Влез

View Full Version : SOS

hardstaily
12-20-2015, 06:23
случи се нещо доста неприятно... вървя си и забелязвам глиган в униформа ме оглежда (мхм.. полицай), показах му среден пръст и след около 5 минути ме настига полицейска кола, от която се подава, познайте кой... да, точно така... гореспоменатият, та подава се и ми казва "влизай в колата", аз си продължих и изведнъж усещам как някой ме сграбчва, отново беше той, вкара ме в колата и каза "хмм, какво ще те правя теб сега? избирай, правиш ми свирка и те пускам или те водя в районното" казах му да си мечтае, излизайки от колата, той посегна да ме хване, но не успя (мисля че беше прекалил с психотропната ванилия), побягнах и завих вдясно, защото се сетих, че наблизо живее с., с надеждата униформата да не ме е видял, стигнах пред входа му, позвънях, мина малко време, чувствах се като матилда от leon: the professional, когато позвъня на леон... за щастие и на мен с. ми отвори
в момента съм при него, униформеният сигурно ме търси и ще ме нарани.. с. иска да нарани него, но аз го спирам, защото не искам да си изгуби окото, както кларънс от true romance.. не че няма да си го обичам по същия начин и като пират с едно око... просто не искам да пострада
някакви идеи?

zombolovesu
12-20-2015, 07:17
много добро

baby_baby
12-20-2015, 07:34
Тъпо

moni.vasileva135
12-20-2015, 10:26
Какви са тези униформени откачалки? 112 и се оплакваш, или отивай в районното

[7h3.0n3]
12-20-2015, 10:47
споко пафче, кажи на тъпата кука да те води в районното. вози се на синьото такси и бъди спокойна. като стигнете вътре ще ти направят обиск и си искай протокола от куката, която ти е взела нещата. на протокола ще пише 3те имена и адреса на тва прасе. когато те сложат зад решетките извикай дежурния и му кажи да извика следователя, който отговаря за тебе. ще ти сложат пак белезници и ще те заведат при него или той ще дойде до килията ти. обясни му за кво са те арестували и му кажи следното: "има ли нужда да се възползвам от едното ми обаждане за да звънна на адвоката ми?" и виж колко бързо ще те пуснат. на протокола за обиск е адреса на куката. от тук нататък дай воля на въображението си какво да правиш

AmxModx
12-20-2015, 11:15
случи се нещо доста неприятно... вървя си и забелязвам глиган в униформа ме оглежда (мхм.. полицай), показах му среден пръст и след около 5 минути ме настига полицейска кола, от която се подава, познайте кой... да, точно така... гореспоменатият, та подава се и ми казва "влизай в колата", аз си продължих и изведнъж усещам как някой ме сграбчва, отново беше той, вкара ме в колата и каза "хмм, какво ще те правя теб сега? избирай, правиш ми свирка и те пускам или те водя в районното" казах му да си мечтае, излизайки от колата, той посегна да ме хване, но не успя (мисля че беше прекалил с психотропната ванилия), побягнах и завих вдясно, защото се сетих, че наблизо живее с., с надеждата униформата да не ме е видял, стигнах пред входа му, позвънях, мина малко време, чувствах се като матилда от leon: the professional, когато позвъня на леон... за щастие и на мен с. ми отвори
в момента съм при него, униформеният сигурно ме търси и ще ме нарани.. с. иска да нарани него, но аз го спирам, защото не искам да си изгуби окото, както кларънс от true romance.. не че няма да си го обичам по същия начин и като пират с едно око... просто не искам да пострада
някакви идеи?

Просто си купи нож... \0/

hardstaily
12-21-2015, 02:27
днес към 17:00 часа правех брауни и разбивах яйцата и захарта, държах здраво миксера, притисках го по-силно от всякога, защото бях параноизирана, че униформата ще нахлуе и инстинктите ми действаха отбранително, изведнъж по радиото се чу "полицай се самоуби край *****" и знаете какво си помислих... веднага потърсих в нета за снимки и какво открих.. това, за което си помислих преди малко..... ощипах се, защото се чудех "будалкаш ли се с мен, вселено" и не се събудих.. беше тъжно, но и някак облекчаващо, мхм.. кофти преживяване

гробарчо (hug), благодаря и на другите, но историята е реална само допреди частта със средния пръст
baby_baby, това името на мозъчното ти пространство лие

sweet*delicious
12-21-2015, 12:42
Филмарка...

AmxModx
12-21-2015, 12:45
Филмарка...

може да е гъби или трева...