Влез

View Full Version : Депресия

Anonymous96
01-08-2016, 07:08
Хора от 3 години страдам по едно момиче с което не ни се получиха нещата и ме е яд, че претпочетах да останем бфф , вместо да тръгнем(тя беше влюбена в мен, аз също я харесвах доста , но щеше да ми бъде първа връзка и не знаех как точно да направя нещата - и бях много срамежлив))(имахме 4 години разлика - тя беше на 12 аз на 16 - още една пречина да не тръгнем), а същата година лятото станаха едни работи, които сложиха край на приятелството ни и ме е яд за това, че не се възползвах и от тогава все още тя присъства в сънищата ми и нз.... имам чувството, че скоро ще откача

IseeDEADbodies
01-08-2016, 09:45
Горе главата, пич. Знам за к'во говориш. Да, знам че като ти кажа, че нещата ще отшумят, че като срещнеш друго момиче бързо ще забравиш сега как се чувстваш, няма да ти помогне в момента, но повярвай ми - така е. Някои неща се нуждаят от повече време. Междувременно, опитай се да се разсейваш с нещо било то хоби, или нещо друго. Старай се да се държиш ангажиран (не е лесно, щото винаги има млмент в който просто се присещаш, но все пак). Времето лекува :)

GLaDOS
01-08-2016, 23:18
Добре си направил. Научи правопис и тогава сериозните връзки :)