View Full Version : ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
добър вечер, чичо соло :D Как си днес @
Оф, не ме наричай чичо !
LoveInfect
03-02-2016, 16:59
аз съм горе долу добре нервно ми е нещо :д иначе бях по задачи днес и след малко отивам да распускам ти как си какво правиш? ,
Ми сушер съм си, малко при баба - далеч от големия град, излизам си без никой да ми чурулика на главата... Малко ми е тежко, че на вечеря... Баба готви много вкусни :D и все ме пита дали съм гладна :razz:
LoveInfect
03-02-2016, 17:00
_Toni_ - Добър вечер
baby_baby - до мен достигна слух че обичаш да се напушваш и то ми го каза човек който те познава, тъй че можем заедно да го правим :p аз не пуша ама заради теб ще пропуша
Tова е много мило и безхарактерно.
Оф, не ме наричай чичо !
В такъв случай, аз ти се извинявам. :)
Tова е много мило и безхарактерно.
Не мислиш ли, че това което каза беше излишно ?
В такъв случай, аз ти се извинявам. :)
Добре.
LoveInfect
03-02-2016, 17:10
Не мислиш ли, че това което каза беше излишно ?
А това не е ли излишно ?
А това не е ли излишно ?
Приятна вечер!
ko pr we solo izverg , vrashtam se ot Sofia bqh po speshnost
Така ли ?
И какво прави там ?
Ела във фейса, че тук става много бавно
baby_baby
03-02-2016, 20:34
Ми сушер съм си, малко при баба - далеч от големия град, излизам си без никой да ми чурулика на главата... Малко ми е тежко, че на вечеря... Баба готви много вкусни :D и все ме пита дали съм гладна :razz:
О да при баба винаги е така :Д
baby_baby
03-02-2016, 20:34
_Toni_ - Добър вечер
baby_baby - до мен достигна слух че обичаш да се напушваш и то ми го каза човек който те познава, тъй че можем заедно да го правим :p аз не пуша ама заради теб ще пропуша
Грешна ти е информацията
АгентМура
03-02-2016, 21:46
Добър вечер!
LoveInfect
03-02-2016, 22:03
Лека Нощ.
АгентМура
03-02-2016, 22:06
Лека! Соло, ти тук ли си?
baby_baby
03-03-2016, 04:10
Добро утро и честит 3-ти март :*
АгентМура
03-03-2016, 04:42
Честит 3-ти март! :)
baby_baby
03-03-2016, 07:31
:p
LoveInfect
03-03-2016, 07:58
Честито на всииичкии :) :) :) !!!
baby_baby
03-03-2016, 10:12
празнувате ли ? :д
Лека! Соло, ти тук ли си?
Да
baby_baby
03-03-2016, 11:02
Да
добре и аз след малко отивам
Сто тей ми се струва, че тая тема замира без мен?
То без нея замира всичко в мен по принцип...
LoveInfect
03-04-2016, 13:11
Любовта ви е толкова елементарна, защо и аз не се влюбвам лесно като вас ?
още ли си влюбен ?
Вече и аз не знам...
http://orig06.deviantart.net/a41f/f/2014/052/c/f/pop_star_ari_by_spcatstasha-d77dhed.jpg
Не лош косплей, ти правил ли си ?
АгентМура
03-07-2016, 21:25
Мяу!
Не... Не съм много ентусиазиран. И на евенти не съм ходил от 2 години. ;с
Тва не е хубаво ... Аз имам желание ама ако го сътворя ще имам големи проблеми с наще :/ ... Гледаш ли анимета ?
Дам. Но повече манга чета в последно време.
Гледал ли си D gray men ? Имаш ли идей как би продължило ?
Гледал съм го. Ще има продължение тази година. :) Оставям staff-a да ме изненадат. :D
Гледал съм го. Ще има продължение тази година. :) Оставям staff-a да ме изненадат. :D
До колкото се бях ровил за информация не беше сигурно дали ще има продължение или не ... Сигурен ли си за това ? Все пак с това аниме съм израснал (като изключим Наруто).
http://myanimelist.net/anime.php?q=d%20gray%20man
Информация от MAL. 2016 D-gray man. :)
АгентМура
03-07-2016, 21:58
Много е секси :)
Кое?
http://myanimelist.net/featured/1138
Сега LoveInfect ли искаш да чукаш ?
