Влез

View Full Version : Към момичетата!

vasko9933
01-02-2016, 08:14
Имах приятелка с косми около зърната..Нормално ли е?
Колко от вас форумски момичета ще си признаят?
И за финал, Как се живее с това.. [ интимния живот ] ?

solo_
01-02-2016, 12:17
Нито една няма да си признае защото това не е нормално и се живее зле за това има лентички з обезкосмяване

kaRamella
01-02-2016, 12:49
Аз не съм се сблъсквала с това,но имах приятелка която имаше по целите гърди.

solo_
01-02-2016, 12:51
Приятел или приятелка ?

dwanewane
01-02-2016, 12:56
ne e napalno normalno ne e i mnogo zle tova e vazmojno trqbvat i lenti za obeskosmqvane

tori
01-03-2016, 09:28
Що как се живее, бе?! Просто косъмчета... Като я помолиш да ги махне, надали ще ти откаже. Хора живеят с по две сърца в тялото или без ръце/крака, те питат с косми как се живеело... Смехотворни сте.

baby_baby
01-03-2016, 10:49
И да има косъмчета ще си ги махне какъв е проблема?

SwEeTMuFFiN
01-03-2016, 14:49
Преди всичко искам да кажа, че ЕДИНСТЕНИТЕ НЕОКОСМЕТИ ЧАСТИ по тялото СА ЛИГАВИЦИТЕ (устните например.) Момиче съм на 18 години и съм от по-тъмно окосмените, но от малка се третирам с кола маска навсякъде (ръце, крака, интим, подмишничи), рядко използвам самобръсначка. Откакто влязох в пубертета имам косми и около пъпа , които също махам с машинката за кола маска. Около зърната също имам. Не разбирайте някакви черни стърчащи косми дето боцкат... НАВСЯКЪДЕ ПО ТЯЛОТО имаме мъх. Около зърната просто бяха по-дълги, но много тънки. Некомфоррно ми беше с тях и от врвме на време също ги дърпам.
А относно въпроса ти за интимния живот: имам си представа г/д кога ще правя секс. Космите около зърната вече не са ми особено гилям проблем, колкото на корема или проблемната ми кожа на венерения хълм (става въпрос за подкожни косъмчета щ, пъпчици и белези от чоплене). Ние момичетата сме така. Все се притесняваме дали сме забравили някое косъмче и имаме сумати комплекси относно тялото, за които не подозирате виждайки ни с дрехи. Това изцяло се отнася и за мен, въпреки, че имам хубаво телосложение и не ми липсват комплименти.
Наслаждавайте ни се и не ни гледайте толкова :)

Dwyd96
01-03-2016, 16:12
Всеки техен ден е изпълнен с агония и срам...
Много си зле :д

MarchS
01-04-2016, 17:31
Виж ,ще ти го кажа като жена аз не се срамувам защото това е при всяка жена ,разбирасе не много ,броят се на една ръка,но и моята приятелки имат,всяка една жена има.Сега мило момче вземи огледало освети си лицето и се загледаи на върха на носа ти,защото можеби незнаеш ,че всеки човек има мънички косамчета и там ,но не се забелязват. Мога да ти пожелая само УСПЕХ ! :D

Dwyd96
01-04-2016, 19:42
Виж ,ще ти го кажа като жена аз не се срамувам защото това е при всяка жена ,разбирасе не много ,броят се на една ръка,но и моята приятелки имат,всяка една жена има.Сега мило момче вземи огледало освети си лицето и се загледаи на върха на носа ти,защото можеби незнаеш ,че всеки човек има мънички косамчета и там ,но не се забелязват. Мога да ти пожелая само УСПЕХ ! :D

Сега почнах си пипам носа като идиот :д