View Full Version : Помощ за гаджето
Излизаме от 2години с нея,но на нова година тя беше на купон и каза че е възможно да е изневерила,но не помни :/
често се ебахме,но напоследък не ми пуска.Оня ден беше излезнала с някакъв нейн приятел и не ми казва какво са правили,нито пък името му.Помогнетеееее ми,на суша съм :дд Какво да правя?!?
Щом си на суша прави платена любов
Пичага ти да не си шматка? Излиза с някакъв си нейн приятел, не ти казва името му нито дори какво са правили. Как така? Един шамар да слезе на земята и да се осъзнае щом е с теб е с теб и друг не трябва да има
Ти си шушумига, на улицата гей да те изебе, ти пак ще се чудиш ебал ли те е или не! :D
the dreamer
01-08-2016, 18:46
Време е да станеш мъж.
Мъж под чехъл ли ще става ?
често се ебахме,но напоследък не ми пуска. Оня ден беше излезнала с някакъв нейн приятел и не ми казва какво са правили,нито пък името му.Скъсала е с теб и си е хванала друг (да я ебе), само дето още не ти го е казала :D ! Спри да комуникираш с нея, защото ако продължаваш, в нейните очи ще изглеждаш като пълен мухльо и глупак! Успех :) !
the dreamer
01-09-2016, 21:23
Мъж под чехъл ли ще става ?
Над чехъл е най-добре.
hardstaily
01-10-2016, 00:07
сложи й преспивателно, обръсни й косата, докато спи и после й кажи, че не знаеш какво е станало, но кажи, ако си пада по бръснати женски глави, за да ти дам друга идея
и я зарежи естествено