Нз. Беше си сложила един аватар май с нейна снимка и ми изглеждаше сладка. Ама е мн малка. Ама споко, няма да разигравам пак театри, въпреки че беше интересно, признай си. А от тогава форома замря :D
На 16 е !
Има много снимки в insta-та , но няма да ти ги дам защото съм зловещ и демоничен !
И аз съм зловещ. Например онзи ден се прибирах от едно зловещо място с колата и си пердаших със 160-180 по магистралата и после зловещо разбрах, че накладките са за смяна и колата почти не спира...
zashtoto i az kato teb... vliuben, a ne se otvrashta ot drugata strana
Е аз излезнах от депресията от както разбрах, че совите не са това, което са...
Дай да не говорим за любов. Тя е кучка. Аз обаче напоследък често си фантазирам за малки 16 годишни мръсници.
Хубави неща общо взето, не мога да обясня.
Сложно е. В главата ми е ясно като бял ден, но не мога да го обясня.
И аз съм така.
Не знам колко още ще издържа, не е лесно...
baby_baby
03-10-2016, 20:47
Добър вечер :p
LoveInfect
03-10-2016, 21:04
Дай да не говорим за любов. Тя е кучка. Аз обаче напоследък често си фантазирам за малки 16 годишни мръсници.
Ох боже !
Ох боже !
baby_baby му е разбила сърцето и за това той сега така говори.
Защо го е направила ??
Защо го е направила ??
Сложно е...
Ти да не живееш в Австралия?
След малко ще стане 1:00 (това са сутришните часове)
Значи след 00:00 часа не се пожелава "Лека нощ", а "Лека сутрин"...
baby_baby
03-10-2016, 21:34
Чак пък да съм му разбила сърцето
baby_baby
03-10-2016, 21:46
Какво? :д
ami nishto, to tova e ujasa...
baby_baby
03-10-2016, 21:55
Мда тъпотия
baby_baby
03-11-2016, 11:40
При мен е добре на работа после в нас и така
Соло какво искаш да ти кажа за бъдещето? Мога да ти кажа, че в бъдеще трябва да дам около 1000 лв за ремонт на колата ми...
Защо си мислиш, че светът ще си остане какъвто е сега ?
Няма да си остане, но напредъкът е по-бавен, от колкото си представяме.
i zashto mislish che napredaka e baven ?
baby_baby
03-11-2016, 18:05
Добър вечер :p
Еми да вземем за пример електромобилите, защото смяташ, че ще бъдат масови до 4 години. Скъпи на първоначална цена, все още недостатъчен пробег за пълноценно използване, сравнително кратък живот на батериите, нови батерии струват почти колкото нов автомобил, малко места за зареждане. И всичко това ги прави нерентабилни, независимо колко пари уж спестявали от конвенционално гориво. Технологията не е достатъчно развита, че да ги направи масови и хората да ги предпочетат. В момента те са по-скоро мода, от колкото необходимост. Петрола няма да свърши толкова скоро, въпреки апокалиптичните прогнози.
Същото беше и с компютрите, но за 0 време станаха достъпни за всеки !
Сега квантовите компютри не са достъпни, но до няколко години ще си ги купуваш
Да кажем, че електромобилите са на такова ниво в развитието си, каквито са били компютрите в края на 80-те - вече достъпни сравнително достъпни за хората, но не достатъчно развити. 90-се появява интернет и нещата се променят. Компютърните и мобилните технологии са по-развити, от колкото са били преди 5 години, факт, но цялостната еволюция на света е по-бавна.
Технологиите сега, се развиват със страшна скорост !
Аз предлагам LoveInfect да дойде да обясни нещата по-добре от мен. Много интелигентно дете, възхищавам й се...
Аз предлагам LoveInfect да дойде да обясни нещата по-добре от мен. Много интелигентно дете, възхищавам й се...
