Влез

View Full Version : Как да й кажа,че я харесвам?

Soldier20004
12-29-2015, 11:08
Аз съм момче на 15.Още от миналата година в класа ми имаше едно момиче което представляваше интерес за мен,някак си ме привличаше,но не обръщах внимание,защото нямахме и много допирни точки,не си говорехме често.Тази година обаче това се промени.На първия учебен ден тя реши да седне до мен,дали нямаше място или просто искаше да е до мен не знам.Тогава ме удари по болното място,напомни ми че съм влюбен в нея.Напоследък станахме доста добри приятели в училище,излизаме заедно в междучасията и прочие.

Скоро (преди около 2 месеца) се опитах да си хвана гадже-едно момиче от съседния клас(опитвах се да забравя въпросното момиче :( ),но нещо не ми се получи(каза ми че "ТЯ НЕ Е ЗА МЕН"),но какво ли можех да очаквам,много се раздадох- подарих и плюшено сърце и после един шоколад после я поканих на среща и тя.....ми отказа :(
По лошото е че момичето в което съм наистина влюбен ми помагаше за да "сваля" другото момиче!

И така,сега съм си сам и влюбен в човек който е само на 20 см от мен.
Малко за нея.
Тя също е на 15.От по известните в града е - смисъл има много познати и приятели,въпреки че тя казва че приятели няма,а само хора които познава.По мои наблюдения тя е по-затворен тип-доверява се на хора след известен период,но един път доверила се можеш да разчиташ на нея.Не е от типа "Аз трябва да съм най-красивата от всички",всъщност е доста скромна.По принцип в училище не е това което е всъщност.В училище е по-мълчалива и по-тиха,но навън е социален човек.Води се с определен група от приятели и избягва да излиза в други.Като характер е чувствителна(поне за мен).Имаше си гадже,но той я заряза и тя каза че просто не й е до нови (мисля,че е доста наранена ).Засега е сама.Тук идвам и аз.Два пъти съм излизал с нейните приятели в компания.Казва ми че ако искам мога да излизам с тях - не било проблем.Споделя си с мен неща които не казва на много хора.Когато сме по-усамотени си говорим по много.

Сега за мен.
По ирония на съдбата и на моменти съм по затворен тип,на моменти бия всички по това кой е по-отворен.Мога да говоря само с определени хора.С други просто не намирам какво да си кажа.Голяма част от класа ме мрази - аз съм от по-интелигентната класа (много съм добър в програмиране и решаване на логически задачи),оценките са ми най вече 5 и 6,но това което ги дразни тях е че не съм точно смотан отличник ами комбинирам и нещата които те правят.Междудругото пуша.Да знам че не е умна постъпка но си имах причини за да почна.Не ме съдете.

Като малък претърпях много тежка пневмония и отключих алергия към антибиотиците и имунитета ми се снижи много.Затова бях и с домашно обучение - от 2 до 7 клас включително.Това ми повлия на поведението и възпитанието.Като цяло съм романтичен и интелигентен.Съчувствам на хората,но понякога съм и малко гаден и рязък ако съм гневен(зодия Скорпион съм,а тя е Козирог).Имам по различно мислене от другите и често откривам решения за които никой не се досеща.Не се намирам за модел но не мисля че съм и грозен.

Та идеята ми е че искам по някакъв начин да споделя какво чувствам и евентуално да станем нещо повече от приятели.Идеята тук е че не искам да загубя приятелството си с нея.Не съм срамежлив.Мога да направя всичко за което се сетите (загубен случай съм).Просто дайте идея как да го направя по-малко шокиращо и по-вероятно да продължим приятелството си ако не се получи нищо.Излишни коментари и груби "закачки" моля просто да си останат за Вас - не е нужно да се докажете на другите че сте супер отворени.

Благодаря Предварително!

anonymous990763
12-29-2015, 11:17
Колкото и да ми се иска да не го казвам, няма как да останете приятели ако нещо се обърка.
Това, че сте в един клас прави ситуацията също много по-сложна, защото много по-бързо ще си омръзнете и като се разделите (не казвам "ако се разделите", защото почти винаги тези връзки не потръгват) ще ти е много неприятно да трябва да се виждаш с нея всеки ден.
Но ако все пак толкова я харесваш, покажи й го. С усмивки, думи.. Предупредих те обаче какви могат да са последствията.

solo_
12-29-2015, 11:20
Представи си че ще прочете това какво ще си помисли за теб ? че си 0 0 7 - 6 покажи и кво имаш и тогава може да те хареса тук не става въпрос за голям пенис и чувства а за други блага

darkside97
12-29-2015, 11:41
Първото което е не й казвай какво чувстваш, че на 99% те е одрязала. Не знам защо като си купил шоколад на момичето от другия клас си се надявал да стане нещо, да ти си направил жест, но как точно си я привлякал? До колкото за това момиче, най-вероятно вече си в графа приятели, тъй като доста време не си предприел нищо... Опитай се да я накараш да те възприема не само като приятел, но недей да й говориш за чувства, защото това би я шокирало и отблъснало!

Smrazqvashta
12-29-2015, 11:49
Готина темичка.

Или действаш директно и си казваш всичко или караш лека полека с времето.

solo_
12-29-2015, 12:08
Готина темичка.

Или действаш директно и си казваш всичко или караш лека полека с времето.

И накрая времето ще е минало

Soldier20004
12-29-2015, 14:36
Благодаря на всички за отделеното внимание.Това което сподели Indistinct е нещото с което съм най-много съгласен и съм знаел винаги.В крайна сметка мисля да опитам да спечеля сърцето й,но няма и да бързам.Все пак ще сме заедно още 3 години и не съм сигурен после дали изобщо ще поддържаме това приятелство,знам че сигурно и връзката(ако се получи изобщо такава) няма да е дълготрайна,но все още съм зелен и глупав,пък и хей сега му е времето да опитвам,нали?Засега ще се опитам да подсказвам какво чувствам към нея,а може би тя също може да има някакво отношение към мен.Времето ще покажа.

Послепис:Ако се получи ще пиша :D

anonymous990763
12-29-2015, 14:41
Благодаря на всички за отделеното внимание.Това което сподели Indistinct е нещото с което съм най-много съгласен и съм знаел винаги.В крайна сметка мисля да опитам да спечеля сърцето й,но няма и да бързам.Засега ще се опитам да подсказвам а може би тя също може да има някакво отношение към мен.Времето ще покажа.

Послепис:Ако се получи ще пиша :D

И да не се получи, пак пиши. Да видим резултата.
Успех.

John Snow
12-30-2015, 18:47
Приятел, въобще не искам да ти го казвам, но внимавай. Миналата година по същия начин постъпвах- ходих до момичето през всяко междучасие, разхождахме се и до моментът в които й казах, че бих искал да сме нещо повече от приятели (говоря за период над 2 месеца ВСЕКИ ден) тя ми каза ме съм я бил използвал, за нищо не съм ставал и така. Но не съм присъствал и не знам вашите отношения какви са. Стискам палци и се надявам да не е като моя случай :D