View Full Version : Как да я накарам да се обезкосми отдолу?
Patronize
12-30-2015, 15:57
Здравейте.
Аз съм момче и има приятелка с която водим интимен живот. В началото на връзката ни тя още беше девствена и притеснена затова не съм я карал да се бръсне там и като цяло нямах проблем с това. Сексът си е страхотен, докато не дойде частта да й правя орална любов. Малко е дискомфортно да го правя така, но въпреки това го правя... за да й е кеф. Работата е там, че тя вече свикна така и като повдигна въпроса да се обезкосми отдолу (макар и само устните, нея я е страх точно там да се обезкосмява) се прави на уплашена и се дърпа. В същото време се нацупва ако й откажа, защото пък тя ми духа. Реших да спра да се обезкосмвам и аз, но това не й пречи на нея по никакъв начин. Как да я накарам да се обезкосми отдолу, без да я изнудвам? Или трябва да приема факта, че това е нейното тяло и нейно решение. Тя иначе се бръсне лятото като ходим на плаж, но отстрани, обезкосмява и всички останали места.
Мерси предварително.
RapExotic
12-30-2015, 16:52
Пусни си и ти кичара и я накарай да го оближе.
http://blogs.taz.de/hitlerblog/files/2010/05/hitlerjob.jpg
Patronize
12-30-2015, 17:01
Написал съм, че точно това направих, но на нея не й пречи.
Написал съм, че точно това направих, но на нея не й пречи.Лошо си постъпил, като си я свикнал да получава шпакли на необезкосмена вагина :D ! Приятелката ти е нечистоплътна! Как може в 21в. хора, още повече жени да не си махат космите оттам!
Лошо си постъпил, като си я свикнал да получава шпакли на необезкосмена вагина :D ! Приятелката ти е нечистоплътна! Как може в 21в. хора, още повече жени да не си махат космите оттам!
Ама правят секс, нали? А ти като си обръснт!?
Patronize
12-30-2015, 18:16
Лошо си постъпил, като си я свикнал да получава шпакли на необезкосмена вагина :D ! Приятелката ти е нечистоплътна! Как може в 21в. хора, още повече жени да не си махат космите оттам!
Брат, айде да не се обиждаме. Бил съм и с гладко избръснати и със сигурност настоящото ми гадже мирише по-добре от тях.
LoadRunner
12-30-2015, 18:39
Ама правят секс, нали? А ти като си обръснт!?
ХХАХАХА
LoadRunner
12-30-2015, 18:41
и по-добре да е космата ама да е стилно оформена а не гадни дълги рядки косми естествено
гладките путки ми приличат на детски :д
Patronize
12-30-2015, 18:47
и по-добре да е космата ама да е стилно оформена а не гадни дълги рядки косми естествено
гладките путки ми приличат на детски :д
Аз пък най-мразя средното положение, щото късите косъмчета бодат :D Но това е друга тема...
Предпочиташ устата ти да се напълни с косми!?
LoveInfect
12-30-2015, 20:15
Сподели на нейна приятелка.
MaLyKoLiU
12-30-2015, 21:40
Направи ѝ плитки.
Ми кажи и го просто и ясно. Чак и тема написал...
Брат, айде да не се обиждаме. Бил съм и с гладко избръснати и със сигурност настоящото ми гадже мирише по-добре от тях.Не съм искал да те обиждам брат ;) !
гладките путки ми приличат на детски :дАз едва ли бих правил секс с някоя космясала рунтава путка, а за шпакли и дума да не става :D !
vasko9933
01-02-2016, 07:20
Mи кажи и че повече няма да я лижеш :)
http://blogs.taz.de/hitlerblog/files/2010/05/hitlerjob.jpg
Въй педал такъв въй не тва е от оня сайт homo.com там ли влизаш ти ма свиньо божеее църква :D
Това не може да е критерий ,че момичето е нечистоплътно,може да се къпе по-често от повечето тук.Ами аз ще ти предложа най-напред да и предложиш не толкова голяма промяна а например : http://www.beu.bg/стилни-прически-интимни-news3651.html. мисля ,че ще подейства стига да е направи както трябва разбирасе. А и ако си с достатъчно въображение може и на теб много да ти хареса. Успех! :)
Ми може да не и харесва да се обезкосмява бе кво ште я караш да го прави
Кажи и да се накъдри отдолу може да ти допадне
the dreamer
01-08-2016, 18:45
Може да си направи плитки и да стане интересно, хаха. :D
Хубавото на това е, че космената обвивка предварителлно ще е стоплила мястото за тебе. :lol:
А сега сериозно - не я притискай, тя сама ще разбере, че ще е по-добре да се обръсне. Момичетата си говорят такива работи с приятелки и ако приятелките й го правят и тя ще го направи, сигурен бъди.
Може да лижеш само клитора - върху него не растат косми.