Пак ще каже някоя простотия и ще се смеем
например имаше една тема в която тя се оприличава като Хитлер който мрази негрите и ромите :D нещата са прости и то много аз вече съм ги обяснил
това че тя знае 5 неща за наркотиците, не означава че знае всичко
Аз някой път се оприличавам на Брайвик, но това е друга тема...
LoveInfect
03-11-2016, 18:30
i zashto mislish che napredaka e baven ?
Правят го бавен, нарочно.
LoveInfect
03-11-2016, 18:32
Технологиите сега, се развиват със страшна скорост !
Да развиат се, съгласна съм, но не забравяй че главната цел е да взимат парите на хората. Най големите индустрии са с здравето и петрола.
А защо не пускат лекарство против рак?
LoveInfect
03-11-2016, 18:32
Пак ще каже някоя простотия и ще се смеем
например имаше една тема в която тя се оприличава като Хитлер който мрази негрите и ромите :D нещата са прости и то много аз вече съм ги обяснил
това че тя знае 5 неща за наркотиците, не означава че знае всичко
Хитлер ?
Аз някой път се оприличавам на Брайвик, но това е друга тема...
mojem i na neq da govorim :D
LoveInfect
03-11-2016, 18:33
А защо не пускат лекарство против рак?
Провери в интернет колко струва химиотеапията.
LoveInfect
03-11-2016, 18:34
Не съм расистка. Хитлер е ужасен, но велик за някои неща.
Искал е само доброто на Германия.
Затова казвам че пътят към Ада е отъпкан с добри намерения...
lekarstvo protiv rak li ? v blizkoto badeshte nqma da sa nujni lekarstva i bolesti kato rak, nqma da trevojat horata
LoveInfect
03-11-2016, 18:35
Мисля че с Азис имате 2 - 3 общи черти, така го чувствам.
Не, не искам. Рисковано е. Но най-общо казано все още не мога да намеря от къде да си купя автомат Калашников. Не ме разбирай погрешно, един от по-добрите ми приятели е циганин всъщност.
LoveInfect
03-11-2016, 18:36
lekarstvo protiv rak li ? v blizkoto badeshte nqma da sa nujni lekarstva i bolesti kato rak, nqma da trevojat horata
Кажи защо.
LoveInfect
Не, не искам. Рисковано е. Но най-общо казано все още не мога да намеря от къде да си купя автомат Калашников. Не ме разбирай погрешно, един от по-добрите ми приятели е циганин всъщност.
За какво ти е Калашников ?
peril4o, medicinata napredva s vseki izminal den... na skoro otkriha 3d printeri koito shte se izpolzvam v medicinata
LoveInfect
В интернет има...
LoveInfect
03-11-2016, 18:37
peril4o, medicinata napredva s vseki izminal den... na skoro otkriha 3d printeri koito shte se izpolzvam v medicinata
3 d принтера няма общо с рака. А и той не е открит, а изобретен.
LoveInfect
03-11-2016, 18:38
За самозащита...
Заплашен ли си ?
В интернет има...
Рядко излизат. Лесно е да се купи, по-трудното е законното му притежание. А и излизат предимно на разни аукциони отвъд океана. Аз например от такъв за малко щях да се сдобия с български Макаров, но пропадна.
Влезте в deep web и от там си купете !
LoveInfect
03-11-2016, 18:39
Solo, наивното ми момче, много виуси са създадени от хората. Сега ще ти кажа защо ще има повече ракови заболявания.
Заплашен ли си ?
Не. Просто искам да се чувствам малко по-спокоен. Хората вече не се плашат особено от газови пистолети...
Solo, наивното ми момче, много виуси са създадени от хората. Сега ще ти кажа защо ще има повече ракови заболявания.
Вирусите, заболяванаията и болестите които хващат хората, са работа на правителствата и пфармацефтичните кампании, те пускат вируси за да им вървят лекарствата
LoveInfect
03-11-2016, 18:42
Направени са изследвания на водата в Средиземно море. На 12 разични места ... и се оказва, че няма 1 кубичен метър от Средиземно море без микро - пластмаса. А това е мнооого щанцеригенно. Повечета ета от пакетираните храни, които ядем са също канцеригенни. Дори пластмасовите цутилки от които ием..
