View Full Version : Тъга по момиче/Депресия
Anonymous96
01-08-2016, 07:10
Хора от 3 години страдам по едно момиче с което не ни се получиха нещата и ме е яд, че претпочетах да останем бфф , вместо да тръгнем(тя беше влюбена в мен, аз също я харесвах доста , но щеше да ми бъде първа връзка и не знаех как точно да направя нещата - и бях много срамежлив))(имахме 4 години разлика - тя беше на 12 аз на 16 - още една пречина да не тръгнем), а същата година лятото станаха едни работи, които сложиха край на приятелството ни и ме е яд за това, че не се възползвах и от тогава все още тя присъства в сънищата ми и нз.... имам чувството, че скоро ще откача
Няма ли по-красиви от неяили тя е най ?
Anonymous96
01-08-2016, 10:02
Няма ли по-красиви от неяили тя е най ?
Тук говорим за любов , човек с нея правихм всичко заедно, когато играхме белот винаги искахме да сме заедно , цс цъкахме макарче на нея сиг не и е било особено интересно, просто винаги бяхме заедно ...И особено докато спа подсъзнателно, много страдам по-нея :( , и да мисля че тя е най. А сега аз напълнях , тя отслабна и захубавя ( беше леко пълничка ) и .... :( Бяхме малки и глупави(особено аз), но се обичахме ...
Borntobewild..
01-08-2016, 11:40
абе така като гледам тогава не си я обичал много ;) .. заеби нещата, няма какво да направиш според мен
IseeDEADbodies
01-08-2016, 12:17
Пусни още една тема и може да ти мине.
crazyfenka
01-15-2016, 20:11
Говори с нея уе .. Кажи и всичко не знам ама ако така се затормозяваш заради това то за какво изобщо да сте приятели ако си побъркан по нея :D
Хора от 3 години страдам по едно момиче ... имам чувството, че скоро ще откачаЗа три години би трябвало да си я забравил 100 пъти и да си намерил друга ;) . Продължавай напред и успех :) !