Влез

View Full Version : Мисля да се видя с друга и да кажа на приятелката си

Йордан0
12-28-2015, 19:47
Не искам да си наруша думата и да "изневеря" затова мисля да ѝ кажа, а тя ако иска нямам нищо напротив да си запазим връзката след това. Обаче ми се иска да скрия толкова, колкото ми е позволено - не искам да ѝ казвам преди да съм нарушил нещо, и без това разговорите няма да оправят нещата.

Затова питам за общо мнение, както точно е изневяра? Кое от следните е нередно да крия:
- целувка
- среща (несполучлива)
- флирт
- план за среща

Надявам се че само с писането на това и мисленето на мислите си не нарушавам нищо :) но не знам всъщност, аз лично бих ѝ позволил да прави каквото си иска и да не ми казва, даже да ми каже не ми е проблем даже да е спала с някого, затова питам вас.

anonymous990763
12-28-2015, 19:49
Според мен и четирите са вид изневяра, макар че за последното може и да има ситуации, в които и да не се счита за такава.

GLaDOS
12-29-2015, 04:42
Затова питам за общо мнение, както точно е изневяра? Кое от следните е нередно да крия:
- целувка - защото искаш да я чукаш
- среща (несполучлива) - защото си искал да я чукаш , но не се е получило
- флирт - защото искаш да я чукаш
- план за среща - защото след това искаш да я чукаш

Може целувката да не е инициирана от теб, срещата и плана за среща може да са поради работа/училище или друга причина - тогава би се приело за нормално.
Всяко нещо, което правиш с идеята да чукаш, каквото и да е, се тълкува като изневяра.

Smrazqvashta
12-29-2015, 06:34
Изневярата не се конкретизира само с действията. Самият факт, че си пожелал друг човек, зад гърба на любимия е достатъчен.

an7raks
12-29-2015, 07:08
^+
Иначе, каквото и да правиш, кажи й предварително. Така е най-добре. Пак си остава изневяра, но поне няма да лъжеш момичето и за секунда и ще може да си прецени дали иска да е с теб.

inewton
12-29-2015, 08:26
С това развратно мислене ще останеш сам като куче!

didi222
12-29-2015, 12:40
Зависи какво разбираш под "изневяра". За мен изневярата е да пренебрегнеш лоялността си към някого, защото си видял изгодна възможност. Изневеряваш на чувствата на хората. Предаваш доверието им.
В случая изневеря е да докосваш друга дори с капка желание, да искаш интимност с човек, различен от приятелката ти, да харесваш нечия чужда душа повече от тази на сегашната ти партньорка.
Преди да изгубиш уважението на приятелката си, поговори с нея.

Грозния
12-29-2015, 16:00
Не искам да си наруша думата и да "изневеря" затова мисля да ѝ кажа, а тя ако иска нямам нищо напротив да си запазим връзката след това. Ако си решил да ѝ изневеряваш, не ѝ казвай, освен ако не искаш да скъсате! Можеш да си сигурен, че приятелката ти няма да е радостна, че искаш да излизаш с друга.
Тези хора имат право:

Всяко нещо, което правиш с идеята да чукаш, каквото и да е, се тълкува като изневяра.

Изневярата не се конкретизира само с действията. Самият факт, че си пожелал друг човек, зад гърба на любимия е достатъчен.

Йордан0
12-29-2015, 18:26
Ако си решил да ѝ изневеряваш, не ѝ казвай, освен ако не искаш да скъсате!
Нямам напротив да скъсаме. Правя това нещо защото другата ми опция е да я напусна.

Изглежда, че само това че го планирам е извън допустимото. В такъв случай ще и кажа за плана.

tori
12-29-2015, 20:05
Чакай, ти искаш да запазиш връзката си или искаш да я прекъснеш? Или искаш отворена връзка?

Йордан0
12-29-2015, 20:16
Не ми пука много за връзката, важното е да не си наруша договорката и същевременно да потърся някоя друга. Не ми пука много и за другата, но за връзката ми пука още по-малко.

RapExotic
12-30-2015, 16:22
Не ми пука много за връзката, важното е да не си наруша договорката и същевременно да потърся някоя друга. Не ми пука много и за другата, но за връзката ми пука още по-малко.

Ти си бил голям пич.

tori
12-30-2015, 16:24
Тогава що просто не я зарежеш и не си намериш друга/други?

Omega
01-02-2016, 22:15
Прати ми снимка ако е готина, ще те отърва от нея, щом не ти пука.