LoveInfect , аз не съм наивен !
LoveInfect
03-11-2016, 18:42
Вирусите, заболяванаията и болестите които хващат хората, са работа на правителствата и пфармацефтичните кампании, те пускат вируси за да им вървят лекарствата
Ми да...
LoveInfect
03-11-2016, 18:43
LoveInfect , аз не съм наивен !
Аз пък съм.
Направени са изследвания на водата в Средиземно море. На 12 разични места ... и се оказва, че няма 1 кубичен метър от Средиземно море без микро - пластмаса. А това е мнооого щанцеригенно. Повечета ета от пакетираните храни, които ядем са също канцеригенни. Дори пластмасовите цутилки от които ием..
Така ли ? Брех, аз не го знаех :D
Аз пък съм.
za tova li vqrvash na vsichko koeto prochetesh v neta ?
LoveInfect ти каква искаш да станеш като пораснеш?
ahahahah, LoveInfect, stavash kato Indistinct :D :D :D
LoveInfect ти каква искаш да станеш като пораснеш?
doktor
doktor
*Лекар
Аз искам да стана доктор.
*Лекар
Аз искам да стана доктор.
az iskam da stana aktior
inewton, ti ne iskashe li da stavash fizik ?
LoveInfect
03-11-2016, 18:49
Аз сигурно ще се занимавам с атернативна медицина. Не обичам синтетиката...
Аз пък исках да стана тираджия. И скоро ще бъда между другото.
inewton, ti ne iskashe li da stavash fizik ?
Да.
LoveInfect
03-11-2016, 18:50
az iskam da stana aktior
Ми подхожда ти.
tova ne e polezno za babrecite
LoveInfect
03-11-2016, 18:50
Защо ?
Ми подхожда ти.
bazikna li me ?
Да.
i sega are da si govorim za Venus ?
LoveInfect
03-11-2016, 18:51
Ми подхожда ти.
Откъде накъде ?
Откъде накъде ?
zashto i ti sama se komentira ? Grozniq nomer 2 omg...
Защо ?
Първо, защото се интересувам от коли и камиони и въобще от всякакви превозни средства, вървящи по земя и релси. Второ, защото в това нещо има пари. А също бих си направил и краферма с мандра, защото по-добре се работи с крави, от колкото с хора...
i sega are da si govorim za Venus ?
Венера- втората планета от Слънчевата система, орбитален период- 225 дни, носи името на богиня от римската митология. Една от двете планети в Слънчевата система, движеща се ретроградно. Стига ти толкова.
Първо, защото се интересувам от коли и камиони и въобще от всякакви превозни средства, вървящи по земя и релси. Второ, защото в това нещо има пари. А също бих си направил и краферма с мандра, защото по-добре се работи с крави, от колкото с хора...
znaesh li posledicite ot tazi profesiq ?
Венера- втората планета от Слънчевата система, орбитален период- 225 дни, носи името на богиня от римската митология. Една от двете планети в Слънчевата система, движеща се ретроградно. Стига ти толкова.
imah predvid za dreamwalker :x
znaesh li posledicite ot tazi profesiq ?
Не ме притесняват. Всяка професия има рискове, но не всяка професия си струва. А новите камиони имат повече удобства от домовете на доста хора между другото.
imah predvid za dreamwalker :x
Защо я наричаш Венера?
Не ме притесняват. Всяка професия има рискове, но не всяка професия си струва. А новите камиони имат повече удобства от домовете на доста хора между другото.
ne e rabotata za udobstvo, a tam che ot postoqnnoto tresene ( se taq che ima armotisiori, pak e losho ) se uvrejdat babrecite, no 3d printerite sa veche fakt i nqma ot kvo da se pritesnqvash
ne e rabotata za udobstvo, a tam che ot postoqnnoto tresene ( se taq che ima armotisiori, pak e losho ) se uvrejdat babrecite, no 3d printerite sa veche fakt i nqma ot kvo da se pritesnqvash
Всъщност най-големият риск са хемороидите. Но те се лекуват така или иначе.
