View Full Version : Само секс или нещо повече?
Badluck1995
12-17-2015, 22:10
Здравейте съфорумци! Моята история е такава. Имах симпатии към едно момче,започнахме да поддържаме връзка. Поддържахме доста време и накрая стана така че преспахме заедно. Случи се още пъти,но той ми заяви,че в момента не иска нищо сериозно и неможе да ми даде повече. Примирих се,но напоследък се държи някак по-различно пише ми всеки ден,чуваме се по телефона,споделяме си,вълнува се от нещата покрай мен,споделил е на приятелите си за мен..Възможно ли е според вас да се получи нещо между нас?
baby_baby
12-18-2015, 07:51
Няма как да знаеме дали иска само секс от теб но от написаното от теб виждам че в началото не е искал връзка сега може да е размислил
Borntobewild..
12-18-2015, 11:26
Секса според мен никога не е просто секс :)
dreamwalker
12-18-2015, 15:57
Плебеи.
paradosou
12-18-2015, 20:46
Както го описваш - възможно е. Дано да се съберете, щом искаш. Дай си някакво сравнително кратко време да разбереш какво се случва и ако все пак не е това, което ТИ искаш - изчезни му от полезрението. Без тайно или не толкова тайно да се надяваш да те потърси.
Ако се цениш достатъчно, ще има и достатъчно момчета, които ще искат връзка с теб.
Както се казва минал и заминал : ) минал му е мерака като сте преспали заедно. Няма лошо ако ти е било приятно.
zombolovesu
12-22-2015, 15:10
Мисля, че е размислил и иска нещо сериозно или просто и той не знае какво иска. Защо не го питаш отново?
SwEeTMuFFiN
01-11-2016, 14:39
Така става, че те приема за близък и започва да се държи сякаш имате веъзка без офицялно да сте го обявалили. Според мен чувствата са важни, а не свмейния статус. Демек ако се в привързала към теб ще те изревнува ако те види с друга и след това ще иска да си го връща, или ще започне да те целува и изън леглото, да тв гушка и да показва признаци на любов :) макар че аз имам един притвл, с който може да си гледаме филми, прегръщаме и май си се обичаме като цяло, но не мога да си представя връзка с него, въпреки че не сме правили секс, но има привличане :/ изчанчени сме :D