PDA

View Full Version : Помощ ..

BasketballIsLife
12-19-2015, 13:37
Здравейте хора,аз съм на 24 години от Монтана и съм скаран с приятелката ми ,но искам да ми даде още един шанс ,та съм решил да и купя голямо мече ,но не знам колко пари ще е и една картичка вътре ще напиша ,че много съжалявам,но не е това проблема сега.От къде мога да закупя мечето ,колко пари ще е и как да го опаковам? Помогнете мии

pmarci
12-19-2015, 17:54
За какво се скарахте? Мечока ще ти излезе солено, ако искаш да е голям. Примерно мечок, който е висок 1 метър и 50 см е към 150лв.

jghgh
12-19-2015, 19:04
в джъмбо съм виждала огромни мечоци за около 60-70лв.. не че е малко..

ама защо трябва да се охарчваш, бонбони, голям букет рози и искреното ти съжаление също ще свършат работа.. може и вечеря, някаква изненада.. защо трябва да е непременно мечка с бележка в нея..

pmarci
12-19-2015, 19:09
Зависи от причината на скарването им.. Ако той й е изневерил няма смисъл от опити.. :D

BasketballlsLife
12-19-2015, 20:19
в джъмбо съм виждала огромни мечоци за около 60-70лв.. не че е малко..

ама защо трябва да се охарчваш, бонбони, голям букет рози и искреното ти съжаление също ще свършат работа.. може и вечеря, някаква изненада.. защо трябва да е непременно мечка с бележка в нея..

Благодаря ,но се чудя още

BasketballlsLife
12-19-2015, 20:20
Зависи от причината на скарването им.. Ако той й е изневерил няма смисъл от опити.. :D

Не съм и изневерил :D ,просто я ревнувах и тя ми каза,че не трябва да ревнувам нещо което не е мое - цитирам "Не ревнувай нещо което не е твое. "