Влез

View Full Version : Асексуалност или какво?

lucho13
12-22-2015, 08:23
Здравейте на всички!
МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКО, УМОЛЯВАМ ВИ, много съм притеснен за приятелката си!
Аз съм на 18, а приятелката ми е на 16. Заедно сме от 10 месеца като правим секс от 7 месеца. И двамата бяхме девствени. Първите няколко пъти я болеше, но с времето "уж" нещата се изгладиха. Не правим много секс, но да кажем веднъж на седмица-две, донякъде ни спира проблема с терена, но донякъде. Всичките пъти, когато сме правили секс, тя ми казва, че й харесва горе-долу, няколко пъти наистина й е било яко, а няколко пъти не се е подмокряла и я е боляло. Днеска си говорихме и тя ми каза - нямам желание за секс и много ме боли. И това се оказа, че е било през ЦЯЛОТО време. Аз съм си мислел, че на нея й харесва, а всъщност нея я е боляло и го е правила заради мен, само няколко пъти е изпитвала истинско удоволствие. Днеска ми каза, че гледа на секса като на - животинско нещо, от което няма смисъл - така го описа.
Стигнахме до извода, че първия път беше много лош и оттам и се е запаметило в мозъка идеята, че ще я боли винаги. Като се сети за секс и й става гадно, свива се. Мисля, че нещо се е травмирала на психическа основа. Винаги й казвам да се успокои, да не го мисли, да се отпусне, но явно не-.. само няколко пъти сме успявали да го направим като хората. Пробвали сме и орална, всякакви пози сме сменяли. Постоянно е готова за нови пози, защото сякаш се опитва да открие нещо, което ще й хареса. Казва, че не е в мен проблема, кефи я да излизаме, да се целуваме, кефи я да се натискаме, ДОРИ Я КЕФИ ЛЮБОВНАТА ИГРА, но в момента, в който си сложа презерватива и се стяга, ако си притесни и цялата й влага изчезва и не можем да правим секс. Тя казва, че я е страх от всичко, явно с времето сме стигнали до там, че тя просто знае, че ще я боли и просто го прави заради мен. Жалкото е, че аз разбирам за това след 7 месеца секс, когато тя ми казваше - хубаво е, бива, става, горе-долу. Каза ми, че последния път като правихме секс и пробвахме една поза - тя на момента просто каза - това не ме кефи, а днес ми призна, че вътрешно е искала да се разреве. Лубриканти сме пробвали същото е, сега не иска да ги ползваме да стане естествено. Днеска сме хем тъжни, хем щастливи, че поне тя си изля каквото имаше да ми каже. Решихме до Нова година да не правим секс, като тя ме пита няколко пъти - СИГУРЕН ЛИ СИ? . Просто си личи, че е загрижена и за мен и не иска да ме оставя на сухо, но пък аз искам да оправим този проблем. Наистина МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, помогнете ми. Попитах я да отидем на лекар - отказва, срам я е, казва аз знам от какво е - всичко било на психо основа, страх я е било от секса, имала шок от последния път и затова сега правим пауза до Нова година. През това време и двамата се решихме да изровим интернета за проблема й. Според вас кое е най-вероятно? Да е асексуална, да е просто травмата от първия път, която трябва да преодолее или просто не е узряла достатъчно. Според мен, не е асексуална, след като няколко пъти ми се е подмокряла от натискане. Също така е изпитвала удоволствие и от секса(това съм на 100% сигурен, виждал съм го, имахме един път беше УНИКАЛНО) следователно не мисля, че ще е й от това, че не е узряла. Просто според мен е травмата, разбрахме се да не правим секс за да и отмине в главата шока от последния път. Не иска да ходим на лекар, но аз смятам ако трябва сам да отида и да разпитам за нея, какво може да е. Според Вас какво е? Страх ме е, че това момиче не изпитва удоволствие. Ценя я адски много, тя също мен. През всичкото това време съм искал да й доставя максимално удоволствие, а това не е било така. Чувствам се ужасно.