Защо я наричаш Венера?
zashtoto Venera e planetata na lybovta, a az mbogo obicham dreamwalker i sam siguren, che i tq edin den shte me obicha... dostatachno e samo da me opoznae
daje sym pisal... http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/581530-DREAMWALKER-%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%A7%D0%90%D0%9C-%D0%A2%D0%95-!!!
Всъщност най-големият риск са хемороидите. Но те се лекуват така или иначе.
gotov si da poluchish hemoroidi samo za 200-300 leva poveche ? zashto ne stanesh arhitekt ? ili aktior ?
zashtoto Venera e planetata na lybovta, a az mbogo obicham dreamwalker i sam siguren, che i tq edin den shte me obicha... dostatachno e samo da me opoznae
daje sym pisal... http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/581530-DREAMWALKER-%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%A7%D0%90%D0%9C-%D0%A2%D0%95-!!!
Да, видях, че си писал.
gotov si da poluchish hemoroidi samo za 200-300 leva poveche ? zashto ne stanesh arhitekt ? ili aktior ?
За доста повече всъщност. Аз не бих рискувал да получа хемороиди, ако смятам, че не си струва. Аз съм врял и кипял в търсенето и намирането на работа и знам кое си струва и кое не. Пък и смятам да работя със собствен камион, там печалбата е доста по-голяма.
Да, видях, че си писал.
tq dali go e prochela ?
tq dali go e prochela ?
Не знам. Питай я.
За доста повече всъщност. Аз не бих рискувал да получа хемороиди, ако смятам, че не си струва. Аз съм врял и кипял в търсенето и намирането на работа и знам кое си струва и кое не. Пък и смятам да работя със собствен камион, там печалбата е доста по-голяма.
iziskva se sobstvena firma i tova e vsichko...
Не знам. Питай я.
Тя влиза от дъжд на вятър...
Тя влиза от дъжд на вятър...
Така е. Ти й пиши, пък тя когато отговори (ако изобщо отговори).
iziskva se sobstvena firma i tova e vsichko...
Да, но процедурите по създаване на такава фирма са малко по-сложни. Не е като да отидеш и да си регистрираш едно ЕТ за 50 лева с 1 лев начален капитал. Другото което е - искам да си обикалям из цяла Европа на спокойствие и да не се ядосвам и мисля за глупости...
Така е. Ти й пиши, пък тя когато отговори (ако изобщо отговори).
Знаеш ли, че тя е много малка на години :x
Да, но процедурите по създаване на такава фирма са малко по-сложни. Не е като да отидеш и да си регистрираш едно ЕТ за 50 лева с 1 лев начален капитал. Другото което е - искам да си обикалям из цяла Европа на спокойствие и да не се ядосвам и мисля за глупости...
Пак ти казвам, можеш да станеш актьор,
да ти кажа ли защо ?
ко праите бе милиардери :D ?
LoveInfect
03-11-2016, 19:15
Обърнахме го на философско и кариерно, ти ?
Измъчвам се за DW, обичам я и не мога без нея !
Знаеш ли, че тя е много малка на години :x
Не.
Не.
Според теб тя на колко годинки е ?
Според теб тя на колко годинки е ?
Аз знам на колко е. Затова няма да кажа.
Аз знам на колко е. Затова няма да кажа.
20-23
Пак ти казвам, можеш да станеш актьор,
да ти кажа ли защо ?
Не искам да ставам актьор. Не се виждам като друго освен бизнесмен и политик.
LoveInfect
03-11-2016, 19:39
Козирог е зодия на бизнеса. И политика е подходящо.
Рибите си имат чар и емоции.... актьори
LoveInfect
03-11-2016, 19:39
20-23
И аз знам.
Обърнахме го на философско и кариерно, ти ?Почивам си след тежък ден.
Грозния, ами ти как си ?Супер съм :D !
baby_baby
03-11-2016, 21:22
dobra da e, lybov moq !
Как си любов? :д
baby_baby
03-12-2016, 07:12
Добро утро
Децата са на даскало, не пишат...
awe LoveInfect, kvo znachenie ima DW na kolko godini e ? az shte go razbera i sym siguren na 99,9% v tova !
ot de zn che sa tam ?
