Влез

View Full Version : Не мога повече!

Anita2000
12-27-2015, 17:08
Здравейте!Аз съм момиче на 15години и мисля че животът ми е пълен ад!
Аз имам кожен проблем на челото и той е точно там където индийките си
слагат червените точки!!!!!!В училище не се спират да се шегуват с мен,че
съм била индийка и нещо в този род......Аз започнах да свиря от около
3месеца на пиано и всички приятели роднини и т.н.т. ми казват че имам талант,
но ние не сме от заможните хора и сега с унервиситетите на кака и апартамента и
нямат място за мен и най-гадното е че щом цъфне на вратата веднага правят каквото тя
поиска а аз ако съм ги молила за нещо веднага НЕ.Та да имам пет въпроса към вас!

1.Как да се справя с тормоза в училище!
(Казвала съм на родителите си)
2.Как да се сдържа да не избухна (относно кака)
3.Как да събера малко пари?
4.Препоръчайте ми ако може някое евтино пиано.
5.Как да накарам родителите ми да ме разберат!

Благодаря!

Грозния
12-27-2015, 21:07
1. За кожния проблем се обърни към лекар и ако се налага поговори с вашите за козметична операция.
2. След като кака ти е студентка, трябва да разбереш че това е свързано с доста разходи, особено ако тя учи в друг град. Прояви разбиране и ти! Като станеш студетка ще видиш как е ;).
3. На 15 г. не можеш да започнеш работа (законно), но предполагам разполагаш с някакъв седмичен бюджет/джобни. Преосмисли си приоритетите, разходите и от какво можеш да спестиш.
4. За пианото не мога да те посъветвам, защото не разбирам. Все пак доколкото знам, дори пиано на старо не е никак евтино - ако се интересуваш от конкретни оферти - провери какво има в сайтовете за обяви, поне да видиш какви са цените.
5. Говори с тях, но спокойно, запази самообладание и им покажи, че се държиш като уравновесен и зрял човек.

Успех :) !

LoveInfect
12-27-2015, 21:35
За уроци, познавам учителка която взима 7 лв на час, ако се интересуваш... (в София), а за пиано, винаги можеш да ходиш да свириш в някое читалище... в интернет наистина има добри оферти, а иначе, ако ти е удобно, можеш да помолиш за пари назаем от някой приятел с възможности. Пиши как са се развили нещата ;) ааа забравих за проблема с пъпките, аз мисля че ще мога да ти помогна, пиши ми на лично.

Anita1234
12-29-2015, 19:48
Благодаря ви много създадах си нов профил щото забравих паролата на стария и да номер 1. разполагам с джобни и сега събирам каквото ми падне

Anita1234
12-29-2015, 19:51
Номер 1. Вече се оправих със сестра ми тя вече заминава за Варна,а с майка ми и баща ми поизгладих проблемите сега остават само парите и дигиталното пиано