Beyonce0134
12-20-2015, 21:44
Здравейте. На 15 съм и имам приятел от 3 месеца, с когото много се сближихме. От близо месец започнахме да водим полов живот,но удоволствието не е голямо. Усещам леко блаженство,но не стигам до оргазъм, дори не е хубав секс, да умирам от кеф. Не знам защо е така, аз много искам да усещам тези неща с него,но не се получава. Ще ми помогнете ли?
LoveInfect
12-20-2015, 21:49
а той на колко е? а получавала ли си друг път оргазъм?
Beyonce0134
12-21-2015, 12:19
На 18 е,не съм изпитвала преди,с него го правих за пръв път.
LoveInfect
12-21-2015, 19:20
ми според мен, си е ясно, че той не знае как да задоволява жени;като гледам задоволява само себе си, а? Ама и ти, как не знаеш какво е оргазъм... То направо да ти кажа, има само два начина, да стигнеш до оргазъм: чрез самозадоволяване, и да го направиш с по-компетентен сексуален партньор. Ако мислиш, че той е склонен да промени, начина по-който прави секс, те съветвам да се разровиш из интернет, няма нищо страмно, да видиш, начините за достигане на оргазъм при жените, тоест ерогенните зони. Ако искаш, най-добре ги изпробвай първо, сама, пък после, като видиш какво ти харесва, ще можеш да го насочиш, по време на секс, какво да прави. Той усеща ли че ти не стигаш до оргазъм? Много жени fakevat оргазъм.
the dreamer
12-23-2015, 16:02
Карай го да ти прави орална и виж как ще крещиш от удоволствие!