Mary_Jane_69
12-22-2015, 08:51
Имаше някаква легенда, че жените не ги обичали тия работи, една приятелка ми разказваше, че го прави, но и тя не знае защо. Сигурно не се възбужда достатъчно от теб, че да мисли за нещото-тоест да преодолее тая психическа-основа.

paradosou
12-22-2015, 10:15
То личи, че много си я цениш, целия пост все едно е пълен с тва :).
Не е асексуална, спокич. Задължително да иде на лекар, предполагам ще се отрази добре и ти да се разходиш с нея до кабинета. Може да има чисто физическа причина, която да я кара да изпитва дискомфорт, ТРЯБВА да се установи. Пък и за профилактика тъкмо. Обясни й, че щом прави секс, поема отговорност и не може да се крие вечно зад оправданието със срама. В крайна сметка за да се нормализират нещата в това отношение на връзката ви, намесата на специалист явно е нужна поне на първо време. Убеди я. Аз залагам, че нищо й няма и наистина се стяга заради предубеждение и кофти спомени или дори заради насадено схващане, че основно и преди всичко момчетата/мъжете са тези, които имат нужда от секс и му се кефят истински... Ако искате, и с психолог може да говорите, залагам, че няма да трябват много сесии.
Друго - може да дадеш повече инфо относно каква е твоята роля в цялата драма 8-), какво правиш, какво не правиш, как го правиш, чисто емоционално отношение... Колкото повече се сетиш да кажеш, толкова по-адекватни мнения.
Успех!

paradosou
12-22-2015, 11:00
Пиши после, ако решиш, какво е станало :).

lucho13
12-22-2015, 15:42
Благодаря за отговорите. Отговарям подред на всеки един от писалите.
И аз си помислих, че нещо не я възбуждам, но пък не мисля, че е това, след като сме имали един или два пъти се е подмокряла след масажче на клитора или след орална, просто като е отпусната е друго, но рядко се отпуска и май трябва нещо да й разсея мисленето.

Относно лекаря, няма да се съгласи, просто категорично вчера ми каза - не не, лекар не, няма да ходя по лекари. Тя го казва това, защото мисли, че знае какво е - знае, че е на психо основа и иска да го преодолее, а не иска да си тормози главата с лекари - честно да си кажа и на мен не би ми било приятно. Все пак ако не се оправи с няколко от нещата, които сме планирани, със сигурност ще отидем. Как протича секса ли, значи започвам с мястото, правили сме го почти навсякъде, на плаж, на покрив, в нас, в тях, в офис, пробвали сме много, но най-хубаво й е било в тях - ЛОГИЧНО, свикнала е с обстановката. Попринцип си пускаме музика и се разтанцуваме като се натискаме, целуваме и събличаме. Понякога като останем по бельо правим сух секс, това я възбужда много. Винаги й правя орална, като гледам да я изненадвам, някой път е кратка и интензивна, някой път задържам повечко време, стигал съм до 20 минути, а тя наистина си пъшка, виждам как коремчето й се повдига - абе яко й е. И стигнем ли до секса се сковава, идва й мисълта, че ще я боли, докато слагам презерватива се притеснява, понякога започва да си мастурбира да поддържа влажността иначе ще изсъхне от притеснение. Попринцип започваме с мисионерска, за да привикне на проникването, но винаги сменяме, обичаме да пробваме нови, като постоянно тя ме кара да й предлагам нови пози - тук усещам, че просто иска да намери нещо, което да й хареса, защото досега не й е харесало. Един път правихме доста продължителна мисионерска и щеше да свърши, но нещо я спря и не можа - после след секса си се довърши с ръка. Значи не е асексуална и може да се постигнат желаните резултати, просто трябва да се преборим с тия предубеждения както по-горе спомена.

Засега планирам да правим секс леко подпийнали да й паднат задръжките й да не го мисли, тя като се напие и става доста перверзна и си търси секса. Другото, което мислех да й отплесне мисленето е да пробваме roleplaying в секса, така ще си мисли, че е в някаква роля и може да не мисли за проникването, макар че това си клони повече към вид любовна игра, а на нас любовната игра си ни е много добра и мисля, че дори да сме в роли, настъпи ли момента за проникването, тогава вече няма роли, няма мед. сестри, няма учителки, тя пак ще се скове.