Mi kade da stewe!? Zn 4e ti si vt smqna spoko.
ne znam dali da hodq ili ne :D
ne znam dali da hodq ili ne :D
Какво имаш по програма?
Какво имаш по програма?
kazaha che shte se karat proizvolni chasove
Като цяло винаги съм се чудел къв е смисъла от тия почивни дни, след като после се отработват...
Като цяло винаги съм се чудел къв е смисъла от тия почивни дни, след като после се отработват...
i az taka... :x
kazaha che shte se karat proizvolni chasove
Пълна анархия... За какво ти е тогава да ходиш.
Пълна анархия... За какво ти е тогава да ходиш.
zashtoto moje da se pishat otsastviq i shte imam problem u nas... inache moje da vzema belejka
zashtoto moje da se pishat otsastviq i shte imam problem u nas... inache moje da vzema belejka
Е, тогава отиди.
Има ли поне секси учителки? (освен тая, която ни беше показвал)
Е, тогава отиди.
Има ли поне секси учителки? (освен тая, която ни беше показвал)
oo da :) tazi po etika e pravo :) mnogo e seksi i e mlada i e leko murgava i e mnogo qka :p
oo da :) tazi po etika e pravo :) mnogo e seksi i e mlada i e leko murgava i e mnogo qka :p
Моите всички бяха стари. Освен тая по английски. Тя беше горе-долу хубава и млада.
Моите всички бяха стари. Освен тая по английски. Тя беше горе-долу хубава и млада.
tazi mi e klasna, no ot staroto uchilishte https://www.facebook.com/margarita.hristova.927?fref=ts
kefi li te ?
tazi mi e klasna, no ot staroto uchilishte https://www.facebook.com/margarita.hristova.927?fref=ts
kefi li te ?
Мръсница е. По какво преподаваше?
Мръсница е. По какво преподаваше?
English
ama zashto da e mrasnica ? :D
Е, мръсница е. Т.е. е хубава.
kakvo imash predvid po "mrasnica"
hubava e ili e leka ? tova ne moga da go razbera D:D
kakvo imash predvid po "mrasnica"
hubava e ili e leka ? tova ne moga da go razbera D:D
Хубава. Ако е лека ще кажа курва.
isaksh li da q ebesh ?
Точно нея не. Познавам една учитлелка по немски, която е по-хубава. Нея искам.
ti po vynshniq vid li gi razpoznavash |?
Точно нея не. Познавам една учитлелка по немски, която е по-хубава. Нея искам.
moje li snimka :)
ti po vynshniq vid li gi razpoznavash |?
Не, ама не ми прилича на курва.
moje li snimka :)
Не, на нея има и други хора, които не трябва да виждаш (поне според тях). А това е единствената нейна снимка, която имам.
Не, ама не ми прилича на курва.
taka e, ne e kurva, poznavam q i ne e kurva ;)
Не, на нея има и други хора, които не трябва да виждаш (поне според тях). А това е единствената нейна снимка, която имам.
e pone na licno da q vidq de :)
Я покажи тая мургавата бе серсемино. Аз имах една учителка по английски, която бих опънал, но беше малко хахава.
e pone na licno da q vidq de :)
Не става. Indistinct ще ми вдигне скандал.
Indistinct
aaa... qsno, qsno... Otkazah se ! Ne iskam snimkata !
но беше малко хахава.
Това какво пречи...
Я покажи тая мургавата бе серсемино. Аз имах една учителка по английски, която бих опънал, но беше малко хахава.
na murgavata, nqmam snimka :x
aaa... qsno, qsno... Otkazah se ! Ne iskam snimkata !
Не искаш да видиш Indistinct?
А преподавателката ми по информатика в университета също е много секси МИЛФ, но аз още не съм влизал в нейн час, май няма и да влезна...
Не искаш да видиш Indistinct?
ostavi, ostavi... ne iskam nishto ne iskam...
iskam da zabravim tazi tema sas snimkata...
А преподавателката ми по информатика в университета също е много секси МИЛФ, но аз още не съм влизал в нейн час, май няма и да влезна...
