View Full Version : Проблем с първата среща
Crazy Wolf
01-08-2016, 09:16
Здравейте, за пръв път пиша нещо такова, дано някой успее да ми помогне, проблемът е следният: Имам среща с едно момиче, на първо впечатление тя е много мила, красива и тн. Скоро ще е първата ни официална среща, досега спестявах пари, за да платя билета й в киното и тн., днес разбрах, че иска да доведе своя приятелка, стана ми неудобно и казах, че не е проблем, как трябва да постъпя, за да сме насаме, за да се опознаем или това не е добра идея, моля дайте ми някакъв съвет ;'(
LudiqZaek
01-08-2016, 13:50
Попринцип за първа среща не е добра идея да я водиш на кино. Не може да си говорите, да се опознаете, а гледате един филм, който може да си го гледаш и у вас. Измисли нещо по специално. Може да я заведеш някъде на разходка като е хубаво времето не е важно да е някъде, където се мятат много пари, а пък и можеше да кажеш, че искаш да сте само двамата по-голямо впечатление щеше да и направиш. :)
Тази е намислила да правите тройка. Голяма мръсница ще да е.
anonymous990763
01-08-2016, 14:12
Тази е намислила да правите тройка. Голяма мръсница ще да е.
По-скоро се чувства несигурна да остане насаме с момчето. Иска подкрепа.
Друг е вариантът да не те харесва, но щом се е съгласила не би трябвало да е така.
Идеята за кино на първа среща не е никак добър. Това е времето да се опознаете, не да се взирате в големия екран.
^ Ти пък все най- лошото мислиш.
anonymous990763
01-08-2016, 15:09
^ Ти пък все най- лошото мислиш.
Трябва да е подготвено момчето. :D
Трябва да е подготвено момчето. :D
Намислила е тройка. Не вярвай толкова в духовната чистота на хората!
anonymous990763
01-08-2016, 15:13
Намислила е тройка. Не вярвай толкова в духовната чистота на хората!
Май ти се е набило в главата. Къде ти е святостта?
Пуснах я в неплатен отпуск, да почине малко.
anonymous990763
01-08-2016, 15:21
Пуснах я в неплатен отпуск, да почине малко.
Защо в неплатен? Я виж колко добра работа ти вършеше досега.
Защо в неплатен? Я виж колко добра работа ти вършеше досега.
Нямам пари за глупости.
Causa finita!
sl1nceetoo
01-08-2016, 19:44
Момичето го е срам просто. Вземи и ти някой приятел, гледайте филма, после пийте по нещо, евентуално, и така. Следващия път ще й кажеш искаш ли двамата да идем едикъде си и така...
Скоро ще е първата ни официална среща, досега спестявах пари, за да платя билета й в киното и тн., днес разбрах, че иска да доведе своя приятелка, стана ми неудобно и казах, че не е проблем, как трябва да постъпя, за да сме насаме, за да се опознаем или това не е добра идея, моля дайте ми някакъв съвет ;'(Тя няма чувства към теб! Двете искат да те измуфтят за безплатно кино и после да ти се изсмеят зад гърба!
И все пак...
Подчертай, че искаш да се видиш с НЕЯ и затова я каниш! Нищо не става от интимни срещи на които има други хора! Не ти говоря за ебане - като има други хора не може да се отпуснете и да се сближите (емоционално) за нещо повече в бъдеще! Успех :)!
Smilee..
01-12-2016, 17:46
Тя няма чувства към теб! Двете искат да те измуфтят за безплатно кино и после да ти се изсмеят зад гърба!
И все пак...
Подчертай, че искаш да се видиш с НЕЯ и затова я каниш! Нищо не става от интимни срещи на които има други хора! Не ти говоря за ебане - като има други хора не може да се отпуснете и да се сближите (емоционално) за нещо повече в бъдеще! Успех :)!
+1 Точно !!
Тя няма чувства към теб! Двете искат да те измуфтят за безплатно кино и после да ти се изсмеят зад гърба!
И все пак...
Напълно съм съгласен с теб.
И все пак...
Е той пък, щото' ще им го плати..
Другият въпрос е на колко години си?