View Full Version : Проблем с момиче, което харесвам
Здравейте. На 17 години съм и съм влюбен в едно момиче от класа ми. Проблема е, че аз съм лудо влюбен в нея, но тя не ме харесва. Знае че я харесвам, даже няколко приятелки са й го казвали, но нямаше никаква реакция от нея. Другото, което е всички казват, че тя не е цвете за мирисане, че само ме използвала (понеже й станах нещо като лакей), но аз продължавам да я обичам. Та въпроса ми е как да я забравя, понеже не мога да спра да мисля за нея, пък и не виждам да имаме взаимно бъдеще. Много ще съм благодарен ако някой ми даде одекватен съвет.
Здравейте. На 17 години съм и съм влюбен в едно момиче от класа ми. Проблема е, че аз съм лудо влюбен в нея, но тя не ме харесва. Знае че я харесвам, даже няколко приятелки са й го казвали, но нямаше никаква реакция от нея. Другото, което е всички казват, че тя не е цвете за мирисане, че само ме използвала (понеже й станах нещо като лакей), но аз продължавам да я обичам. Та въпроса ми е как да я забравя, понеже не мога да спра да мисля за нея, пък и не виждам да имаме взаимно бъдеще. Много ще съм благодарен ако някой ми даде одекватен съвет.
Трева...
Трева...
Ще ми трябва много от нея.
Ще ми трябва много от нея.
Да бе, три дръпки и като ти избие студена пот ще те питам пак.
nevermorevon
12-25-2015, 08:13
В подобна ситуация съм брато и само като пуша не мисля за нея, иначе нервите не прощават..
И аз на там съм се запътил.
Всички сте в такива критични ситуации а се оказа че само аз съм ОК :D :D
AlaBalaa
01-02-2016, 12:42
Абе пикльо, я се осъзнай, трева ще ми пуши заради момиче. Спри да мислиш за нея, намери си хоби или някакво занимание, спри да й обръщаш внимание пишеш и т.н.
Нали, то си има милярди момичете на тоя свят да не е само една
dwanewane
01-02-2016, 13:04
brat nishto ne si videl ot jivota tyka za edna putka si tragnal se pritesnevash osshte mnogo momicheta shte imash ti si tragnal za taq se pritesnqvash vliuben vliuben kolko da si vliuben ako ne mojesh bez neq vrazvai i se dokato ne razberesh kakva e gore glavata oglejdai se za druga
nevermorevon
01-02-2016, 14:56
Хаха майтапа на страна пичага, за 1 момиче не си струва да пушиш, аз просто си пуша от 3 години и нещо и за това ти казвам, че ми е по-айляк като се надумкам, иначе много мисля за нея, обаче противно на тебе предполагам моето момиче се оказа супер пача и въпреки това пак ме привлича :D
https://youtu.be/PJxJWWM1FJM
Ем не то по пронцип и аз не искам да почвам,но ми се иска да пробвам всичко да я забравя.
nevermorevon
01-04-2016, 20:43
Ако има хубави приятелки действай
Добра идея е, но се виждаме само в училище. Тя е от хората, които излизат малко по-рядко. Пък и сега се занимава с фитнес, така че едва ли има време за събирания с приятели.
zombolovesu
01-21-2016, 16:49
но аз продължавам да я обичам. юю
ехе говорили сте си 1 пъти и вече я обичам
sladura89
01-29-2016, 22:45
Може да се захванеш с някакъв спорт, да се постараеш да не се засичаш с нея, да си намериш друга с цел да я забравиш, или да си намериш друга да видиш дали би ревнувала, ако ревнува значи все пак не си и безразличен! Или пък да си потърсиш някаква работа във всеки случаи има много начини и не е нужно да си увреждаш здравето за да я забравиш! :)
mincheto
01-30-2016, 12:01
Спри да я преследваш и да се унижаваш.Намери си занимания.
Blockhead
01-31-2016, 16:48
GFTOW
ехе говорили сте си 1 пъти и вече я обичам
За четвърта година сме в един клас и мисля, че съм наясно с чувствата си.
Може да се захванеш с някакъв спорт, да се постараеш да не се засичаш с нея, да си намериш друга с цел да я забравиш, или да си намериш друга да видиш дали би ревнувала, ако ревнува значи все пак не си и безразличен! Или пък да си потърсиш някаква работа във всеки случаи има много начини и не е нужно да си увреждаш здравето за да я забравиш! :)
Така и мисля да направя. Мерси.
the dreamer
02-04-2016, 08:23
Хвани се за друго момиче, ще ти помогне да я забравиш.
baby_baby
02-11-2016, 09:05
Примири се че не те харесва но според мен може и да е срамежлива и за това да не показва дали те харесва.
sladura89
02-13-2016, 20:22
Така и мисля да направя. Мерси.
Няма защо, радвам се, че съм помогнал! :)