-добри.
Има и по-добри.
Повярвай, за дегенерари и содомити като него няма. Вчера искаше анален секс да ми праща.
ти лайно изпържено червей загорял грозен балък ще си направя връзки за обувки от червата ти ей... знаеш ли значението на думата содомит
anonymous990763
12-15-2015, 16:19
Повярвай, за дегенерари и содомити като него няма. Вчера искаше анален секс да ми праща.
Видях аз, но все пак може да има надежда за него.
Явно ти си грозен щом само и само да правиш секс даваш да те е**т в г*за.
хаха дори не можеш да кажеш думата ти си от троянския манастир https://www.youtube.com/watch?v=qIYgbB89Dgw
хаха дори не можеш да кажеш думата ти си от троянския манастир https://www.youtube.com/watch?v=qIYgbB89Dgw
Мога, ама не е нужно. То се подразбира. Щом дори ти разбра какво имам предвид, смятай...
anonymous990763
12-15-2015, 16:25
Видях аз, но все пак може да има надежда за него.
Промених си мнението.
inewton = гей
indistinct - не си променяй мнението повече
Промених си мнението.
Знаеш, че inewton винаги е прав и пак спориш…
inewton = гей
indistinct - не си променяй мнението повече
Много ли ти се иска да съм гей?
anonymous990763
12-15-2015, 16:30
Знаеш, че inewton винаги е прав и пак спориш…
Иначе не е интересно.
И все пак, за едно нещо не си прав.
За кое?
Да, гейтак си нали аз те направих...
Иначе не е интересно.
Той а нищо не е прав защото не знае на коя планета се намира и що пуснах аз тая тема вече не знам грешка направим грешка...
anonymous990763
12-15-2015, 16:34
Той а нищо не е прав защото не знае на коя планета се намира и що пуснах аз тая тема вече не знам грешка направим грешка...
Досега е бил прав за всичко освен едно нещо и това не си ти.
Да наистина, защо пусна тази тема?
Хехехе, Ти нищо не можеш да правиш. Само теб могат да те порят отзад, доколкото виждам.
Досега е бил прав за всичко освен едно нещо и това не си ти.
Да наистина, защо пусна тази тема?
Ахаа, за онова ли? Нали ти казах. Там времето ще покаже.
anonymous990763
12-15-2015, 16:40
Ахаа, за онова ли? Нали ти казах. Там времето ще покаже.
Не.
inewton е един миндил и нищо повоче аз обещавам че съвсемскоро ще съжелява за това че се е заяждал сме неудачника му с неудачник
Аз отдавна съжалявам, че познавам девианти като теб, но това не влияе на нормалното ми съществувание.
anonymous990763
12-15-2015, 16:44
А ко?
Онуй, другото.
А ко?
Ще видиш скоро ти тук няма да можеш да се логваш скоро ще видиш за кво ти говоря и там е работата че няма да могат да ме хванат сега само трябва да разбера кой ти еинтернет доставчика и локацията ти после аз ще си свърша работата дечко ще съжеляваш и то доста _!_
Онуй, другото.
Не се сещам.
Ще видиш скоро ти тук няма да можеш да се логваш скоро ще видиш за кво ти говоря и там е работата че няма да могат да ме хванат сега само трябва да разбера кой ти еинтернет доставчика и локацията ти после аз ще си свърша работата дечко ще съжеляваш и то доста _!_
Моля те ,Amx, недей. Напиках се, получих съцебиене, вдигнах кръвното, не мога да спя от притеснение, ще се побъркам. :lol:
Онуй, другото.
Просто му го кажи на ЛС като е унун туту вэ другуту туту като не можеш тук просто му го кажи на ЛС
anonymous990763
12-15-2015, 16:49
Охх, не...и този ли се прави на хакерче.
Какво ще стане, ще го flood-неш ли? .. Успех с намирането на IP-то му..
До inewton: не отваряй линкове известно време, за всеки случай. :D
Моля те ,Amx, недей. Напиках се, получих съцебиене, вдигнах кръвното, не мога да спя от притеснение, ще се побъркам. :lol:
Който се смее последен се смее най-добре
Охх, не...и този ли се прави на хакерче.