И моята по линейна алгебра беше много секси. На около 50. :D
Mother I'd Like To Fuck - MILF и е на не повече от 37-38, но е адска мръсница.
kakvo beshe milf ? D:
Дърта.
Дърта.
taka li ? az si misleh, che milf e jena i penis
И моята по линейна алгебра беше много секси. На около 50. :D
NomNomNom e na 46, no izglejda kato na 16-17
Не, т'ва е трвестит, изкълченяк.
NomNomNom e na 46, no izglejda kato na 16-17
:razz: :lol: :razz:
:razz: :lol: :razz:
da ne bi da kazah laja ?
Remember bro - there's no chicks with dicks, only men with tits...
Remember bro - there's no chicks with dicks, only men with tits...
misleh che taka se rajdat :D
nqkva genetichna mutaciq hah
da ne bi da kazah laja ?
Не е на 46 бе, човек. Иначе знам, че се занимава с пенсионери, ама не, не е над 30.
Не е на 46 бе, човек. Иначе знам, че се занимава с пенсионери, ама не, не е над 30.
ne e li na 46 ? :( ???
kak s pensioneri ? wtf ;;;; seriozen li si ?
ne e li na 46 ? :( ???
kak s pensioneri ? wtf ;;;; seriozen li si ?
Не си ли чел дневника? Един път беше казала, че една вечер се събирала с някакви дъртаци и било много приятно.
Не си ли чел дневника? Един път беше казала, че една вечер се събирала с някакви дъртаци и било много приятно.
basi maikata i jivot, a az imah planove :x
basi maikata i jivot, a az imah planove :x
И с нея ли?
И аз една вечер се събирах с едни лелки, и беше много приятно.
И какво правихте?
ama ot takava gledna tochka li ? demek samo sabirane ?
Ами DW?
mojeh da si sazdam edno shtastlivo semeistvo s tqh dvete !
ama ot takava gledna tochka li ? demek samo sabirane ?
NomNomNom също не е казала, че е правила секс. Само за събиране ставаше въпрос.
Само за събиране ставаше въпрос.
zashto ne moga da iztriq temata v razdel lybov ?
Беше събиране, уредено от един авер с две лелички в апартамента на едната. А по принцип сме ходили и на суинг парти, но нещо стояхме малко и се чупихме от там...
zashto ne moga da iztriq temata v razdel lybov ?
Теми не могат да се трият. Само постове.
Беше събиране, уредено от един авер с две лелички в апартамента на едната. А по принцип сме ходили и на суинг парти, но нещо стояхме малко и се чупихме от там...
Щял си да правиш тройка с две бедни старици!?
inewton, ti nqkoga imal li i fantazii sas starici ?
Не просто тройка, а оргия. И не бяха нито бедни, нито старици, едната беше на 49, другата на 52. Едната се беше развела наскоро и се отворила към разврат. Пък другата си беше стара мома...
inewton, ti nqkoga imal li i fantazii sas starici ?
Не. Какво може да правиш със стара жена... Извратено е.
Ти?
Не просто тройка, а оргия. И не бяха нито бедни, нито старици, едната беше на 49, другата на 52. Едната се беше развела наскоро и се отворила към разврат. Пък другата си беше стара мома...
zashto ne me povika ?
Не. Какво може да правиш със стара жена... Извратено е.
Ти?
i az ne
Ти и двете дами сте тройка. Каква оргия? И други хора ли е имало?
Така , аз ще ставам защото имам ангажимент !
Ти и двете дами сте тройка. Каква оргия? И други хора ли е имало?
Да, с един приятел както казах бяхме. И двамата ни беше страх да отидем по сами, пък той ги беше изнамерил от някъде.
Така , аз ще ставам защото имам ангажимент !
Добре. Чао.
Да, с един приятел както казах бяхме. И двамата ни беше страх да отидем по сами, пък той ги беше изнамерил от някъде.
:razz:
Тия да не са някакви садо-мазо лелки?
стара жена...
Има един лаф "ти да видиш, стар боклук като се запали, няма гасене"
ПП: Чао за сега :*