View Full Version : приятелката ми иска секс
multykirlest
12-28-2015, 20:09
здравейте ,аз сам на 15 години ,имам си сериозна приятелка от месец и половина и преди 1 седмица бяхме на един копон и тя каза да отидем в другата стая ,когато се осамотихме тя ме попита дали сам готов да го направим,
тя е с 1 година по голяма от мен и имаме сериозни отношения аз се направих че ме боли корема защото не знаех какво да и кажа , незнам дали сам готов като че ли искам да го направим но незнам
anonymous990763
12-28-2015, 20:17
здравейте ,аз сам на 15 години ,имам си сериозна приятелка от месец и половина и преди 1 седмица бяхме на един копон и тя каза да отидем в другата стая ,когато се осамотихме тя ме попита дали сам готов да го направим,
тя е с 1 година по голяма от мен и имаме сериозни отношения аз се направих че ме боли корема защото не знаех какво да и кажа , незнам дали сам готов като че ли искам да го направим но незнам
Трол или не, нека оставим всички правописни грешки настрана...
Как може на твоята възраст да наричаш "сериозна приятелка", момиче, с което си само от 1 месец?
Просто й обясни, че не си готов, ако те харесва достатъчно ще почака докато си готов, иначе не е за теб.
По- добре й пусни, че може да те изнасили някой ден!
golemiq_korab_minava
12-28-2015, 20:24
Виж, много хора на твое място ще те мислят за луд, ако момичето е хубаво, но ако се притесняваш и колебаеш значи не си готов. Дали сега, дали след 10 годино, няма голямо значение.
RapExotic
12-30-2015, 16:28
ако те харесва достатъчно ще почака докато си готов, иначе не е за теб.
Едва ли има такова момиче.
anonymous990763
12-30-2015, 16:32
Поне може да се надява, нали? :D
Поне може да се надява, нали? :D
Някои са големи мръсници.
Защо мислите, че е невъзможно!?
anonymous990763
12-30-2015, 16:58
Някои са големи мръсници.
Защо мислите, че е невъзможно!?
Нали съм го написала по-горе, че ако го харесва достатъчно, ще чака. Не съм казала, че е невъзможно. Само може да се надява и тя да е такава, пък дано наистина е.
тя е с 1 година по голяма от мен и имаме сериозни отношения аз се направих че ме боли корема защото не знаех какво да и кажа , незнам дали сам готов като че ли искам да го направим но незнам:lol:
Не е за вярване, честно! Като тя иска секс - дай ѝ :D! Изпуснал си златна възможност!
Дали сега, дали след 10 годино, няма голямо значение.Има, има и то голямо значение! Ако чака 10 години, може и въобще да не стигне до секс и да си умре девствен!
golemiq_korab_minava
12-30-2015, 17:33
:lol:
Не е за вярване, честно! Като тя иска секс - дай ѝ :D! Изпуснал си златна възможност!
Има, има и то голямо значение! Ако чака 10 години, може и въобще да не стигне до секс и да си умре девствен!
въй каква трагедия
Трол или не, нека оставим всички правописни грешки настрана...
Как може на твоята възраст да наричаш "сериозна приятелка", момиче, с което си само от 1 месец?
Просто й обясни, че не си готов, ако те харесва достатъчно ще почака докато си готов, иначе не е за теб.
Аз на 15 не знам дали има болшинство с връзки от 2-3-4-5 години. Мега глупаво е да правиш секс само, за да не те оставят. Ако толкова държи на теб ще изчака малко, това веднага да си свалиш гащите не го разбирам.
anonymous990763
12-30-2015, 17:44
Аз на 15 не знам дали има болшинство с връзки от 2-3-4-5 години. Мега глупаво е да правиш секс само, за да не те оставят. Ако толкова държи на теб ще изчака малко, това веднага да си свалиш гащите не го разбирам.
Там е работата, че са с връзки от по месец, два и още на първата седмица вече голямата любов голямото нещо..
Тази тема ме подсети за тази песен:
http://www.vbox7.com/play:e8eb94bc8e?pos=src
:D
LoveInfect
12-31-2015, 19:36
Там е работата, че са с връзки от по месец, два и още на първата седмица вече голямата любов голямото нещо..
Моите дядо и баба точно за еди месец са се срещнали, харесали излизали и оженили. Има ли са страхотен щастлив брак и голяма любов.
Трябвало е да и позволиш да те хване за дракона.
NomNomNom
01-03-2016, 10:52
Въпросът е защо не е готов, звучи като да се притеснява от нещо в себе си.
anonymous990763
01-03-2016, 10:55
Моите дядо и баба точно за еди месец са се срещнали, харесали излизали и оженили. Има ли са страхотен щастлив брак и голяма любов.
Радвам се за баба ти и дядо ти :)
Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота.
На такова нещо ли бяхте https://www.youtube.com/watch?v=saBj98OVJG0
golemiq_korab_minava
01-03-2016, 11:11
Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота.
Туй е друго. На 15 също може да се влюбят хората, но в 99% от връзките са заради модата.
Туй е друго. На 15 също може да се влюбят хората, но в 99% от връзките са заради модата.
На 15 децата не знаят къде са бе... Освен трева друго не знаят :D пишлемета
Но не са били на 15 нали? Знаели са какво искат от живота.Напълно е възможно да са били на по 15 г. или там някъде. Навремето хората са се женели много по-млади.
anonymous990763
01-03-2016, 12:05
Напълно е възможно да са били на по 15 г. или там някъде. Навремето хората са се женели много по-млади.
Е, не ги изкарвай чак толкова стари. Преди повече време е било така. Аз затова попитах.
AlaBalaa
01-03-2016, 16:43
Е, не ги изкарвай чак толкова стари. Преди повече време е било така. Аз затова попитах.
На 20 хората са имали вече деца... сега е рядкост. Възрастта за деца се увеличи на около 26-7 според мен като гледам познати
Възрастта за деца се увеличи на около 26-7 според мен като гледам познатиНад 30 г. е по официална статистика от последната година, или поне така чух по радиото неотдавна.
Borntobewild..
01-03-2016, 20:19
Дай и като иска бе :Д
Няма такова ти само заглавието като видиш ти става ясно за къф смях ще става въпрос :D Също така тоя май е гей
the dreamer
01-08-2016, 18:26
Еби я кат кон мръсницата, та сливата й пръсни!!!