Какво ще стане, ще го flood-неш ли? .. Успех с намирането на IP-то му..
Аз му имам IP то само ми е нужно стабилно VPN за да не ме хванат просто ще си го купя от hide.me или deep web
Да не мислиш, че ми пука. Той само лае, нищо не може да направи. Аз съм му казвал IP- то си.
Ти не си го казвал аз съм го проследявал не се прави на безтрашен защото си тръгнал по много тъмна улица
anonymous990763
12-15-2015, 16:54
Аз му имам IP то само ми е нужно стабилно VPN за да не ме хванат просто ще си го купя от hide.me или deep web
Ти нали като му имаш IP-то трябва да му знаеш локацията ..
Ти не си го казвал аз съм го проследявал не се прави на безтрашен защото си тръгнал по много тъмна улица
Аз не се и надявах кокошият ти мозък да помни…
Ти нали като му имаш IP-то трябва да му знаеш локацията ..
не не не , не е така като му имаш IP най простия начин е само да идиш че е от България а другото което може да си направи е да му пускаш X секунди flood , както и DOS от 22 дена следва да видиш улицата както и снимка на къщата, етажа т.н това става с програми навързани с гугъл мапс
не не не , не е така като му имаш IP най простия начин е само да идиш че е от България а другото което може да си направи е да му пускаш X секунди flood , както и DOS от 22 дена следва да видиш улицата както и снимка на къщата, етажа т.н това става с програми навързани с гугъл мапс
С глупости се занимаваш. Аз ти казах и къде живея, ама сигурно и това не помниш.
anonymous990763
12-15-2015, 17:00
Хубу. Само дето виждаш и интернет доставчика..
Колко пъти са ме заплашвали с flood, а виж ме, все на некомпетентни попадам.
indistinct никога не съм те пашил
anonymous990763
12-15-2015, 17:05
indistinct никога не съм те пашил
Не съм казала такова нещо. Само казвам какво винаги се случва.
Не съм казала такова нещо. Само казвам какво винаги се случва.
И какво съм ти казал ?
anonymous990763
12-15-2015, 17:12
И какво съм ти казал ?
Казах, че не си ми казвал подобно нещо.
Говорех за други случаи. Леле, излез малко и подишай чист въздух, че трябва да се успокоиш.
Казах, че не си ми казвал подобно нещо.
Говорех за други случаи. Леле, излез малко и подишай чист въздух, че трябва да се успокоиш.
Че аз съм си достатъчно спокоен бе бейби... Просто това човекоподобно горе се прави на нещо голямо но скоро ще го бием...
anonymous990763
12-15-2015, 17:17
Че аз съм си достатъчно спокоен бе бейби... Просто това човекоподобно горе се прави на нещо голямо но скоро ще го бием...
1. Не ме брой в това число.
2. Не ми казвай "бейби" -_-
От кога ви чакам, а вие не идвате ли, не идвате...
1. Не ме брой в това число.
2. Не ми казвай "бейби" -_-
Ще те наричам бейби (-_-) и не те слагам в това число
Препоръчвам ти Рицин, Арсен, Живак... Аз ще я заплатя ако нямаш пари, щом е за добра кауза няма проблем :д
Какво трябва да е количеството на живака ?
Тъй като не можах да намеря раздел за такава тема ще япусна тук в най-посещавания раздел та някой добър по химия все може да измисли нещо... Та какви съставки трябва да смеся че смъртта да бъде бърза и безболезнена и най-важното ДА НЕ МОГАТ ДА МЕ СПАСЯТ !!!
За това не знам, но ако си пийнеш литър антифриз е невъзможно да те спасят... Лошото е, че се умира бавно и болезнено...
Човека сигурно се гръмна вие докато се карате :D
Пробвай да си намериш жена... Никоя отрова не е толкова силна, колкото нашата. Кофтито е, че и ние като антифриза убиваме бавно, освен ако не хванем в изневяра.
an7raks - 192мл антифриз са напълно достатъчни обаче то не боли а е гадно защото цяла седмица ще се чувстваш пиян ще залиташ и т.н
tori - Имам коса като на модел не искам да си я загубя....
Genasis - нямам пистолет :D
baby_baby
12-17-2015, 07:55
Пусни темата в кофаата